Babenky prosím, nepodľahnite zahraničným mužom ! Mala som 2 vzťahy s cudzincami. Prvý bol Dán, nie nadarmo sa hovorí, že si spitý ako Dán. Naozaj pil veľa aj keď tak na prvý pohľad nevizeral, k nemu sa nemám chuť vyjadrovať...
Ďalší bol západný Nemec, ako sa o nich vraví sú veľmi pyšní a chladní, taktiež úchyláci. Spoznala som ho na dovolenke. Spočiatku to bola rozprávka. Hneď som za ním odišla. Na vlakovú stanicu ma prišiel vyzdvihnúť na koči, prvé týždne boli úžasné. Počase mi začali chýbať kamarátky, susedky mi ani neodzdravili. Navyše som predala rodičovský byt, keďže mi už rodičia zomreli a peniaze som dala na spoločný účet. Pomaličky sa z neho vytrácali, na jeho koníka. Nemohla som ísť bez neho nikam, bola som.ako v zlatej klietke. Tak dom si to s ním chcela vydiskutovať a skončila som s boľavým lícom, slzami v očiach, nadával mi,že mu môžem byť vďačná za to, že ma vytiahol zo "hnojiska". Hneď ráno som sadla na vlak a odišla do BA len s 2 kuframi a 1000€. Momentálne bývam u kamarátky. Prosím dajte si na nich pozor ! Nikdy nie Nemca, Dána ... a pod. Veď aj u nás sú fešní šuhaji !
NIKDY CUDZINCA !!!
najlepsie by bolo keby tu ovcu zrusili... sak je jak rakovina...furt musi mat pravdu :-D
Trias, neurazaj ma ze som jak ovca.A ja som nezacala, on zacal rypat.
Ovca, ty to nemas ako dokazat. Aj ked je ta do toho nic, ale budiz zijem V Nemecku a ked som hladala byty, nasla som inzeraty aj na taketo docasne ubytovanie. Takisto sestra mojho priatela si na 4-5 dni nasli takto byt. Preto hovorim ze je to mozne.
Takze je to tvoje slovo proti mojmu a uz konecne zavri zobak. Niesom jedina, komu tu ocividne tvoje tendencie prekazaju. A ano, povedala som ze prestanem, ale ty asi ako mor. Fakt mor.
Trias kde som sa tvaril ze Moreal ignorujem? pokial viem tak som nic take nenapisal aj ke je mozne ze som zu zabudol.
inak neni pravda ze neuznavam druhe nazori ale v tomto pripade je jasne ze nemci svoje byty pocas dovolenky v nejakej vecsej miere neprenajimaju a ked niekto napise ze to robia bezne tak sa citim moralne povinny poukazat ze je to blbost. uz som sa pytal aj svojej svokry a ta tiez o nicom takom nevie :) . Vo viacerych temach som uznal aj inych ze mozno maju pravdu najme ak sa jednalo o nedokazatelne alebo nejako nepodporene tvrdenia.
Ak si moreal povie ze je to jej nazor tak nech si to hovori ale je to blbost.
Moireal a Ovecka dvaja rovnaki! Obidvaja tvrdia ze toho druheho ignoruju a pritom sa stale dohaduju. Tema je o inom, nie o vydiskutovavani si vasich nazorov.
Tiež mám manželku, ktorá sa v Holandsku takmer vydala za Malgaša. Prehodnotila to na poslednú chvíľu, a nechala aj prácu. Zľakla sa inej kultúry.
Mesacny princ, ako by povedal Fetak Laci: Mne to prospieva, viete ako. :-)))
Irony.
nikdy nevies, koho stretnes, na druhej strane pribuda ako maku pripadov, ked chalan zoberie deti a utecie niekam do alzirska.... nieje cudzinec, ako cudzinec.... je nieco ine moslim, co je pre neho zena menejcenna sluzka a menej biely europan, aj ked tam je zase problem to, ze sme podvedome podcenovani do kategorie vychodna europa....
ale vsetko zalezi od povahy, kto si ako vychova, len moslim a cierny african urcite nie ....
ja osobne nemam moc dobre skusenosti s rakusanmi :D
Na tomto sa podla mna da akurat tak pousmiat.