Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Má niekto podobné skúsenosti s trávou ?

Príspevok v téme: Má niekto podobné skúsenosti s trávou ?
Anonym2499

Zdravím, v júni 2016 som mal svoju prvú nepríjemnú skúsenosť s Marihuanou. Mal som stav veľkej úzkosti, myslel som si že nedýcham že, zomieram. Bolo to čosi hrozné. Potom som sa dokázal upokojiť a prešlo to. Avšak, ako čas plynul, z ničoho nič ma bezdôvodne ( aj keď som nefajčil ) prepadla úzkosť, upnutie do svojej hlavy, časom sa to len a len zhoršovalo, zažil som pár panických útokov, až to prešlo do hlbokej depresie - ktorú mam diagnostikovanú - a liečim sa naňu už mesiac a pol. Chcem sa spýtať, má tu niekto podobné skúsenosti s trávou ? Môj aktuálne najväčší problém je asi to, že v hlave mi kolujú dookola tie isté obavné myšlienky ktoré mi nedajú vydýchnuť a sú prítomné skoro furt, strach o seba a o svoju psychiku, a veľmi divné úzkostné myšlienky a predstavy, ktoré si uvedomujem, viem že sú to úplne sprostosti, ale aj tak sa tam objavujú a to ma trápi. Myslíte že sa z toho vyliečim ? Nefajčil som už od októbra, tráve a alkoholu sa úplne vyhýbam. Myslíte si že je normálne že tieto stavy a myšlienky mám stále aj keď som nefajčil už skoro pol roka ? Ďakujem za odpovede

sportovkyna

stanov si nejake ciele, trebars skolske a zameraj sa na ne
do toho cvic, pi vela tekutin, vyluc vsetko skodlive a co najzdravsie sa stravuj
maj motivaciu, kup si motivacny kalendar a makaj na sebe,
musi to prejst, len to dodrzuj

Olinaa

Ale ved kazdemu chodia po rozume nejake myslienky, myslienkovy pochod nezastaviš. veeeeelmi sa pozorujes a zrejme ta to bavi.

Anonym2499

No bohužial je pretože tie myšlienky ja neovladam, chodia mi uplne same hlavou bez toho aby som vyslovene chcel na ne myslieť

Anonym2499

Som študent, mám pomerne dosť voľneho času ale čo som si všimol tak keď sa nejako zamestnám, napríklad keď programujem tak tých myšlienok je výrazne menej. Ale napríklad keď idem vonku s kamarátmi a bavíme sa tak tie myšlienky sú

Olinna

anonym a co tak hypochondria?! Co robis normalne, co mas aku profesiu? Predsa v praci ti nemozu take myslienky behat po rozume? Nie si nezamestnany? Ked dokazes vypnut tie myslienky v praci, cakas az ti doma naskocia ci co?

Anonym2499

Nie, schizu sme v rodine nemali a sni nemame... ano da sa povedať že je to taky cyklus, z ničoho nič to prijde a z ničoho nič odíjde, len to netrvá deň , ale cca týždeň. Pomer toho kedy tieto myšlienky mam a kedy nie je cca 2:1. Uprimne som sa aj ja bal či to nemože byť schiza predsa len su to velmi divne myšlienky poniektore, a hlava mi ide automaticky, ale keď si to overujem, tak sú to moje myšlienky, nie niekoho ineho ako mavaju schizaci.... hlasy nepočujem, vidiny nemam a to už mam tento problem cez pol roka.

sportovkyna

1/ mate schiz. v rodine?
2/ musis podporovat tvorbu pozitivnych myslienok, navod ti tu uz dali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/ to mas stale takyto cyklus? co nato tvoja lekarka, si jej pacient, ked nevie pomoct, nech ide do kelu, hladaj inu
4/ ty si zodpovedny za svoje zdravie, tak sa snaz uzdravit

Anonym2499

Myslím si že na riešenie takýchto vecí by mohli byť iné témy ;) No pomôcť si v tomto dokážem len sám, tu na fóre kladiem otázky pretože sa len chcem uistiť. Nechápem stále tomu že je mi 2-3 dni fajn, a potom z ničoho nič namňa doliahnu tie automatické bleskové myšlienky, predstavy ktoré mám potom 5-7 dní počas celého dňa... fakt netuším...