Skúste mi prosím poradiť čo si mám ztoho vybrať.Na nimi ponúkanú prácu som nevravel nič. Platí vôbec tento dokument ak je zle vypísaný zamestnávatelom ? Mimochodom náš zaujímavý rozhovor aj ten medzi ňou a sbs - károm ktorý jej radil čo tam napísať mám nahraný v dobrej kvalite, je neuveritelný až smiešny. To čoje za personalistku keď jej radí sbs - kár a nevie korektne vypísať papiere. Čo si mám ztoho teda vybrať ? Že nesplňam požiadavky alebo jej rozhodnutie že nemám záujem o možné miesto ako sa mám proti tomu brániť ? Ako nato asi zareagujú na úrade práce ? Ďakujem za rady.
Urad prace
to kde si bol s tym odporucanim? no chlapce si v prdeli ked si odmietol miesto budes vyradeny na 6 mesiacov a budes si zdravotne hradit sam,... to si to nechcel aspon skusit?
Existuje také niečo ako Centrum pomoci, to si vygo.gli a zavolaj im. Hádam nájdete nejaké spoločné riešenie.
A tomu sa nečuduj, že ten pán bol SBS-... a popri tom dokázal vypísať aj to ľajstro. Dnes je to moderné, že človek má viac zamestnaní. Napr. jeden kamarát pracuje na chirurgii, dopoludnia a a ešte si privyrába ako klaun v cirkuse (tam má masku). Alimenty...
A ty si jej povedal , ze nemas o to miesto zaujem alebo co ? ked ti dala , ze odmietol prijat volne miesto .
Ešte doplním že nič okrem môjho podpisu v 10.4 keď som preberal papier z upsvar som nič nenapísal. Nevyhovuje požiadavkám, odmietol prijať možné miesto písala pani z prevádzky kde som sa o zamestnanie uchádzal. Ona vlastne zamňa vyplnila tlačivo bez môjho súhlasu.
Ak si uviedol, ze to odmietas, znamenato, ze ta z uradu vyradia na nejaku dobu , co je myslim cca 6 mesiacov. Za to obdobie si budes musiet platit odvody sam. Az potom sa mozes znova evidovat. Povazuje sa to za nespolupracovanie s uradom. Ak nesplnas poziadavky na dane miesto, mal to uviest zamestnavatel v druhom bode.
za prve neviem či hladaš prácu len tu lepšie hládat inde ak vieš čo presne chceš aku prácu napíš my a ja ty dam kontacty gde si dobre zarobiš