Babenky prosím, nepodľahnite zahraničným mužom ! Mala som 2 vzťahy s cudzincami. Prvý bol Dán, nie nadarmo sa hovorí, že si spitý ako Dán. Naozaj pil veľa aj keď tak na prvý pohľad nevizeral, k nemu sa nemám chuť vyjadrovať...
Ďalší bol západný Nemec, ako sa o nich vraví sú veľmi pyšní a chladní, taktiež úchyláci. Spoznala som ho na dovolenke. Spočiatku to bola rozprávka. Hneď som za ním odišla. Na vlakovú stanicu ma prišiel vyzdvihnúť na koči, prvé týždne boli úžasné. Počase mi začali chýbať kamarátky, susedky mi ani neodzdravili. Navyše som predala rodičovský byt, keďže mi už rodičia zomreli a peniaze som dala na spoločný účet. Pomaličky sa z neho vytrácali, na jeho koníka. Nemohla som ísť bez neho nikam, bola som.ako v zlatej klietke. Tak dom si to s ním chcela vydiskutovať a skončila som s boľavým lícom, slzami v očiach, nadával mi,že mu môžem byť vďačná za to, že ma vytiahol zo "hnojiska". Hneď ráno som sadla na vlak a odišla do BA len s 2 kuframi a 1000€. Momentálne bývam u kamarátky. Prosím dajte si na nich pozor ! Nikdy nie Nemca, Dána ... a pod. Veď aj u nás sú fešní šuhaji !
NIKDY CUDZINCA !!!
otazky ok a? preco sa potom stazujete na mna a chcete ma zablokovat? ja som uviedol svoj nazor a dovody. viac na podporu nemam.
Kazdopadne si myslim ze ak by sa to dialo tak by som o Tom pocul. boli by na to portale atd. takisto ako je plno portalov na autostopy alebo prenajimanie jednotlivych izieb vo WG napr. A dalsia vec je ze je to nerentabilne ak clovek nejde na mesiac a viac. Kvoli jednemu tyzdnu sa neoplati niekoho pustit do svojho sukromia navyse musis odist a prist ked pride ten druhy pretoze fakt nechat kluc pod rohozkou pre niekoho koho ste v zivote nevideli mi pride absurdne. Navyse na podnajom pokial viem musi dat suhlas majitel. takisto aj ked si v Tom Byte niekto otvori firmu atd.
Ok. Poviem to naposledy. Tvoje nasilne presviedcanie o tvojej pravde mi prekaza ale dokazem ta uz ignorovat,co je to jedine,co sa pri cloveku ako ty,da. Nesirim nijake informacie. Vzdy vravim z vlastnej skusenosti,ktore ty neuznavas,lebo si posadnuty statistikami. Ak je to aj tvoja napln prace,mal by si ju zmenit,lebo ti uz dobre lezie na mozog.
Clovek,co ma aspon nieco v hlave, sa dovtipi kedy nema reagovat. Su tu aj ludia,ktori dokazu rozumne diskutovat. Ty dokazes diskutovat iba za predpokladu,ze kazdy s tebou suhlasi.Ked to tak ale nieje,si ako otravna ustipacna osa. Zbytocne si minas energiu takto a ja tiez. Takze bye.
Ovecka, nastolil si svoje A a postavil si ho pozície absolutória.
Moireal, ti to dobre napísala. To, že si o tom nepočul, ešte neznamená, že to neexistuje.
Noelinka aku mas skusenost? ja mam take skusenosti ze europania nemci rakusaci atd su nam mentalne velmi velmi blizky a ze v podstate tu rozdieli niesu. Egyptania to zu je ina Kava. Ale samozrejme ze aj tam su dobri a zli akurat ze tam sa ani nedivim ked to iskri. Osobne ale fakt si myslim ze nemecka a sk mentalita je v podstate ta ista.
otazky a ako som ho znevazil? ja som len napisal ze som o Tom nepocul a ze ani moji kolegovia...
co som mal podla teba napisat? alebo ked niekto nieco napise tak sme ako japonci ze o Tom sa nediskutuje??
Bezohľadu na to či Dàn, Nemec, Rakúšan, Egypťan, Tunézčan sú bohužiaľ taký ľudia jedno či táto téma je fake abo pravdivá zakladateľka témy má pravdu. Ja mám tiež osobnú skúsenosť a aj moje kamarátky
otazky akoze je to pravda ale tak zijem tu a nikdy som o prenajimani bytu pocas dovolenky nepocul. Spytal som sa troch kolegov o tu ziju cely zivot a tiez si niesu vedomi ze by sa toto dialo na dennej baze okrem oktoberfestu ale tu die jednoducho o toze za 2 tyzdne sa tu da dostat 2 mesacne najomne ale tiez nikoho nepoznam kto takto prenajal. Ok statistiky na toto asi nebudu lebo je to nacierno. Ale logicky pochybujem ze niekto za par susnov niekoho pusti do svojho bytu. (jasne ze niekto taky sa najde ale su to skor ojedinele pripady urcite pod 10%)
kazdopadne viem ze toto sa nedeje na dennej baze vo velkom meritku. ak si to niekto precita tak si povie zaujmave a bude to sirit dalej a vznikne dalsia Fama. Podobne ako to ze napr MHD v Mnichove je lepsia ako na sk ze sa u lekara nemusi cakat a podobne. Proste prave vidim ako sa siri Fama tak sa ozvem pre vseobecne blaho. Pokial viem Morieal nema ani tych kolegov. Mozno zije v nemecku a teda by mala zareagovat ze pozna takych viacerych potom by som pravdepodobne povedal ze no ja nepoznam a bolo by po debate ale ne ono sa tu vsetci do mna musia navazat ze si dovolim zapochybovat.
ale beriem ze dokazat to neviem kazdopadne som nepocul ziadnu indiciu od protistrany
Ovecka, Moireal má ale v tomto pravdu. Vyjadrila nejaký názor, ktorý si ty automaticky (síce nespochybni), ale dosť zľahčil až znevažil. Následne si sa snažil svoje tvrdenie podložiť tvrdeniami svojich kolegov.
Moireal ja som nepovedal ze sa to nedeje vobec ale ze to vobec neni tak bezne co je pravda. ty tu siris falosne infomarcie a este sa oduvas ked na to niekto upozorni
Galapagos pokila viem tak nijako pravidla neporusujem takze kludni Hormon inak nejako sa mi zda ze ty si tiez siril/a bullshit a nejako to nevies prekusnut
Podľa mňa by mali admini ovečku bloknùť aby už nemohol prispievať pretože ako píše Moireal názory iných ho nezaujímajú ako jeho názory iných nezaujíma. Moireal si pekne napísala. Ovecka musí mať nejakú psychickú poruchu či chorobu pretože si myslí že je zaujímavý, múdry a zjedol všetku múdrosť sveta a pravdu môže mať len on ostatný nie..