Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som nezadaná - divná pre okolie?

Príspevok v téme: Som nezadaná - divná pre okolie?
EasyGlow

Zaujíma ma názor zadaných aj nezadaných ľudí. Mám 26 rokov a asi pol roka dozadu som sa rozišla s priateľom po 6 rokoch chodenia. Prestal mať ku mne úctu ako k žene, ja som zas na neho naliehala aby viac komunikoval atď...Nebola v tom tretia osoba. Od rozchodu sa kamoši a rodina ku mne správajú ako k niečomu, čo sa vymyká normálu. V rodine som najstaršia zo sesterníc a bratrancov, čiže mi neustále opakujú ako sa prvá nevydám, ako ma predbehne o dva roky mladšia sesternica a tak. Nikdy neviem čo na to povedať, šak nech sa každý žení a vydáva kedy chce, čo sa s tým mám :D
Kamoši ma nezavolajú už tak často vonku, vraj sú v partii samé páriky a oni nechcú aby som pri nich trpela....Asi ma nepoznajú alebo čo, ale nikdy som netrpela medzi párikmi preboha! Môj priateľ nebol z nášho mesta a koľko ráz som bola vonku s partiou bez neho...a prežila som to krásne :D Ďalej čo mi ľudia robia je, že ma neustále chcú s niekym dávať dokopy, neustále ma ktosi ľutuje, označuje slovom "chudiatko", ako keby som bola smrteľne chorá :D Je to tak ponižujúce...pritom ja som v pohode, rozišli sme sa v dobrom a nie som nešťastná, ani smutná..len to nikto nechce rešpektovať. Každý vie lepšie ako sa ja cítim.
Vy zadaní, vy to tiež robíte?? Že neustále niekomu nechutne dohadzujete frajerov a máte blbé narážky na to, že je niekto sám?
Nezadaní, vy tiež zažívate čo ja? Či len ja mám divných ľudí okolo seba??

Alessandra99

Ahoj, zakladateľka témy.

Ja to zažívam tiež, našťastie nie v takom extreme ako ty. Ale čo ma najviac zaráža je, keď niekomu poviem, že nemám priateľa a dotyčný nahodí výraz akoby som bola odrazu MENEJCENNA. Pričom som sama, lebo chcem byť sama.

Z debilnych reci okolia si nič nerob. A ako radil niekto podomnou - slušne , so vztýčenou hlavou im to vysvetli, čím by si mala rozbit ich skostnatene názory :)

lLily

ked uz si nechas kecat do vztahu od druhych, tak by mal mat ovela silnejsie zaklady, nez kecy od druhych, ktori sa ti do toho montuju, bo inak je to odsudene k zaniku od sameho zaciatku, preto sa nikdy s nikym radsej o tvojom najblizsom vztahu ani nebav, ak nejaky teda este budes mat a pokym nebude mat dost pevne zaklady

hehe1

riesenie spociva v tom, ze im treba povedat cele, co pises tu, ze si v pohode, ze ta netreba lutovat a ze netrpis a treba to povedat sebavedomim sposobom s usmevom na tvari a hlavou hore.... a ked treba aj raznejsie, oni potom pochopia

EasyGlow

Mesacny, na konci hlavneho prispevku mam otazky. Na tie som cakala odpoved. A kedze si moj predosly koment evidentne nepochopil, tak som ti ho vysvetlila, to je vsetko, takze klud :) Ja tu nic od nikoho nepozadujem, najma nie od teba, nemaj boja

EasyGlow

Mesacny princ, co nemam blaznit? Ved ja ti nepisem, ako to vnimam ja...pisem, ako to vnima okolie. Ano, u nas v rodine je to takto ako opisujem. To som si nevymyslela. Som najstarsia, mam sa vydavat ako prva. Scestne, ale 50 ludi z rodiny to takto berie.

Mesačný princ

Hej ,,patrí sa,, aby si sa vydala ako prvá a určite to neprežiješ ak pôjdeš s kamarátmi von :D

Neblázni :D Zdá sa ti to ok, alebo si stále myslíš, že si divná ty? :)

EasyGlow

UM, mne len jedna kamoska v dlhorocnom nefungujucom vztahu povedala, ze mi zavidi. Na moju otazku, preco sa nerozide, povedala, ze uz si moc zvykla na svojho priatela, aj ked jej nevyhovuje po ziadnej stranke :D A ze aka som ja uzasna a odvazna, ze som sa rozisla. Sa divam :D Nepridem si ani uzasna, ani odvazna, proste som uz nechcela byt s niekym, s kym to nemalo buducnost.
Kamosom asi poviem, nech sa miernia. Ale uz som ich o to prosila a dopadlo to tak, ze som bola brana za este vacsie chudiatko, co si nechce priznat, ze trpi :D

EasyGlow

Tak rodina mi urcite nezavidi :) Moja 75 rocna babka mi nema co zavidiet. Skor ide o to, ze kazdy ocakaval svadbu uz a mala som byt podla nepisanych pravidiel ako prva, kedze som najstarsia.
A ti priatelia sa ma strasne snazia chranit, co je v mojom pripade uplne scestne. Ako keby ma nepoznali od malicka :D Vzdy som bola velmi tolerantna a nikdy ma nenapadlo sa do niekoho starat, ak bol zadany/nezadany/ci bars aky.