Skúste mi prosím poradiť čo si mám ztoho vybrať.Na nimi ponúkanú prácu som nevravel nič. Platí vôbec tento dokument ak je zle vypísaný zamestnávatelom ? Mimochodom náš zaujímavý rozhovor aj ten medzi ňou a sbs - károm ktorý jej radil čo tam napísať mám nahraný v dobrej kvalite, je neuveritelný až smiešny. To čoje za personalistku keď jej radí sbs - kár a nevie korektne vypísať papiere. Čo si mám ztoho teda vybrať ? Že nesplňam požiadavky alebo jej rozhodnutie že nemám záujem o možné miesto ako sa mám proti tomu brániť ? Ako nato asi zareagujú na úrade práce ? Ďakujem za rady.
Urad prace
NEviem absolutne co tu pisali ludia predomnou , ale moj nazor je ze za toto ta vylucia pre nespolupracu s uradom prace , ze nechces prijat zamestnanie teda aspon moja vybavovatelka ci co to je , by to urcite urobila.Je to svinstvo , tiez mam problem s uradom.. Nanutili ma pohovor na jednu robotu ktoru nechcem robit a este ma tam aj prijali kedze tam bolo 5 a pol cloveka na konkurze ... a ja to nemozem odmietnut lebo ma vy....! A to som si o tyzden po tomto debilnom nanutenom konkurze nasla inzerat na robitu ktiru by son fakt chcela, ale nechapem ako mam postupovat , ci mozem odmietnut toto co mi nanutili s tym ze idem na iny pohovor.. ono su to debilne zakony a kraviny s tymto uradom.. uz nech som odtial prec :/
Lilush tvoju radu zvažujem. Pracovníčku upsvar neviem moc odhadnúť. Vek nad 50. Asi celkom rozumná bytosť, možno skromná. Vyzerá dosť znudená, unavená ? svojou prácou. Oblieka sa do tmavej farby oblečenia.
je tam pečiatka, je tam podpis malo by to byť platné, je to síce napísané v nespravnej kolonke ale to by nemal byť až taký veľký problem aby to vyhlasila za neplatný ... ale hovorím, všetko zavisí od pracovníčky akú máš ak je aspoň trocha ľudská a pekne jej vysvetliš situáciu tak máš nadej ale ... vieme ako to chodí ...
Ďakujem za zaujimavé reakcie. Neviem čo spravím. Možností asi nieje vela. Najviac ma zaujíma ako je možné že personalistka vpísala s pomocou sbs-kára do kolonky kde mám písať ja, zamňa dve absolútne vylučujúje sa veci ? Ja som na tom ,,akože,, pohovore ktorí trval ani nie minutu sa nijako nevyjadroval ohladom jej ponuky, neviem sa rozhodnúť za 10sek v takejto dôležitej veci. Tiež ma zaujíma či je vôbec takýto papier mnou nepísaný platný ?
Takto sa na Slovensku znizuje nezamestnanost. Hlavne, ze mame vraj najlepsieho ministra prace. Hnus, to su metody. Urad prace ma hladat pracu a nie roznymi necestnymi pratikami vyhadzovat ludi z evidencie, len aby sa znizilo cislo nezamestnanosti. Ponuknu vam pracu, ktora je daleko od vasho vzdelania, taku, co nikto robit nechce. Hlavne, ze tie buchty na urade su vsetko protekcne panicky, manzelky a milenky miestnych podnikatelov, bez VS vzdelania casto.
pre toto som odišla do zahraničia za pracou.... bud si na upsvare kde ta posielaju na taketo super miesta alebo robíš za 400 v hrubom...
hmm, toto nevygumuje určite, aj keby sa podarilo to jej písané "odmietol prijať volné miesto" tak je prečiarknuté "prijimam" to by hned videla, že je zásah. Ak máš rozumnú pracovníčku (ahahaha), tak jej to vysvetli ako to bolo, ale keďže pre ne je tento papier posvätný tak pravdepodobne ťa vylúčia. Alebo záleží na nej, či vezme do úvahy to prvé že nesplňaš požiadavky, sa to inak dosť vylučuje btw ... zároveň nesplňaš požiadavky a rovno to aj odmietaš, hej? logika niektorých zamestnancov ...
Ja som raz tetuške doniesla papier, kde som mala napísané že postupujem do druhého kola, lebo v deň pohovoru sa nevedeli ešte vyjadriť či ano alebo nie (novinka!) a o par dní mi prišla sms, že ma neberú kvôli ich požiadavkam, tetuške na UP to nestačilo, tak som musela ísť znova s tým istým papierom po ďalšie potvrdenie, že ma neberú ... dosť trápny moment, ked sa stretneš s potencionálnym zamestnávateľom, ktorý ťa nechce a komunikuj s ním (slušne) :D
Nemalo by byť predsa len to zdravotné ošetrenie predsa len bezplatné? Ja neviem, ako sa to realizuje v praxi, ale neošetriť človeka, resp. len v tom prípade, ak ide o ohrozenie jeho života? Ak má chrípku, tak ho nechajme tak. Poškodí to jeho kardiovaskulárny systém a o niekoľko rokov ho tam máte znovu, lebo jeho život už je ohrozený? Len na margo. A tie zúbky? This is not a smile of Brit...
pracovnik uradu kup si gumu na pero a to ze si odmietol zamestnanie si vygumuj... mna tak urad tiez raz poslal s mojou vs na miesto medzi ucnovkarov a v tom vyjadreni som si vygumovala to ze som to odmietla a nechala som si tam len ze som nesplnila poziadavky... ked oni posielaju na uplne mimo miesta tak ma to ani nemrzelo.... co si budes zdravotne hradit sam ked sa to da este zachranit?
Co sa cudujes, UPSVAR je tiez len banda klamarov, su plateni aby vyhodili co najviac uchadzacov o zemestnanie z evidencie, mna pracovnicka odrbala tiez klamala mi do oci ze nic sa nestane len podpiste ze sa neodvolate, Skoda slov ak im date sancu nalozia s vami ako z hnojom v tom su na UPSVAR neprekonatelny.