Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Má niekto podobné skúsenosti s trávou ?

Príspevok v téme: Má niekto podobné skúsenosti s trávou ?
Anonym2499

Zdravím, v júni 2016 som mal svoju prvú nepríjemnú skúsenosť s Marihuanou. Mal som stav veľkej úzkosti, myslel som si že nedýcham že, zomieram. Bolo to čosi hrozné. Potom som sa dokázal upokojiť a prešlo to. Avšak, ako čas plynul, z ničoho nič ma bezdôvodne ( aj keď som nefajčil ) prepadla úzkosť, upnutie do svojej hlavy, časom sa to len a len zhoršovalo, zažil som pár panických útokov, až to prešlo do hlbokej depresie - ktorú mam diagnostikovanú - a liečim sa naňu už mesiac a pol. Chcem sa spýtať, má tu niekto podobné skúsenosti s trávou ? Môj aktuálne najväčší problém je asi to, že v hlave mi kolujú dookola tie isté obavné myšlienky ktoré mi nedajú vydýchnuť a sú prítomné skoro furt, strach o seba a o svoju psychiku, a veľmi divné úzkostné myšlienky a predstavy, ktoré si uvedomujem, viem že sú to úplne sprostosti, ale aj tak sa tam objavujú a to ma trápi. Myslíte že sa z toho vyliečim ? Nefajčil som už od októbra, tráve a alkoholu sa úplne vyhýbam. Myslíte si že je normálne že tieto stavy a myšlienky mám stále aj keď som nefajčil už skoro pol roka ? Ďakujem za odpovede

Marunka

Vobec neviem co ocakavas od nas, ake rady. Mas diagnostikovanu depresiu, co cakas, ze po uziti drogy budes relativne v pohode ako ini ludia? Aj ti maju take stavy ako ty, ale nemaju psychicke problemy, cize sa z toho vedia lahsie dostat. Mal by ist za odbornikom a riesit to s nim.

Sonie

anonym 2499, čo si si založil novú tému? Schizofréniu nemáš, máš úzkostné stavy. Len neviem čo očakávaš, veď v téme o schizofrénii bolo dosť toho napísané. Ale zrejme očakávaš, od niekoho odpoveď typu, áno, hulil so marihuanu, mal som a mám úzkostné stavy, vtieravé myšlienky, ale mi to prešlo samo..........

sugee

sam si si to vsugeroval ze si si poskodil mozok alebo tak...z hlavu nemas nic....cim skor stym prestanes tym skor sa ti polepsi...vlastna skusenost....tomu sa hovori ze si bol silno sfajceny...ked to chces fajcit tak si daj trochu aby si videl co to stebou spravi a ne hned vela tak ti treba....a znovu opakujem nic ti nie je...zazil si urcite hrozne stavy ale take stavy zazil kazdy kto fajci travu neboj sa len o tom nehovoria......

Anonym2499

Nemyslim si že to je na celý život. Už len to že si uvedomujem že tie myšlienky a predstavy sú hlúpe a nereálne, je obrovský krok, teraz sa ich už len pomocou liekov zbaviť. A travy sa vzivote nedotknem

Faketo

Naco si vobec zacal fajcit tu travu , musis byt ako primitivna ovca v stade a robit to co ostatni......teraz si uz spokojny ked ti v hlave prdlo a preplo ,uz nikdy nebudes normalny , ked raz dostanes psychicku chorobu tak ju mas na cely zivot , liekmi sa len koriguju jej prejavy , no nikdy sa uz nevyliecis , RAZ Si NA MoJE SLOVA Spomenies , ze som mal pravdu

Anonym2499

Miestami sa mi stane, ako napriklad dneska v noci, že sa zobudim a hlavou mi koluju stale nejake myšlienky, strach o seba, strach zo schizofrenie a velmi ťažko sa tieto myšlienky dajú ovládnuť. Pripominam, nefajčil som už skoro pol roka.

lLily

pocula som o skusenosti, ze dievca zjedlo marihuanove kolaciky a skolabovala...ale tak bohvie, co tam vsetko namiesali

Marunka

Ano, deje sa toto. Najma ak mas aj diagnostikovanu depresiu. Na niekoho ma trava uplne opacny vplyv, ale na mnohych ludi i takyto. Tiez som mala zvlastne, skor zle, neprijemne pocity, ale je to dost aj o nastaveni cloveka, lebo dalsi raz uz bolo fajn...ale stalo ma to vela presviedcania, ze je vse okej a mam to pod kontrolou. Fajn, skusenost bola, viac uz nikdy. Ja mam problem aj s alkoholom, s cim kolvek, co ovplyvnuje moje myslenie :D Ak mas depresiu ako taku, mal by si pokracovat v liecbe a mozno by nebolo na skodu zajst pokecat k psychologovi :)
Znamy mi vravel, ze raz uzil nejaku drogu. Fakt neviem aku, ja sa v tom nevyznam :D Mal z nej hrozne stavy. Asi po 2 rokoch mal skusku, sedel pred komisiou a zrazu mu prisli tie iste stavy, ktore mal pri uziti tejto drogy...

Anonym2499

Ja som nikdy nemal vybudovanú potrebu dať si dať marihuanu. Ešte raz opakujem, v Júli 2016 som mal úzkostný stav z toho že som si dal veľa marihuany a nebol som nato pripraveny. Odvtedy som sa marihuane vyhýbal, nefajčil som ju, no aj tak som maval rôzne typy úzkosti. Vôbec som tieto úzkosti neprikládal tej úzkostnej situácií čo som mal v Júli. Naposledy som fajčil trávu v októbri, uplne minimalne, nič sa mi nedialo. Mám taký dojem že tá úzkostná situácia v Júli vomne spustila úzkosť, ktorú mám do teraz. Z tých úzkostných myšlienok a predstáv, sledovania sa, a strachu každý deň o seba a svoje zdravie sa mi vyvinula depresia, ktorú mi diagnostikovala psychiatrička. Liečim sa naňu už skoro mesiac a pol, zatiaľ pociťujem malé zmeny. Keby sa to podchytí skôr, tak možno som už z toho vonku.

Zopei

Aha pardon, zle som si prečítal tú tému. Takže si to trošku zhrnieme, po tejto tvojej zlej skúsenosti ako sa ti stala, tak si už nehúlil v podstate doteraz? Či si tomu dal ešte šancu a znovu a znovu si mal tie uzkostné stavy.. Ak je to tá prvá možnosť tak si narazil len na zlú/nepodarenú vzorku čo sa stáva na čiernom trhu, lebo nie každý dealer je dobrý dealer. Dokonca som počul o syntetickej marihuany ktorý niektorý predávajú aby viac zarobili, čo táto syntetická mar. ťa môže stáť aj život. Ale to som asi moc preskočil to nebude tvôj prípad len som tým chcel povedať, že si treba dávať veľký pozor od koho kupovať, treba mať dvôveryhodný kontakt čo sa tomu aj troška vyzná (tým myslím hlavne pestovanie). No už ideme k druhému bodu ak sa ti to stalo od tej nehody znovu, tak by som si dal pauzu, bral tie lieky na tú diagnostikovanú chorobu a po čase to skúsil tento krát v menšom množstve znovu napr. jeden-dva šluky cez to brko a pozoroval či prídu znovu tie zlé stavy. Ak áno tak by som s tým úplne prestal.