Teraz ukázala svoju pravú tvár?

Príspevok v téme: Teraz ukázala svoju pravú tvár?
jejpartner

Zdravim,
chodím s ňou už asi rok, stále bola prehnane sebavedomá. Tým mi vtedy imponovala že vedela čo chce a nechce. Imponovala mi jej ráznosť, isté vystupovanie, ambicioznosť a priebojnosť. Nebudem klamať že si nezanadavala občas ale fakt len občas keď ju niečo sralo. Ale to ako sa ukázala v poslednej dobe ma zarazilo. A keď si predstavím že raz bude matkou naších detí.. mrazí ma.
Ako z jej úst najmä keď ju niečo alebo niekto naserie je samé do pi*i, prij*bem ti jednu, v pi*i to mám, choď do pi*e, piz*a jedna, jebnu*a, prij*bane... ako ma poburuje a nikdy som nemal rád ak vraj nežné pohlavie sa tatko sproste a vulgárne vyjadruje. Ako od mužov ma to nezaráža ale keď to ide z úst ženy a ešte ženy vysokoškolsky vzdelanej je mi na zvracanie. Ako párkrát som ju upozornil nech s tým prestane ešte sa na mňa vyhúkala a zase tie nadávky. Ako toto si mám priviesť do domu mojích rodičov?
Ako keď ju v pokoji snaží sa vystupovať ako vzdelaná žena ale keď jej prasknú nervy je to o život. Ja neviem či nemám z toho vycúvať. Ako rok je dosť dlhý čas si myslím aby sa človek prejavil a odhalil svoju právú tvár a myslím že ten čas v našom prípade už nastal. Ona sa teraz odhalila? Čo môžem od takejto ženy čakať? Bude sa takto správať nielen ku mne ale aj k mojím rodičom? Jej panovačnosť mi naháňa menšíe obavy. Čo vy nato? Čo by ste si mysleli o takejto partnerke na mojom mieste? Aký názor máte na takéto vystupovanie? Čo si mám o tom myslieť?

trifon

parada...ja by som taku chcel...hned by som ju vysexoval ked by bola nervozna...bude skvela mama...dieta potrebuje vychovu a nie vkude tutuli mutuli...

Lary

Veľa ľudí nevie ovládať svoje emócie a tý čo to vieme s tým bojujeme celý život.Pravdou je že dusiť v sebe hnev tiež nieje najšťastnejšie riešenie.Takže z toho vyplýva že človek musí ventilovať lebo inak by mu cvaklo.Ale kazdy ventiluje tak ako mu to morálka,výchova alebo povahové vlastnosti poprìpade psychické rozpoloženie dovoľujù.Tvoja priatelka je zvyknutá bez kože na tvári hrešiť ako roboš na stavbe keď si kladivom udrie po prste .Na stavbe to nevadíl lebo........Ale chovať sa ako keď prídete do maštale. ?Dnes je taka doba ze ludia nemaju take zabrany ani skaredo rozpravat ani vzajome si nadavat .Obávam sa ze tvoja priatelka bola vzdy taka len si v zalubenosti vela prehliadal .Stup vlkovi prezlečenèmu za baránka na nohu a neozve sa beé!

Fantasyi

:)) som si to predstavila a pride mi to celkom vtipne. Tak aspon narovinu povie, co si mysli a nepretvaruje sa. Evidentne ona nosi u vas nohavice a ty si prilis zozensteli. Boze, tak si trochu zanadava, ved to robi dnes hadam kazdy. Fakt riesis blbosti horsie ako zenska. Nemas viac estrogenu ako testosteronu?

Ipsik

Asi si len uľahčuje komunikáciu. Stačia jej tri slová a vyjadri nimi všetko. Ide o to, čo pri tom cítiš, keď to hovorí, či to hovorí len ako v rámci oného alebo či je zlostná ako pitbul. To musíš vedieť posúdiť sám.

thinkaboutthings

Ked je v klude,da sa s nou o tom porozpravat?nie je mi jasne,ci si ju na to upozornil podla,ked bola pod vplyvom emocii alebo nie. Ked bude v klude a neochotna pripustit zmenu,tak sa nic nezlepsi.