Urad prace

Príspevok v téme: Urad prace
Pracovnikuradu

Skúste mi prosím poradiť čo si mám ztoho vybrať.Na nimi ponúkanú prácu som nevravel nič. Platí vôbec tento dokument ak je zle vypísaný zamestnávatelom ? Mimochodom náš zaujímavý rozhovor aj ten medzi ňou a sbs - károm ktorý jej radil čo tam napísať mám nahraný v dobrej kvalite, je neuveritelný až smiešny. To čoje za personalistku keď jej radí sbs - kár a nevie korektne vypísať papiere. Čo si mám ztoho teda vybrať ? Že nesplňam požiadavky alebo jej rozhodnutie že nemám záujem o možné miesto ako sa mám proti tomu brániť ? Ako nato asi zareagujú na úrade práce ? Ďakujem za rady.

thomass

mne sa normalne zda ze ta firma je dohodnuta s uradom prace aby vyhadzovali ludi ved si to totalne protireci ako mozes odmietnut miesto ked nesplnis poziadavky? :-D to je ako odmietol chodit nemal nohy :-D ja fakt neviem ci to takto este inde na svete funguje ako na Slovensku...

Jana02

ale co by bol neplatny peciatka tam je a napisane vyjadrenie tiez.... autor musel povedat fakt nieco po com usudila ze tu pracu nezoberie a teraz ho upsvar s radostou vyradi...vzdy ked odmietnes nimi ponukane miesto aj ked je totalne odveci tvojho odboru tak ta vyhodia...

Jaja15

Bolo treba sa ozvať na "pohovore"....Musel si povedať niečo z čoho daná "personalistka" usúdila že nemáš o tú prácu záujem...Ak si nechcel aby ťa prijali, bolo treba voliť správne slová aby ťa nechceli sami prijať - ale ty ju nesmieš rovno odmietnuť . Mohol si povedať niečo v zmysle, že máš za sebou pár pohovorov kde čakáš na vyjadrenie, že hľadáš lepšiu prácu ale zatiaľ u nich nastúpiť môžeš - pokiaľ nemáš niečo lepšieho...rovnako hneď by som sa pýtala ako je to u nich s PN-kou v skúšobnej dobe pretože si potrebuješ vyriešiť nejaký zdravotný problém....skrátka povedať niečo aby pochopili že sa im ťa neoplatí prijať....

Kycera

Ten doklad je neplatný!!! Vyplnený je nekompetenou osobou ako aj vyjadrením!!!
Odporúčam Ti spraviť si z dokladu fotokópiu a dať si ju na matrike overiť podľa originálu a až potom ho odovzdať na ÚP.
Ak by Ťa kvôli tomuto vyjadreniu z evidencie vyradili, máš v rukách dôkaz, kt. môžeš použiť na súde!!!

Lillush8

Unudená :DD a je tam vôbec niekto kto srší nadšením? táto byrokratická práca je vždycky únavná a nudná. Ono môže byť aj milá, zlatá ale tak či tak sa musí riadiť nejakými vyhláškami, tvoja zachrana je len v tom, že tam máš napísané dve možnosti, že nesplnaš podmienky a zároveň si to aj odmietol čo už podla mna sa vylučuje samo o sebe, hlavne to bude na nej ktorú si ona vyberie a ako to spracuje

Eileen ... kým nemáš u tej firmy kde chceš pracovať zmluvu (ale trvalú nie dohodu), tak odmietnuť nemôžeš. Ale si v skušobnej, pokojne po pár dňoch bez udania dôvodu možeš odísť, kým sa ešte dá ... neviem odkedy bude platiť ďalší skvelý zákon, že ak niekto odíde z práce ktorú ponukol UP nemôže sa hlásiť skor ako o pol roka, takže na to si dávajte pozor