Mam dost zavazny problem priatel ma dvoch psov zijem snim aj ja ale mam pocit ze psov ma radsej ako mna nepaci sa my ze psi su vsade mam rada zvierata ale odtial po tial este aj v postely su psi snamy proste vsade ns wc v kupelke na pohovke mojka ich ani mna tak nemojka je to nehigienicke a vadi my to v noci ked spime medzi nami su psi priblizim sa k priatelovi uz vrci pes po mne co mam robit
Priatel ma radsej psa ako mna
Poznam to,mam to tiez,prvorady pes a potom ja...kazdy den mam...a papala,a cikala...tak ju aj pohladkaj,ako keby nemam co ine na praci....teraz si ju zacal bravat aj do prace,aby naaahodou nebola sama,podla mna je to chore!!
Takze vsetci sme na hovno aj ti ktorych nepoznas ?
Prepac, ale mne nepride normalne sa nad tym zamyslat. Keby chodil do krcmy kazdy den, vyhladaval ine zeny, nevratil sa domov, pochopim ze ti nieco prekaza ale to ze ma rad svoje domace zvierata? Ides superit so PSAMI? Aj ja zvierata milujem, pomaham financne roznym organizaciam, chodim krmit macky vonku, sama mam dve, ktore su sucastou mojho zivota a aj ked to mojmu priatelovi mnohokrat vadi, respektuje to lebo vie ze to ku mne patri. Su urcite hranice ktore musim respektovat aj ja- macky nemozu chodit v noci do spalne, ale aby mne moj priatel vykrikoval ze mam radsej macky :D prepac, ale asi by si si mala najst nejakeho hajzlika ktory sa venoval zenam a potom by si bola rada aj za tie psi :). Neznamena to, ze mu na tebe nezalezi, alebo ta ma menej rad - laska ku zvieratam je prejavenim toho, co clovek nevie prejavit ludom,mozno v nim ma urcitu psychicku pohodu, nabijaju ho energiou a je aj on v lepsej pohode. Najdi si nejake konicky, mozno aj spolocne s priatelom a jeho psikmi a verim ze ked uvidi ze to tolerujes a nerypes do toho tak pristupi aj na niektore tvoje poziadavky ohladom obmedzenia pristupu do postele :). Je tazko taketo veci vysvetlovat cloveku ktory to nechape, ale skus ist na to z opacneho konca a uvidis ze to pojde.
Mesacny princ, zrejme ti chyba nejaka mesacna princezna, alebo nie?
Clovek by nemal povysovat svoju lasku k zvieratu nad lasku k ludom, napriek tomu ze sa hovori, ze pes je jeho najvernejsi priatel, ze nikdy nesklame.........zviera nikdy nemoze povedat co si mysli, musi niekedy znasat aj utrpenie a manipulaciu zo strany svojho priatela- cloveka aj ked on si mysli ze to robi z lasky. Volakedy boli zvierata ako psy a macky volnejsie, slobodnejsie, pretoze boli urcene na strazenie domu vonku, macky na chytanie mysi, a zili si vo dvore aj so sliepkami, husami, kozami atď.
Si pisal ze mas radsej zver. Ze ludia su nanic. Tak ty si vynimka potom nie.
Pocuj mesacny princ ty si asi o sebe trosku namyslas nie ? Tak ludia stoja za hovno len ty si vynimka. Waau a na to ako si ako prisiel ?