Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Požiadavky na partnera?

Príspevok v téme: Požiadavky na partnera?
strom4852

Baby, aké máte požiadavky na svojho partnera (čo sa peňazí týka)?

Fyzické a psychické vlastnosti, to je mi jasné.. každá chce v ideálnom prípade pekného, 185 cm vysokého, silného, zdravého, charizmatického, inteligentného, vtipného... to mi ani nemusíte hovoriť....

Mňa by ale zaujímalo ako to vidíte s peniazmi. Koľko musí váš partner zarábať aby ste mu dali šancu? Aké vysoké musia byť jeho príjmy aby ste si s ním vedeli predstaviť budúcnosť? Musí to byť IT programátor, ktorý zarába minimálne 2300 € mesačne? Alebo majiteľ firmy, ktorý má desaťtisícové zisky? Alebo nejaký manažér, ktorý má 1500 €?

Máte sumu pod ktorú nejdete? Aká je vaša hranica, pod ktorou tomu druhému nedáte šancu? 1000 €? 800 €? 700 €? alebo máte stanovenú flexibilnú hranicu že pokiaľ zarába viac ako ja tak je to OK ? :D

Vedeli by ste si predstaviť budúcnosť s 23 ročným chlapcom ktorý býva u rodičov a robí za pokladňou v Coop Jednote za 400 € mesačne ? ::DD:D asi ťažko, čo? :D

Čo si budeme klamať.... z lásky sa človek nenažerie, život je dosť nákladný a ešte živiť rodinu, deti a toto všetko, to vyjde veľmi draho... preto sa vôbec nedivím a ani nikoho neodsudzujem za to, že si hľadá šikovného partnera, ktorý zarába dostatočne (to len tak na záver, neodsudzujem vás, neberte si to zle).

Moireal

Mesacny princ, nehadz flintu do zita. Mozno stretnes tu pravu v 50tke. nikdy nevies. :-)
Aj ked sa kolkokrat zda, ze co uz pekne nas moze cakat, vie zivot aj prekvapit. :-)

hehe1

vacsina slovenska robi za plat do 650 eur v cistom, kde vy beriete tie sumy a hlavne, keby takto rozmyslala kazda, tak vymrieme za 10 rokov, to su realne cisla, ostatne su priania a poziadavky

nie kazdy, kto zarobi menej, je pokladnik v coop, okrem bratislavy sa zaraba takto..... a tam sa zaraba viac, ale byt tam stoji tolko, ako v nemecku....

Mesačný princ

Moireal - a inak ďakujem :) No ak niekto zajtra zaklope na dvere, tak neotváram - spím v mojej vyhriatej postieľke :D

Kukni toto, nesúvisí s témou, ale tak

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

www.youtube.com

Mesačný princ

Moireal, ako? Ja to smrteľne vážne myslím :D Ešte to by mi tak chýbalo. Mne stačí tá pravá, ktorú mám po ruke :D

Moireal

Mesacny princ, dobre si vies zo seba utahovat. :D Ja ti zelam, nech stretnes tu pravu aj ked mozno ju nestretnes hned zajtra. :-)

lLily

najlepsie je mesacnemu princovi, tak nech si to neda pokazit nejakou hysterkou, bo takychto muzov si najradsej ochocuju zeny, ktore im riadia cely ich zivot a potom sa stazuju ako su na vsetko same a muz si vylihuje v posteli a pozera telku napriklad

ab1

Co sa ohanate ,,Jattovymi'' prispevkami, dľžeň hore dole, predpokladam. ze to bol len typing mistake ;) recnime k teme, damy :)