Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som nezadaná - divná pre okolie?

Príspevok v téme: Som nezadaná - divná pre okolie?
EasyGlow

Zaujíma ma názor zadaných aj nezadaných ľudí. Mám 26 rokov a asi pol roka dozadu som sa rozišla s priateľom po 6 rokoch chodenia. Prestal mať ku mne úctu ako k žene, ja som zas na neho naliehala aby viac komunikoval atď...Nebola v tom tretia osoba. Od rozchodu sa kamoši a rodina ku mne správajú ako k niečomu, čo sa vymyká normálu. V rodine som najstaršia zo sesterníc a bratrancov, čiže mi neustále opakujú ako sa prvá nevydám, ako ma predbehne o dva roky mladšia sesternica a tak. Nikdy neviem čo na to povedať, šak nech sa každý žení a vydáva kedy chce, čo sa s tým mám :D
Kamoši ma nezavolajú už tak často vonku, vraj sú v partii samé páriky a oni nechcú aby som pri nich trpela....Asi ma nepoznajú alebo čo, ale nikdy som netrpela medzi párikmi preboha! Môj priateľ nebol z nášho mesta a koľko ráz som bola vonku s partiou bez neho...a prežila som to krásne :D Ďalej čo mi ľudia robia je, že ma neustále chcú s niekym dávať dokopy, neustále ma ktosi ľutuje, označuje slovom "chudiatko", ako keby som bola smrteľne chorá :D Je to tak ponižujúce...pritom ja som v pohode, rozišli sme sa v dobrom a nie som nešťastná, ani smutná..len to nikto nechce rešpektovať. Každý vie lepšie ako sa ja cítim.
Vy zadaní, vy to tiež robíte?? Že neustále niekomu nechutne dohadzujete frajerov a máte blbé narážky na to, že je niekto sám?
Nezadaní, vy tiež zažívate čo ja? Či len ja mám divných ľudí okolo seba??

majto

Adr1a ty mne nedakuj. Ty si pomohla mne otvorit oci. Takze ja mam dakovat tebe. Mas rozumne myslenie. EasyGlow a ty si ako na tom? Zalezi na tebe co si vyberies. Ja by som zacal triedenim kamaratov a kamaratiek. Partia ktora nema zaujem o tvoju spolocnost nie je partia.Partia je velmi silna zalezitost. Je asi kazdemu jasne ze rodinu nevymenis a nezmenis. Ale povedz im razne aby tuto temu nechali na pokoji. Neviem ci si bola na mojej teme. Ale zazil som si dost. Niektory tomu ani neverili ze to moze muz vydrzat a nezbalit prvu "damu" na rohu ulice. Takze mam svoj nazor. A na fore su aj rozumny ludia. Adr1a a podobny ludia. Netreba sa lutovat a treba ist von. Komunikovat. Ja som to nerobil a skoro ma porazilo. Je to tak. Budes vonku najdes novych ludi. Ale nie na silu. Ony pridu aj sami.

Moireal

Byt single nieje vobec na skodu. Predstav si, ze si napriklad umelkyna ako akademicka maliarka zijuca trebars v Benatkach a majuca plno umeleckych zalub a a vela priatelov a znamych. To je podla mna tiez krasny zivot tak ako aj zivot v uspokojivom vztahu s detmi.
Najdolezitejsie, co ludom chyba, je sustredit sa na vlastne talenty. Ja verim, ze kazdy ma na nieco talent a zatial co nemusime byt najlepsi, dolezite je robit, co nas bavi. To ta udrzuju pri zivote a vecne mladu.
:-)

Uugly

Ja som skareda takze nikto sa ma nepyta preco som nikdy nikoho nemala lebo odpoved pozna :D asi jedina vyhoda skaredych ludi. Neviem si predstavit aby sa niekto staral do mna tak ako sa staraju do teba. By som usla na opacnu stranu Zeme radsej.

EasyGlow

Jasne Kiddo, ved nech si pise co chce, ma na to pravo :)
Ad_ria, dakujem uz z toho nerobim vedu, vidim aj podla vasich reakcii, ze vam to pride zvlastne rovnako ako aj mne :) A to mi staci k zivotu haha

a_dr1a

Cau Majto. Dakujem)
Pekny vikend vsetkym prajem

Autorka prispevku. Si mudra inteligentna, mas patricny nadhlad, neboj, ty vsetko zvladnes. Skor ti ludia okolo teba to nezvladaju)

trimko

Ano, pre tokolie si divna,ak si nezadana, ved to sama pises, Nechapem, na co sa teda vlastne v tejto teme pytas. Vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody. Aj byt zadany, alebo nezadany.

podvozok

to je sprosty zvyk niektorych ludi ze maju tendenciu SRAT sa do osobneho zivota druhych a ten svoj pokaslany neriesia ...
Tolko k teme autorky!
Vystizne a strucne

majto

EasyGlow moja tema je: co dalej? Ani ja som neveril ze na fore najdem pochopenie. Ale z vlastnej skusenosti hovorim ze ti ludia tu su. Adr1a mi napisala kopu mudrych slov. A aj ona mi pomohla otvorit oci. Tak ako som pisal aj ja podobne pisali aj druhy. Ty nie si divna. Tvoje okolie je divne a neries to. Chod svojou cestou. Za svojim rozumom. A komunikuj, rozpravaj sa s ludmi. Ja som to tak nerobil a skoro som sa zblaznil. Bola to. chyba.