Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Má niekto podobné skúsenosti s trávou ?

Príspevok v téme: Má niekto podobné skúsenosti s trávou ?
Anonym2499

Zdravím, v júni 2016 som mal svoju prvú nepríjemnú skúsenosť s Marihuanou. Mal som stav veľkej úzkosti, myslel som si že nedýcham že, zomieram. Bolo to čosi hrozné. Potom som sa dokázal upokojiť a prešlo to. Avšak, ako čas plynul, z ničoho nič ma bezdôvodne ( aj keď som nefajčil ) prepadla úzkosť, upnutie do svojej hlavy, časom sa to len a len zhoršovalo, zažil som pár panických útokov, až to prešlo do hlbokej depresie - ktorú mam diagnostikovanú - a liečim sa naňu už mesiac a pol. Chcem sa spýtať, má tu niekto podobné skúsenosti s trávou ? Môj aktuálne najväčší problém je asi to, že v hlave mi kolujú dookola tie isté obavné myšlienky ktoré mi nedajú vydýchnuť a sú prítomné skoro furt, strach o seba a o svoju psychiku, a veľmi divné úzkostné myšlienky a predstavy, ktoré si uvedomujem, viem že sú to úplne sprostosti, ale aj tak sa tam objavujú a to ma trápi. Myslíte že sa z toho vyliečim ? Nefajčil som už od októbra, tráve a alkoholu sa úplne vyhýbam. Myslíte si že je normálne že tieto stavy a myšlienky mám stále aj keď som nefajčil už skoro pol roka ? Ďakujem za odpovede

kuarak

a na doplnenie:
a este ma serie, ze na liecenie dosledkov fetovania idu aj moje zdravotne odvody.
to by ste si mali platit sami - zo svojho

kurak

necuduj sa.
dosledky fajcenia marihuany.
a nech ma este niekto presviedca, ze marihuana neskodi...
tak dopadnu vsetci fetosi

Neanonym8

Cauko, mam podobne skusenosti, tak mi neda nezareagovat. V minulosti som si tiez rada zafajcila, az jedneho dna na mna pocas stavu zhulenia dosla neskutocna uzkost(ako aj ty opisujes). Zlakla som sa a prestala som fajcit travu uplne. stavy uzkosti sa vsak vracali aj za triezveho stavu a coraz castejsie...pridruzili sa aj panicke ataky a velka nervozita. Pol roka uz beriem antidepresiva a musim povedat pomohli mi. Verim ze sa z toho da dostat, neboj casom ti bude lepsie. A pokial zas nezacnes fajcit a alkohol budes pit vynimocne, mas fakt velku sancu na vyliecenie. Drz sa!

Marunka

A nikdy dovtedy si netrpel vtieravymi myslienkami a podobne? Proste si si zahulil a zrazu to vsetko prislo?
Plus, ako pokracuje tvoja liecba u psychiatra?

Marunka

Anonym, ak chces nejake povzbudenie, tak ano, stav ktory prezivas sa moze casom vytratit. Ale zarucit ti to nemoze nik predsa. Napriklad ja som ti pisala, ze sa znamemu vratil stav aky mal po uziti drogy po rokoch. Spustacom bol velky stres. Niekto si raz zahuli a nic sa mu nevrati. Je to velmi individualne. Hlavne nepanikar a ked mas diagnostikovanu depresiu, liec sa :) Nemozes mat tieto stavy i z toho?

Anonym2499

Skôr očakávam nejakú takú odpoveď že tieto problémy co mam niesú na celý život, a dajú sa vyliečiť. To že nemam schizofréniu je mi jasné, teraz mi je 2 dni dá sa povedať dobre, sem tam nejaké blbe myšlienky že či je toto tu realne a take somariny, aj keď viem že je, len mam tie sproste uzkostne myšlienky a pocity. Sám za nehodlám k marihuane už v živote vrátiť, nepotrebujem ju k mojej spokojnosti. Hlavne nech už som zdravy a nemam divne myšlienky.

chrupko

Moj kamos mal v rodinnej anamneze schizofreniu (stryco aj mamka-uz zomreli samovrazdami a aj mamkina sestra jeho tetka)a po huleni sa spustila aj jemu. Teraz je na invalidite a prakticky stale v cvokarni.