Teraz ukázala svoju pravú tvár?

Príspevok v téme: Teraz ukázala svoju pravú tvár?
jejpartner

Zdravim,
chodím s ňou už asi rok, stále bola prehnane sebavedomá. Tým mi vtedy imponovala že vedela čo chce a nechce. Imponovala mi jej ráznosť, isté vystupovanie, ambicioznosť a priebojnosť. Nebudem klamať že si nezanadavala občas ale fakt len občas keď ju niečo sralo. Ale to ako sa ukázala v poslednej dobe ma zarazilo. A keď si predstavím že raz bude matkou naších detí.. mrazí ma.
Ako z jej úst najmä keď ju niečo alebo niekto naserie je samé do pi*i, prij*bem ti jednu, v pi*i to mám, choď do pi*e, piz*a jedna, jebnu*a, prij*bane... ako ma poburuje a nikdy som nemal rád ak vraj nežné pohlavie sa tatko sproste a vulgárne vyjadruje. Ako od mužov ma to nezaráža ale keď to ide z úst ženy a ešte ženy vysokoškolsky vzdelanej je mi na zvracanie. Ako párkrát som ju upozornil nech s tým prestane ešte sa na mňa vyhúkala a zase tie nadávky. Ako toto si mám priviesť do domu mojích rodičov?
Ako keď ju v pokoji snaží sa vystupovať ako vzdelaná žena ale keď jej prasknú nervy je to o život. Ja neviem či nemám z toho vycúvať. Ako rok je dosť dlhý čas si myslím aby sa človek prejavil a odhalil svoju právú tvár a myslím že ten čas v našom prípade už nastal. Ona sa teraz odhalila? Čo môžem od takejto ženy čakať? Bude sa takto správať nielen ku mne ale aj k mojím rodičom? Jej panovačnosť mi naháňa menšíe obavy. Čo vy nato? Čo by ste si mysleli o takejto partnerke na mojom mieste? Aký názor máte na takéto vystupovanie? Čo si mám o tom myslieť?

a_dr1a

K poslednym dvom prispevkom len tolko. Je tu vela tem od bab, ktore sa stazuju, ze im ich partneri (okrem ineho), vulgarne nadavaju, oplzlo sa vyjadruju. Tam radia zeny vacsinou rozchod a tu je rovnaky problem, no tu to zeny zas zlachcuju a bagadelizuju) ax yo

timiana_09

predstav si, tak ako neznejsie pohlavie grga, prdi, sere, grca, tak si aj zanadava, ked ma na to dovod... pokym to nie je co slovo to nadavka, tak podla mna riesis ko*otiny (to bolo zo srandy :D )... ale fakt riesis nepodstatne veci, ved kazdy kto ma nervy sa odventiluje tym, ze si zahresi... tak neviem co riesis... pokym ma slovnik jak chlapi v krcme a teda co slovo to nadavka, tak sa o tom s nou porozpravaj, ze by trochu mohla prehodnotit svoj slovnik...

hehe1

tiez sa pripajam k nazoru, ze musi mat zle obdobie, kazdy clovek reaguje inak a vela ludi nadava, pretoze je to pre nich ventil, mozno pre teba nezvycajny, alebo tazko pochopitelny, ale je to tak...

brusienka

nick Otvorsiocichlapce
ci ma vysoku alebo ma uciliste je jedno nadavaju take aj take ak im rodicia vsetko dovolavali a decko nedostalo poriadnu vychovu. Vsetko je to o vychove ale ked uz vulgarne a sprosto sa vyjadruje zenska tak je to hnus ludskeho rodu.

Gerin

Vysokoškolský titul nemá nič spoločné s tým, či nadávame vo vypätých situáciach. Ako vidíš, počuť to môžeš od ženy so vzdelaním, aj od muža v krčme, čo ledva dosiahol ZŠ. Skôr to ma dočinenia s tým, v akom prostredí sme vyrastali. Ak naši rodičia nadávali ako neznabohovia, určite budeme aj my. Naši predo mnou nikdy nenadávali, preto ani ja nepoužívam nadávky. Toto som aspoň odpozorovala od ľudí, s ktorými sa od malinka stýkam. Vždy šlo skôr o to, či sa doma nadávalo....
Či jej to budeš tolerovať, nechám na tebe. Ale nemyslím si, znova zo skúseností, že by sa takto správala aj u vás doma, pred rodičmi. Tak asi nemusíš z toho robiť vedu...ale už si uznaj sám

kiddo

Nie je to tak, ze by skryvala pravu tvar. Je to vyvoj. Kazdy clovek sa neustale trochu meni na zaklade toho, co preziva. Tvoja priatelka musi prezivat v poslednom case nieco negativne, co zle znasa.

otvorocichlapce

ved to su tie dnesne vysokoskolacky co si titul spravia s profakmi cez postel :-) to si len kazdy marne mysli ze vysoka skola rovna sa inteligencia... vobec nie....