Priatel ma radsej psa ako mna

Príspevok v téme: Priatel ma radsej psa ako mna
Kike

Mam dost zavazny problem priatel ma dvoch psov zijem snim aj ja ale mam pocit ze psov ma radsej ako mna nepaci sa my ze psi su vsade mam rada zvierata ale odtial po tial este aj v postely su psi snamy proste vsade ns wc v kupelke na pohovke mojka ich ani mna tak nemojka je to nehigienicke a vadi my to v noci ked spime medzi nami su psi priblizim sa k priatelovi uz vrci pes po mne co mam robit

BJ

mesacnyprinc - clovek, co ma radsej zvierata, nez ludi, nieje dusevne v poriadku.
netvrdim o zlych ludoch. Hovorim o ludoch vseobecne, ze vie milovat iba zvierata, ludi nie.

spectacular

Lol, u nas to iste akurat obratene( frajerka ), tiez ma nevie objat ale psa by mojkala... Furt rozmyslam ci som divny ja alebo daco zhnite je v state danskom... Pride vam normalne zeby vas frajerka za 2 roky ani raz neobjala ? Inak vsetko v poriadku viac menej....

clovek1

Ked je pes viac ako clovek , jeho pan clovek neni , moj nazor je to IDI*T. Hovorte si co chcete ked uz vam sibe zo psov a ich propagandov filmami knihami a osprostovanim aky je pes zazracny tvor, keby ste ho naozaj poznali aky je skutocne ale ten vas pes je len vas blby sen z ktotreho nedokazete vytriezvet.
Toho necloveka co ma tie 2 psi , utekaj od neho cim skor lebo aj z teba urobi len psa a nevahaj ani sekundu , vykasli sa na toho uboziaka je postihnuty.

Kelley

Keď sa ti nepáči terajšia situácia, tak kúp vlastný byt a vtedy si môžeš určiť, aké pravidlá sa tam budú dodržiavať. Jemu to asi zjavne takto vyhovuje, fungovalo to tak aj kým si tam ty ešte nebývala, tak prečo by mal niečo meniť? Trochu sa s tebou zabaví a potom ťa vykopne zo svojho bytu. Prečo by ťa mal dávať na prvé miesto, aký má z teba osoh? Aspoň mu platíš za bývanie?

Havinko

...tak.len tolko...u nas je to o tom istom,uz niekolko krat som povedala,ze psik do postele nie a?znova a znova je s nami v posteli.Mam psikov rada a malickych o to viac dovolim mu toho vela...rozmaznavam si ho ale moj nazor,ze teda do postele nie,moj chlap ho da k sebe a tolko sa s nim mojka ako so mnou nikdy,mna ani len neobjime...urcite ho ma radsej ako mna alebo svojho syna.Vidis nie si sama,ja sa ani o nic nepokusam,kedze skoro kazdu noc mu robi v posteli spolocnost psik,tym vlastne potichu naznaci,ze o nic nema zaujem,moj nazor...ak su este mlada,vykasli sa na neho a najdi si chlapa u ktoreho budes najprv ty a potom pes :-)

Moireal

Tiez suhlasim,ze tvoj priatel ma svoje psy akoby za deti. Da sa to pochopit ale ked on nechape,ze psy napr. nepatria na postel,tak neviem. Moj ex mal starsieho psa a dovoloval mu lezat na posteli. Ked uz ta postel zacala smrdiet,musela som sa ohradit. Milujem zvierata ale postel s nimi zdielat,to nie.
Mozno keby skusite kompromis:Ty najdes cestu k jeho psom a on sa bude viac venovat tebe. Aj ked si uprimne myslim,ze to by bola utopia.

Ipsik

Si daj pozor najmä na to, že keď tie psíky vrčia, tak ťa varujú. Nemysli si, že ťa nemôžu pohrýzť len preto, že ich poznáš. Oni ťa nepovažujú za svojho pána a vidia v tebe konkurenciu.

Kycera

BJ,
nie každý človek je aj "človekom"! Niekedy je zviera viac ako taký "človek"! To napáda, šteká a hryzie len za určitých okolností. A rozhodne nepoužíva vulgarizmy! : )