Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NIKDY CUDZINCA !!!

Príspevok v téme: NIKDY CUDZINCA !!!
Slovacka

Babenky prosím, nepodľahnite zahraničným mužom ! Mala som 2 vzťahy s cudzincami. Prvý bol Dán, nie nadarmo sa hovorí, že si spitý ako Dán. Naozaj pil veľa aj keď tak na prvý pohľad nevizeral, k nemu sa nemám chuť vyjadrovať...
Ďalší bol západný Nemec, ako sa o nich vraví sú veľmi pyšní a chladní, taktiež úchyláci. Spoznala som ho na dovolenke. Spočiatku to bola rozprávka. Hneď som za ním odišla. Na vlakovú stanicu ma prišiel vyzdvihnúť na koči, prvé týždne boli úžasné. Počase mi začali chýbať kamarátky, susedky mi ani neodzdravili. Navyše som predala rodičovský byt, keďže mi už rodičia zomreli a peniaze som dala na spoločný účet. Pomaličky sa z neho vytrácali, na jeho koníka. Nemohla som ísť bez neho nikam, bola som.ako v zlatej klietke. Tak dom si to s ním chcela vydiskutovať a skončila som s boľavým lícom, slzami v očiach, nadával mi,že mu môžem byť vďačná za to, že ma vytiahol zo "hnojiska". Hneď ráno som sadla na vlak a odišla do BA len s 2 kuframi a 1000€. Momentálne bývam u kamarátky. Prosím dajte si na nich pozor ! Nikdy nie Nemca, Dána ... a pod. Veď aj u nás sú fešní šuhaji !

denisaf

ja som mala podobnu skusenost ale so slovakom.... dnes uz nemam ziaden vztah a som takto najspokojnejsia.... radsej budem sama ako vo vztahu s niekym kto by vsetky peniaze prefrlal... a nech si mysli kto chce co chce....

kafe

ja sa cudzincom vôbec nečudujem, že pasú po babách z východnej Európy. Sú strašne ... ehm, naivné? neskúsené? dôverčivé? alebo jednoducho len blbé? Neviem.
Dať SVOJE peniaze na spoločný účet... akože čo si čakala? Že sa vám to tam bude množiť samo od seba? Neobviňuj zo svojej hlúposti cudzincov.

Ja sa vsadím s tebou o 5 eur, že aj tvoj tretí vzťah s čistokrvným slovákom dopadne nahovno. Lebo to neni náhoda, že si vyberáš takéto "zaujímavé" typy chlapov. Ale národnosť s tým nemá vôbec nič spoločné.

Otec mojich detí je cudzinec, dokonca neni z Európy. Snaží a stará sa, zaujíma sa o ne úplne ukážkovo. Aj ked sme sa rozviedli, o deti záujem má a finančne mi pomáha. To neni o národnosti.

Slovacka

Nechaj si poradit. Mam uz 34 tak som si toho prezila viac. Davaj si pozor, inak prides o vsetko a budes este aj sama. Ja by som s nim do manzelskeho stavu nesla ...

izuZ

Môj priateľ je Nemec, sme spolu 5 rokov a v júli máme svadbu. Nie je žiaden surovec ! Myslím, že sa dokáže postarať o rodinu viac ako poniektorí Slováci. Aj na Slovensku máš spiťákov, úchylov... a vyskytujú sa tam v hojnom počte. Ja som osobne v Nemecku veľmi spokojná, žijem tu od 19, teraz mám 25 a nemenila by som :)

Ipsik

Možno keby si bola viac predvídavá, tak by to dopadlo inak. S potencionálnym nepriateľom je lepšie sa dohodnúť hneď na začiatku:-) Najprv láska, potom vráska...