Zdravim,
chodím s ňou už asi rok, stále bola prehnane sebavedomá. Tým mi vtedy imponovala že vedela čo chce a nechce. Imponovala mi jej ráznosť, isté vystupovanie, ambicioznosť a priebojnosť. Nebudem klamať že si nezanadavala občas ale fakt len občas keď ju niečo sralo. Ale to ako sa ukázala v poslednej dobe ma zarazilo. A keď si predstavím že raz bude matkou naších detí.. mrazí ma.
Ako z jej úst najmä keď ju niečo alebo niekto naserie je samé do pi*i, prij*bem ti jednu, v pi*i to mám, choď do pi*e, piz*a jedna, jebnu*a, prij*bane... ako ma poburuje a nikdy som nemal rád ak vraj nežné pohlavie sa tatko sproste a vulgárne vyjadruje. Ako od mužov ma to nezaráža ale keď to ide z úst ženy a ešte ženy vysokoškolsky vzdelanej je mi na zvracanie. Ako párkrát som ju upozornil nech s tým prestane ešte sa na mňa vyhúkala a zase tie nadávky. Ako toto si mám priviesť do domu mojích rodičov?
Ako keď ju v pokoji snaží sa vystupovať ako vzdelaná žena ale keď jej prasknú nervy je to o život. Ja neviem či nemám z toho vycúvať. Ako rok je dosť dlhý čas si myslím aby sa človek prejavil a odhalil svoju právú tvár a myslím že ten čas v našom prípade už nastal. Ona sa teraz odhalila? Čo môžem od takejto ženy čakať? Bude sa takto správať nielen ku mne ale aj k mojím rodičom? Jej panovačnosť mi naháňa menšíe obavy. Čo vy nato? Čo by ste si mysleli o takejto partnerke na mojom mieste? Aký názor máte na takéto vystupovanie? Čo si mám o tom myslieť?
Teraz ukázala svoju pravú tvár?
Som rada, že som Ťa rozosmiala! : )
Neviem teda, ci davaju nejake odmeny a ci medaile za to, ze si tu niekto vybojuje svoju poziciu :) celkom vtipne tvrdenie.
V kazdej druhej teme sa predbiehate, kto prvy napise, ze je to fake. Tu ste sa vsetci rozhorcili a ani jednemu z vas nenapadlo, co by to muselo byt za trula, ktory by si nechal takto od zeny nadavat, este sa bezkal pytat na forum, ci je to normalne a ani v diskusii vobec nereagoval.
toto sú problémy. Keď sa mi to nepáči tak odídem, nie?
Povedala by som, že kľúčové slovo je NADÁVAŤ, VULGÁRNE sa vyjadrovať!!!
A je absolútne jedno, či tým niekto chce svoj príspevok "okoreniť", či takto niekto "nadáva mne, Tebe alebo všeobecne". Tu niet o čom diskutovať.
Žiaľ, až príliš veľa mladých žien sa takto chová, aj tu na fóre. Takto si asi chcú vybojovať svoju pozíciu. Chýbajúce vedomosti nahradzajú vulgarizmami. Asi tak.
Tak som si temu precitala este raz a je tam toto, citujem : "Ako z jej úst najmä keď ju niečo alebo niekto naserie je samé do pi*i, prij*bem ti jednu, v pi*i to mám, choď do pi*e, piz*a jedna, jebnu*a, prij*bane..." Cize ked ju niekto alebo nieco nastve, nikde sa nepise, ze tymito nadavkami castuje prave jeho :) Takze objasnit by nam to mal zakladatel temy, lebo je to podla mna rozdiel :)
A inak, k zakladatelovi, slovo "naserie" ti nevadi? :D Mal by si sa slusnejsie vyjadrovat ;) Raz v parku jedna maminka poucala syna - "kolko raz ti mam hovorit, ze slovo "hovno" je neslusne a ze ho DO RITI nebudes uz hovorit!?!?" :D
Myslela som presne to, co pise teraz neviem111111.
Aj toto dost o ich vztahu vypoveda, co napisal: "Ako párkrát som ju upozornil nech s tým prestane ešte sa na mňa vyhúkala a zase tie nadávky"
gerin, to mas pravdu, rozdiel to rozhodne je, akurat si si asi nespravne precital/a temu, pretoze je v nej napisane, ze slecna mu hovori "pri*ebem ti jednu, chod do p*ce, pri*ebany" a podobne.
adr1a tak to si zabila teraz :-D
Aj tu je niečo na pobavenie na nedeľu :D
Inak, veľmi dobre sa táto téma číta, aspoň sa človek zasmeje :D
A_dr1a, tak ale je predsa rozdiel, ked niekto mne vulgarne nadava a ked niekto vseobecne vulgarne nadava :) Samozrejme, ze ked bude tema, ze muz nadava zenskej, castuje ju najvyberanejsimi slovami, tak to v poriadku nie je, pretoze ten muz nema ani stipku respektu, ucty a lasky voci danej zene. Ale kebyze je tu tema v style "SOS moj muz nadava vulgarne, ked mu padne kladivo, co mam robit", tak sa asi zasmejem :) Ved tuto chalan nikde nepise, zeby bolo nadavane konkretne jemu :) Iba ze vseobecne nadava, ked ma na to dovod :) To je sakra rozdiel si myslim