Zaujíma ma názor zadaných aj nezadaných ľudí. Mám 26 rokov a asi pol roka dozadu som sa rozišla s priateľom po 6 rokoch chodenia. Prestal mať ku mne úctu ako k žene, ja som zas na neho naliehala aby viac komunikoval atď...Nebola v tom tretia osoba. Od rozchodu sa kamoši a rodina ku mne správajú ako k niečomu, čo sa vymyká normálu. V rodine som najstaršia zo sesterníc a bratrancov, čiže mi neustále opakujú ako sa prvá nevydám, ako ma predbehne o dva roky mladšia sesternica a tak. Nikdy neviem čo na to povedať, šak nech sa každý žení a vydáva kedy chce, čo sa s tým mám :D
Kamoši ma nezavolajú už tak často vonku, vraj sú v partii samé páriky a oni nechcú aby som pri nich trpela....Asi ma nepoznajú alebo čo, ale nikdy som netrpela medzi párikmi preboha! Môj priateľ nebol z nášho mesta a koľko ráz som bola vonku s partiou bez neho...a prežila som to krásne :D Ďalej čo mi ľudia robia je, že ma neustále chcú s niekym dávať dokopy, neustále ma ktosi ľutuje, označuje slovom "chudiatko", ako keby som bola smrteľne chorá :D Je to tak ponižujúce...pritom ja som v pohode, rozišli sme sa v dobrom a nie som nešťastná, ani smutná..len to nikto nechce rešpektovať. Každý vie lepšie ako sa ja cítim.
Vy zadaní, vy to tiež robíte?? Že neustále niekomu nechutne dohadzujete frajerov a máte blbé narážky na to, že je niekto sám?
Nezadaní, vy tiež zažívate čo ja? Či len ja mám divných ľudí okolo seba??
Som nezadaná - divná pre okolie?
Majto, ako sa vola tvoja tema?
Mesacny, to co si napisal je zvlastne, preco to tvrdis? Akoze moji priatelia su kadejaki, ale zeby vo vztahoch boli spolu prave pre peniaze, o tom pochybujem.
Kiddo, tak toto je pre mna jemny hardcore, ktoremu asi nikdy nepochopim..kamoska mi napriklad povedala, ze sa nemoze rozist s frajerom (s ktorym to vobec ale vobec neklape), lebo by nemal kto zaviest jej mamu kazdy piatok na rehabilitaciu. Alebo dalsi dovod, ze maju prenajaty pekny byt a ona si nevie predstavit, ze oň pride. Alebo, ze ked maju tolko znamych spolocnych, nemoze im urobit to, ze si budu musiet vybrat medzi nimi dvomi...to su tie istoty, alebo mozu predstavovat istoty, o ktorych pises?
EasyGlow urcite nie divna. Mam pocit ze pre 100 rokmi to bolo tak. Najstarsia ide prva.V tomto obdobi mas asi nezpravnych ludi okolo seba. V ziadnom pripade nechcem povedat ze mas zlu rodinu. To by som si nikdy nedovolil. Ale skus za zamerat na inych ludi. A kamosi ktory ta nechcu medzi seba z dovodu ze namas partnera nie su kamosi. Bud ta medzi sebou chce alebo nie. Keby si isla aj s gumennym kacerom tak by ta mali prijat medzi seba.Vies ja mam na tomto fore vlastnu temu. Pribeh ako s mexickej telenovely. Dost vela ludi z fora mi aspon trochu otvorilo oci. Niekedy ti otvoria oci neznámy ludia ktorým sa iba zdoveris. Nazor som si spravil samozrejme nvlastny. Mesacny princ podla prezyvky vie kto som a co som si prezil. Bol na mojej teme. Aj to je dobre. Ludia potrebuju poznat niekedy aj pribehy inych a nie len bedakat. Ako som to robil ja. A nie si divna. Ludia okolo teba robia chybu. Mali by to nechat tak. Mozu ti pomoct ked budes chciet sama a nie do teba vrtat.
To preto sa do teba tak staraju, ze chcu iba tvoje dobro. Tak si ho nenechaj vziat :-D
Fakt je to asi o tom hladani istoty, ze clovek potrebuje istotu a boji sa opustit vztah, lebo si mysli, ze by to bolo prilis tazke. A ty dokazes zvladat zivot aj sama. Mozno aj toto vnimaju, ze si v ich ociach nieco dokazala a nieco zvladas (koniec vztahu a zostat hoci an sama). Na co si oni netrufaju, aj ked o tom mozno snivaju.
Kiddo, toto napadlo i mne. Ze je zvlastne ako mi vsetci chcu len dobre, pritom maju mnohi nefunkcne vztahy. Samozrejme, takto narovinu to nikto neprizna, ale staci, ze si kamoska da viac drinkov a rozprava ako je nestastna a ze si nie je ista partnerom, ze tuzi po niecom inom...na druhy den pridu vyskereni ruka v ruke a tvaria sa, ze prezivaju lasku nebesku. Dalsia kamoska to iste, ze sa s chalanom predo mnou tvaria aki su zalaskovani a ked s nami on nie je, tak nadava na neho. Takym vztahom jednak nerozumiem a nerozumiem ani tomu, preco maju o mna mnohi taku starost. Ale uz sa snazim byt nad vecou, nema zmysel im to dookola vysvetlovat, tak sa len usmievaj a myslim si svoje :)
@kiddo Znie to smutne, ale bohuzial mnohokrat je to tak, ze ludia su vo vztahu len preto lebo maju ako taku istotu.
Velmi casto su ti zadani aj vo vztahoch, v ktorych sa necitia dobre. Z toho moze pramenit ich potreba zhadzovat slobodnych, lebo oni mozu byt frustrovani zo vztahu, ktory maju. Ja ked niekedy pocuvam, ako sa navzajom partneri podvadzaju, robia si napriek, skaredo jeden o druhom hovoria, je mi z toho smutno. A to sa nakoniec taki aj zoberu.
Kiddo, dakujem ti za povzbudenie :) Snad tato tema otvori oci zadanym, ktori ponizuju nezadanych...a snad nezadani budu v lepsej psychickej odolnosti ako ja. Keby ma to nestvalo, nezakladam temu samozrejme :)
Akoby si niekto dobrovolne vyberal, ze sa mu rozpadne vztah po 6 rokoch. Riad sa vlastnym rozumom. Asi je ti jasne, ze si normalna. Nepotrebujes na to ani nas suhlas. Stoj za sebou a svojim pohladom. Nikto iny to neurobi.
Hehe a Alessandra, uz som zopar raz povedala velmi pokojne a bez urazania sa, ze aj ked som sama, tak nie som preboha chudera, ktoru treba lutovat. Odpovedou mi bolo, ze sa nemam urazat :D Tazko strasne s ludmi, mozno tomu nechapem, lebo som nikdy nikomu takto zivot nezneprijemnovala. A mozno ma to ma niecomu naucit...Ktozvie. Ale nemienim si okamzite niekoho hladat, len aby mi dali pokoj...