Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NIKDY CUDZINCA !!!

Príspevok v téme: NIKDY CUDZINCA !!!
Slovacka

Babenky prosím, nepodľahnite zahraničným mužom ! Mala som 2 vzťahy s cudzincami. Prvý bol Dán, nie nadarmo sa hovorí, že si spitý ako Dán. Naozaj pil veľa aj keď tak na prvý pohľad nevizeral, k nemu sa nemám chuť vyjadrovať...
Ďalší bol západný Nemec, ako sa o nich vraví sú veľmi pyšní a chladní, taktiež úchyláci. Spoznala som ho na dovolenke. Spočiatku to bola rozprávka. Hneď som za ním odišla. Na vlakovú stanicu ma prišiel vyzdvihnúť na koči, prvé týždne boli úžasné. Počase mi začali chýbať kamarátky, susedky mi ani neodzdravili. Navyše som predala rodičovský byt, keďže mi už rodičia zomreli a peniaze som dala na spoločný účet. Pomaličky sa z neho vytrácali, na jeho koníka. Nemohla som ísť bez neho nikam, bola som.ako v zlatej klietke. Tak dom si to s ním chcela vydiskutovať a skončila som s boľavým lícom, slzami v očiach, nadával mi,že mu môžem byť vďačná za to, že ma vytiahol zo "hnojiska". Hneď ráno som sadla na vlak a odišla do BA len s 2 kuframi a 1000€. Momentálne bývam u kamarátky. Prosím dajte si na nich pozor ! Nikdy nie Nemca, Dána ... a pod. Veď aj u nás sú fešní šuhaji !

Nea

Tak ked si si len kktov nasla... aj nasi su kadejaky... egocentricky ozrani ale aj empaticky a rozumny.. a ako sa hovori vrana k vrane sada...

Moireal

Inak to aj svojmu decku povies na otazku,preco ho boli hlava, ked spadol na zadok, ze ho nemoze boliet, lebo je to statisticky nemozne? Tuk tuk po cele.

Ja na rozdiel od teba na to nepotrebujem statisticku analyzu, aby som vedela, co si zac.

Moireal

OK, tak si vyhral. :D:D:D Az na taky detail, ze ja som s tebou nesutazila. Proste som si napisala svoj nazor. A ako rada to bola dobra. Radsej mala ten byt prenajat, takto len onho prisla. Ja dokazem respektovat subezne nazor druhych, ty nie.
Neviem kto sa oduva, ale asi to budes ty,lebo ako aj otazky opat raz spravne poznamenala, postavil si sa do role obeti.

Mozno keby ti napisem: ano, mas patent na pravdu, by si bol konecne spokojny a cusal. :D
Na druhej strane si myslim, ze teba stve, ze sa nasiel niekto, kto vie naopak spochybnit teba. :-)

0vecka

Moireal ty si pisala ze Nemec prenajme aj ked die na dovolenku ci take nieco. akoze neviem ako ty ale ja si pod tym predstavujem ze ked toto napises tak tym myslis ze to robi aspon 10%. ak niekde vyhrabes ze to robi 10% a viac tak verejne uznam ze si nesirila famu ale ze to Bola pravda. ale ty to podavas tak ze ak to raz v zivote nejaky Nemec spravil tak zu mozes prehlasit ze sa to tak robi.

inak co sa tyka bavorska imho v bavorsku toto robi urcite viac ludi ako inde kedze napr v mnichove je najdrahsie byvanie v celom nemecku. Niekde v Chemnitzi ti nikdo do bytu nepojde kedze je tam byvanie lacne radsej pojdu do hotela alebo si prenajmu izbu atd. (aby bolo jasne tym nikto myslim zase tych 90%)

Moireal

Este nieco:otazky to vystihla. Zato ze ty o vsetkom uvazijes v absolutnej rovine,neznamena,ze aj druhy,preto som nepovedala,ze kazdy Nemec prenajima byt. U vas v Bavorsku asi na to nieste zvyknuti,ale inde to ludia urobia.Aj ked ja by som sa asi bala.
A este si povymyslaj akych mam kolegov. :-)

Pritom vsetko je relativne a pokojne sa mozu 2 ludia hadat a mat ten isty nazor.
Pre buducnost:asi ti budu aj ine moje nazory a prispevky pripadat ako fama,tak ti dopredu radim,aby si sa neunuval ich spochybnovat.
Inak si pis co chces,je mi to uz sumafuk. :-)

otazky

"otazky ok a? preco sa potom stazujete na mna a chcete ma zablokovat?"

Ovecka, a práve teraz si sa postavil do pozície ukrivdenej obete. A navyše si vyriekol, v mojom mene výrok, ktorý som ja nikdy nevyslovila.

0vecka

Moireal tak nereaguj ja ta nenutim :) ale beriem to ako uznanie ze mam pravdu :) . ono vecsinou sa ludia naseru ftedy ked mam pravdu a nechcu to uznat. ak by som ti povedal ze nebo je zelene tak si poklepes po cele a ides dalej. Ked ale trafim klinec po hlavicke tak sa tu budes oduvat :)