Zaujíma ma názor zadaných aj nezadaných ľudí. Mám 26 rokov a asi pol roka dozadu som sa rozišla s priateľom po 6 rokoch chodenia. Prestal mať ku mne úctu ako k žene, ja som zas na neho naliehala aby viac komunikoval atď...Nebola v tom tretia osoba. Od rozchodu sa kamoši a rodina ku mne správajú ako k niečomu, čo sa vymyká normálu. V rodine som najstaršia zo sesterníc a bratrancov, čiže mi neustále opakujú ako sa prvá nevydám, ako ma predbehne o dva roky mladšia sesternica a tak. Nikdy neviem čo na to povedať, šak nech sa každý žení a vydáva kedy chce, čo sa s tým mám :D
Kamoši ma nezavolajú už tak často vonku, vraj sú v partii samé páriky a oni nechcú aby som pri nich trpela....Asi ma nepoznajú alebo čo, ale nikdy som netrpela medzi párikmi preboha! Môj priateľ nebol z nášho mesta a koľko ráz som bola vonku s partiou bez neho...a prežila som to krásne :D Ďalej čo mi ľudia robia je, že ma neustále chcú s niekym dávať dokopy, neustále ma ktosi ľutuje, označuje slovom "chudiatko", ako keby som bola smrteľne chorá :D Je to tak ponižujúce...pritom ja som v pohode, rozišli sme sa v dobrom a nie som nešťastná, ani smutná..len to nikto nechce rešpektovať. Každý vie lepšie ako sa ja cítim.
Vy zadaní, vy to tiež robíte?? Že neustále niekomu nechutne dohadzujete frajerov a máte blbé narážky na to, že je niekto sám?
Nezadaní, vy tiež zažívate čo ja? Či len ja mám divných ľudí okolo seba??
Som nezadaná - divná pre okolie?
ja som tiez pol roka sam po 4 rocnom vztahu a kamosi ma veru volaju stale von, nikto nema ziadne blbe poznamky. Skor naopak, mam pocit, ze viacero chalanov, ktori su vo vztahoch, by chcelo byt na mojom mieste :D moje okolie to veru nikdy neriesilo, kto je a kto nie je zadany...
EasyGlow - naozaj je to bežné, len si to netreba všímať :D
Nie si divná pre okolie :) tebe nepríde divné, že sa to okolie k tebe takto správa? Asi je divné to okolie. Ak by ma ,,priatelia odmietli brať do partie len preto, pretože som single, tak by to priatelia neboli. je to taaak jednoduché :)
A rodina ti najskôr závidí slobodu :)
Toto je bežné?? Nikdy som to nezažila ešte. Ja sama som to nikdy nikomu nerobila. Preto to nemôžem považovať za bežné. Akože ja sa nad tým tak hrozne nepozastavujem, len mi napadlo napísať sem, aby som čítala názory iných. Ale možno som ozaj divná ja.. hmm