Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Teraz ukázala svoju pravú tvár?

Príspevok v téme: Teraz ukázala svoju pravú tvár?
jejpartner

Zdravim,
chodím s ňou už asi rok, stále bola prehnane sebavedomá. Tým mi vtedy imponovala že vedela čo chce a nechce. Imponovala mi jej ráznosť, isté vystupovanie, ambicioznosť a priebojnosť. Nebudem klamať že si nezanadavala občas ale fakt len občas keď ju niečo sralo. Ale to ako sa ukázala v poslednej dobe ma zarazilo. A keď si predstavím že raz bude matkou naších detí.. mrazí ma.
Ako z jej úst najmä keď ju niečo alebo niekto naserie je samé do pi*i, prij*bem ti jednu, v pi*i to mám, choď do pi*e, piz*a jedna, jebnu*a, prij*bane... ako ma poburuje a nikdy som nemal rád ak vraj nežné pohlavie sa tatko sproste a vulgárne vyjadruje. Ako od mužov ma to nezaráža ale keď to ide z úst ženy a ešte ženy vysokoškolsky vzdelanej je mi na zvracanie. Ako párkrát som ju upozornil nech s tým prestane ešte sa na mňa vyhúkala a zase tie nadávky. Ako toto si mám priviesť do domu mojích rodičov?
Ako keď ju v pokoji snaží sa vystupovať ako vzdelaná žena ale keď jej prasknú nervy je to o život. Ja neviem či nemám z toho vycúvať. Ako rok je dosť dlhý čas si myslím aby sa človek prejavil a odhalil svoju právú tvár a myslím že ten čas v našom prípade už nastal. Ona sa teraz odhalila? Čo môžem od takejto ženy čakať? Bude sa takto správať nielen ku mne ale aj k mojím rodičom? Jej panovačnosť mi naháňa menšíe obavy. Čo vy nato? Čo by ste si mysleli o takejto partnerke na mojom mieste? Aký názor máte na takéto vystupovanie? Čo si mám o tom myslieť?

Yak

Ten priklad so zabou je trefny. Naznacuje ze sa v tomto svojom probleme dobre orientujes.

Ale v jednej veci s tebou nesuhlasim. Zeny by podla teba nemali nadavat lebo to nie je zenske a muzi mozu. Ok ani mne sa moc nepaci ked je zena buranka, ale trosku su to nespravodlivo zazite stereotypy. Myslim si vsak, ze podstatne viac ide o okolnosti kedy sa nadava a sposob prejavu, nez o samotne nadavanie. Z opisu tej zeny to vyzera ze je nervacka, arogantna, impulzivna, zrejme aj velmi panovacna. Toto iste, ale plati aj pri muzoch. Ani muz buran zenam uplne nevyhovuje, ale da sa to zniest pokym jeho nadavky nie su skor prejavmi impulzivnosti, panovacnosti, arogancie, nez primeraneho zdraveho hnevu, alebo mozno len neskodneho zvyku. Je v tom rozdiel. A nadavnie nie je muzne. Za muzne vlastnosti povazujem skor priblizne tie ktore opisal "semennik".

Prezyvka055

Neviem, nechodil by som s takou. Nemam rad vulgarne dievcata, ani by som si s takou nezacal. To by bolo hned minus keby jej slovnik bol takyto.

semennik

Ja sa tiež prídám
správny vzťah je keď muž je chlap a žena je dáma
Nejako takto by to malo vyzerať
žena_ jemná, nežná, milá, chutná, zdvorilá... taká že sa naňu tešíte keď sa máte stretnúť až vám ide srdce z hrude vyskočiť :D
muž_ silný, statočný, mužný, priebojný, odvážny, bojovný a ochotný urobiť čokoľvek pre svoju polovičku
Ak je to naopak a muž je sračka a žena je chlap v ženskej sukni tak konec...
Dnešné ženy strácajú ženskosť a muži mužnosť.

hehe1

ja som si na prvykrat neprecital dobre temu, ale teraz som pochopil, ze kolka bije ... dnesna doba je presne o tom, o com pises, hlavne, ak je tvoja zienka uspesna, tak potrebuje muzsku priebojnost a cast z muzskeho spravania... no a ta tvoja toho pochytila zjavne viac, ako by bolo zdrave.....
ked sa s nou nechces rozist hned, tak by som skusil z tvojej strany razny dohovor, ale razny typu: "pocuj moja, nespravaj sa ako v chlieve, lebo mi to ozaj vadi" a dalej pises, ze nechces byt vo vztahu, kde bude zena sekerou nad muzom, toto musis korigovat ty, musis ukazat gule, ak ani toto nepomoze, tak rozchod
zena ma byt zenska a cim viac je zenska, tym lepsie, taka mila zlata polovicka

jejpartner

prečo som založil túto tému? Niesom truľo, čo sa nechá bičovať partnerkou. Chcel som len vedieť nezaujaté názory ľudí na vulrgárne vyjadrovanie žien. Ako sám nadávam ak mám dôvod. Ale ja som chlap. NIeééé, nezačnite ma teraz dámy kameňovať emancipáciou. Som len toho názoru ktoré tu v niektorých príspevkoch ako som čítal boli, že ženy by sa mali správať ináč ako muži aj keď je 21 storočie. NIesom zato aby bola medzi mužmi a ženami rovnoprávnosť lebo muži sú muži a ženy ženy. Muži nikdy nebudú menštruovať, rodiť a kojiť. A ženy nikdy nebudú mať erekcie a ejakulácie. Preto by muži mali byť mužní a ženy ženské. Mal som pred tou terajšiou partnerku a tá bola opakom tejto.To dievča ktorá si zanadávalo len keď fakticky bola doslova nasraná a malá dôvod ale to už musela byť neskutočne naštvaná. Ale táto nadáva stále či je naštvaná veľmi ale extra veľmi. Ako som písal, keď sme začali chodiť a pár mesiacov potom sa takto nesprávala a teraz v poslednej dobe sa mi vidí že toto je jej pravá tvár. Ako občas vynadá aj mne a sproste. A to sa mi nepáči že je taká drzá. Keď tak rozmýšľam tá pred ňou mi chýba. Lenže život naše cesty rozdelil lebo som ju zradil a urobil hlúposť ktorú som trpko oľutoval ale nastal rozchod.
Ja neviem čo teraz, ako táto mi učarovala ako som písal svojou ráznosťou a sebavedomím ale ako vidím ide to ruka v ruke s aroganciou.
Nechcem byť vo vzťahu kde žena bude tzv. sekerou nad mužom. Nechcem byť tým jedným podpapučnikovým mužom ktorý v sebe pomaly ale isto stráca mužnosť a tancuje ako žena píska.
Napadá mi jedna múdrosť: Vhodia žabu do hrnca s vodou ktorý je na sporáku, vodá sa zohrieva ale žabe je dobre, prispôsobuje sa teplote vody a ani si neuvedomuje že je už veľmi teplá a ani nemá síl vyskočiť.... až voda je tak horúca.. že žaba sa v nej pomaly uvarí...
A ja sa pomaly uvarím v partnerstve s takoutou partnerkou že si neuvedomím ako som pod jej velením a nebudem mať síl odísť a povedať si dosť ženská už stačilo nájdi si niekoho iného na buzerovanie! Toto sa bojím..

Kycera

Ako Yak správne napísal : "Vsetko to zalezi na vychove od rodicov, ale aj sebavychove. Sebavychove pretoze rodicia nam nedaju vsetko, clovek musi aj sam seba ako uz dospely korigovat a stale nejak vychovavat. Na to sa ale dost zabuda."

Psychicky zdravý človek s dostatočnou prirodzenou inteligenciou a sebavedomím by si mal toto uvedomiť a nehádzať všetko na detstvo, rodičov, podmienky, chorobu,...
Nuž ale, sú ľudia a "ľudia". Psychiatrickí pacienti, kt. si sami poškodzujú zdravie, zlí, zákerní,....
Ide len o to, kt. z nich je pre život znesiteľnejší. Myslím si, že skôr sa dá žiť s človekom používajúcim vulgarizmy, tých sa dá skôr zbaviť ako dať do poriadku chorú myseľ chudery, kt. s VŠ! ; )

Yak

Ale ved to je jedno ze sa nezapaja. Taketo zeny su. Co je klucove je jej vybusnost, jej miera agresivity. A v opise sa spomina aj jej sebavedomie a sebapresadzovanie. No skor si myslim ze pri takejto vybusnosti nema zdrave sebavedomie, to si len ludia zvyknu mylit tak ako aj tuto opytujuci sa partner. Toto vypoveda skor o jej labilite. Tak uz si ten rozdiel do pice zapamatajte.

A ako sory ale nejaku uroven by mala mat. To zlahcovanie jej nadavania tu robia dievcata ktore sami urcite nadavaju a su mozno aj vybusne. Kazdy vyzaduje od partnera inu uroven, niekto aj nepotrebuje ziadnu. Ale ked je niekto trosku slusny a mysli to s dotycnou osobou vazne, ze do buducnosti aj deti, tak jasne ze nechce nejaku buranku ktora len na chvilu predstiera nejaku slusnost.
A kde ste prisli na to ze vysokoskolky vzdelani by mali mat uroven ??? Vysoke skoly su klastory ? Alebo natolko vznesene institucie ze tam studuju len cnostni, slusni ludia ? Ved pri takom mnozstve ludi co tam studuje sa to ani neda ocakavat. A dnes sa tam vacsinou studuje kvoli diplomu. Ale aj keby nie, tak student ktoreho bavi ten odbor, je inteligentny nema z tychto dovodov preco byt slusny, pretoze to s tym nema nic spolocne. Vsetko to zalezi na vychove od rodicov, ale aj sebavychove. Sebavychove pretoze rodicia nam nedaju vsetko, clovek musi aj sam seba ako uz dospely korigovat a stale nejak vychovavat. Na to sa ale dost zabuda.

otazky

Vieš Kycera, píšeš tu mladých ženách, ktoré aj na tomto fóre, podľa tvojich slov vybojovávajú svoju pozíciu na úkor vedomostí. No častokrát toto robíš aj ty. A najmä vtedy, keď má niekto celkom odlišný názor ako ty. Nejedenkrát si svoju pozíciu uzurpuješ na základe svojho vyššieho veku.
Ale je to tvoja voľba, tvoj prístup... A akcia vždy vyvolá reakciu.

ozon

to bude psychopatka posahana s chorymi nervami, vykasli sa na nu, lebo budes mat peklo zo zivota s debilom. tipujem to na sibnutu pravnicku.