Mam dost zavazny problem priatel ma dvoch psov zijem snim aj ja ale mam pocit ze psov ma radsej ako mna nepaci sa my ze psi su vsade mam rada zvierata ale odtial po tial este aj v postely su psi snamy proste vsade ns wc v kupelke na pohovke mojka ich ani mna tak nemojka je to nehigienicke a vadi my to v noci ked spime medzi nami su psi priblizim sa k priatelovi uz vrci pes po mne co mam robit
Priatel ma radsej psa ako mna
Od cloveka, co ma radsej zvierata nez ludi, na mile daleko.
Divocina, my s našim temperamentom máme ďaleko od flamenga:-) Radšej im zabrnkaj niečo pokojnejšie, aj keď si ich pozornosť týmto dlho neudržíš:-)
mesacny princ no presne moja rec :-) aj ja som spokojna s tym aky mam stav :-) no nic majte sa idem trenovat hru na gitare kedze sa v lete po liposukcii chystam na dovolenku do spanielska aby som im zahrala riadne flamengo :-)
Poznam ludi, ktori su psickari tohto typu. Ver mi, nezmenis na tom nic. Ak by on cokolvek menil, bolo by to proti jeho voli. A teda bol by nespokojny, co by sa casom mohlo obratit proti tebe. Ale aj tak, nemyslim si, ze by cosi dokazal resp. chcel zmenit. Pre niektorych ludi si ich psy skutocne najblizsimi clenmi rodiny. Superit so psom. Nie je to tak trochu ponizujuce? Ja osobne by som s takym clovekom nemohla mat vztah. Teba ten pes berie ako votrelca. Je na tvojom priatelovi, aby sa posnazil s tym nieco urobit. Z tvojho popisu ale nepredpokladam ziadnu ochotu na ustupky. Pre niektorych psickarov ak sa ozves voci niecomu v suvislosti s ich psom, je to akoby si ohrozovala ich dieta.
Pozri ak ti to vadi tak sa s nim o tom porozpravaj. Skuste najst nejaky kompromis.
Ipsik - čím viac spoznávam ľudí, tak tým mám radšej všetko ostatné :)
Je to zložité, ale som celkom spokojný s týmto stavom :D
Psy nevedia rozprávať, tak sa snažia na človeka pôsobiť cez city, dokážu to spraviť oveľa lepšie než človek. Som zvedavý čoho budú tie psy schopné o tisíc rokov. Čo som pozeral nejaké videá, tak poniektorí sa už správajú ako ľudia. Keď na nich tí ľudia hovoria celé dni, tak neverím, že už nerozumejú ľudskej reči, poniektorí. Nemáš to ľahké, keď ho pred tebou ochraňujú, možno je to forma ich pomsty, že ich nemáš tak rada. Jedno pohladkanie, jeden prst. Aj tak sa dá.
Mesačný princ a prečo nemáš rád ľudí? Však až tak zle ti nikto nechce:-) Ber to trochu športovo.