Má niekto podobné skúsenosti s trávou ?

Príspevok v téme: Má niekto podobné skúsenosti s trávou ?
Anonym2499

Zdravím, v júni 2016 som mal svoju prvú nepríjemnú skúsenosť s Marihuanou. Mal som stav veľkej úzkosti, myslel som si že nedýcham že, zomieram. Bolo to čosi hrozné. Potom som sa dokázal upokojiť a prešlo to. Avšak, ako čas plynul, z ničoho nič ma bezdôvodne ( aj keď som nefajčil ) prepadla úzkosť, upnutie do svojej hlavy, časom sa to len a len zhoršovalo, zažil som pár panických útokov, až to prešlo do hlbokej depresie - ktorú mam diagnostikovanú - a liečim sa naňu už mesiac a pol. Chcem sa spýtať, má tu niekto podobné skúsenosti s trávou ? Môj aktuálne najväčší problém je asi to, že v hlave mi kolujú dookola tie isté obavné myšlienky ktoré mi nedajú vydýchnuť a sú prítomné skoro furt, strach o seba a o svoju psychiku, a veľmi divné úzkostné myšlienky a predstavy, ktoré si uvedomujem, viem že sú to úplne sprostosti, ale aj tak sa tam objavujú a to ma trápi. Myslíte že sa z toho vyliečim ? Nefajčil som už od októbra, tráve a alkoholu sa úplne vyhýbam. Myslíte si že je normálne že tieto stavy a myšlienky mám stále aj keď som nefajčil už skoro pol roka ? Ďakujem za odpovede

Vysvetlite

Co mate vsetci s tym sexom??
Ked niekoho milujem tak "sa mu dam". Co vidim do buducnosti ci spolu bideme alebo nie? Proste v tej chvili je to ten pravy a tak je samozrejme ze aj sex tam patri. A ak ten vztah skonci tak pane boze zruti sa svet? Budem nariekat ze som "mu dala?" Nie, zivot ide dalej. V tej chvili to bol ten pravy a bolo to z lasky a nie len tak.
Najviac ma doraza ti co si myslia ze najlepsie je mat to po svadbe. A ti co su manzelia sa nikdy nerozisli? ...

kiddo

Poznala som chalana, co sa mu dialo to, co tebe. Ale unho to nasledovalo skor po tom, ako si dal. A aj napriek tomu, ze o svojom probleme vedel, obcas si aj tak dal. Takze unho to bolo stale, ale on s tym neprestal.

Anonym2499

Ehm, ten úzkostný stav som nedostal keď som prvý krát fajčil. Fajčil som tak 1 - 2x do mesiaca, poväčšinou jointy. Nikdy žiadne problémiky, vždycky pohoda, chill. Ten úzkostný stav som dostal z jointu, dal som si fakt veľmi veľa, a nebol som vôbec nato pripravený.
Áno počul som o tom že môže to spôsobiť schizu, práve preto sa bojím lebo mávam často divné myšlienky, automatický rozmýšlam aj keď nepotrebujem, ale viem že tieto myšlienky a predstavy sú sprosté a nereálne. Každopádne si myslím že keby to bola schíza, tak to už je dávno diagnostikované, predsalen od júla 2016 ubehol už skoro rok, a od októbra 2016 skoro 6 mesiacov. U psychiatričky mam diagnostikovanú F32.2, o tráve som jej hovoril.

Anonym2499

Ehm, ten úzkostný stav som nedostal keď som prvý krát fajčil. Fajčil som tak 1 - 2x do mesiaca, poväčšinou jointy. Nikdy žiadne problémiky, vždycky pohoda, chill. Ten úzkostný stav som dostal z jointu, dal som si fakt veľmi veľa, a nebol som vôbec nato pripravený.
Áno počul som o tom že môže to spôsobiť schizu, práve preto sa bojím lebo mávam často divné myšlienky, automatický rozmýšlam aj keď nepotrebujem, ale viem že tieto myšlienky a predstavy sú sprosté a nereálne. Každopádne si myslím že keby to bola schíza, tak to už je dávno diagnostikované, predsalen od júla 2016 ubehol už skoro rok, a od októbra 2016 skoro 6 mesiacov. U psychiatričky mam diagnostikovanú F32.2, o tráve som jej hovoril.

Zopei

Tráva neni pre každého. Cez čo si to mal prví krát?(napr. Joint, Bongo, Vaporizér..atď) a akú dávku cca si usi dal? (napr. 0,3g). Záleží aj aká odroda to bola poprípade Sativa či Indica alebo hybrid -koľko mala thc a cbd % a jak bola pestovaná či chemicky postrekovaná alebo bio. Máš tam veľa faktorov, ale podľa mňa si si dal na prví krát väčšiu dávku ako si mal, preto tie uzkostné stavy ale nemal by si to pocitovať na ďalšie dni po požití ganji. Inak dávaj si bacha pri asi 20% ľudoch to môže vyvolať schyzofréniu, keď ju máš geneticky danú. Radšej by som sa poradil s odborníkom. Peace 420

Dddochtor

Niektomu staci jedna cigareta a stusti mu psychicku chorobu , lebo ma geneticku predispiziciiu v mozgu .
Niekto moze fajcit stale a nic mu nie je a paradoxne dobre s travou naziva , hold ty si ten prvy pripad