Babenky prosím, nepodľahnite zahraničným mužom ! Mala som 2 vzťahy s cudzincami. Prvý bol Dán, nie nadarmo sa hovorí, že si spitý ako Dán. Naozaj pil veľa aj keď tak na prvý pohľad nevizeral, k nemu sa nemám chuť vyjadrovať...
Ďalší bol západný Nemec, ako sa o nich vraví sú veľmi pyšní a chladní, taktiež úchyláci. Spoznala som ho na dovolenke. Spočiatku to bola rozprávka. Hneď som za ním odišla. Na vlakovú stanicu ma prišiel vyzdvihnúť na koči, prvé týždne boli úžasné. Počase mi začali chýbať kamarátky, susedky mi ani neodzdravili. Navyše som predala rodičovský byt, keďže mi už rodičia zomreli a peniaze som dala na spoločný účet. Pomaličky sa z neho vytrácali, na jeho koníka. Nemohla som ísť bez neho nikam, bola som.ako v zlatej klietke. Tak dom si to s ním chcela vydiskutovať a skončila som s boľavým lícom, slzami v očiach, nadával mi,že mu môžem byť vďačná za to, že ma vytiahol zo "hnojiska". Hneď ráno som sadla na vlak a odišla do BA len s 2 kuframi a 1000€. Momentálne bývam u kamarátky. Prosím dajte si na nich pozor ! Nikdy nie Nemca, Dána ... a pod. Veď aj u nás sú fešní šuhaji !
NIKDY CUDZINCA !!!
A to ze to tvoji kolegovia nespravili,neznamena,ze sa to nedeje vobec. Bud taky dobry a laskavo na mna uz nereaguj. Tvoje nazory ma nezaujimaju,tak ako teba nezaujimaju nazory druhych.
Dakujem.
Moireal prave som sa spytal troch kolegov ani jeden by to nespravil.. takisto mozem povedat ze aj slovaci prenajimaju byty ked idu na dovolenky. napr nasi susedia na sk vzdy ked idu prec tak si tam niekoho nastahuju aby daval pozor na dom. to ze to niekto spravil neznamena ze sa to deje bezne.
To ze si to nepocul,neznamena,ze sa to nedeje. Ja to mam z osobnej skusenosti. A ci to robia studenti a len ked idu na dovolenku, je bezpredmetne.
Moireal tak o tomto som este nepocul.. toto robia max studenti a aj to ked maju prenajatu izbu tak ju posunu kamosovi ak nemaju v zmluve ze tam musia byvat oni. Popripade na Oktoberfest ale tak ze idu na dovolenku a prenajmu byt som este nepocul
ale asi to bude fake nemci si davaju velky pozor a este som nepocul ze by nejaky sa vyjadril o vychodnej europe ako o hnojisku atd. mozno si to myslia ale davaju si na toto pozor
neviem ale mne tato tema pride ako fake ktoru pisal chlap schovany za zenskou prezyvkou lebo zavidi zahranicnym muzom... lebo keby mala autorka ozaj take problemy ako ma tak by nesedela tu ale riesila co si posrala... ale len moj nazor...
Ten byt si nemala predat ale zacat prenajimat. Tak sa to robi. Nemec dobre vyuzil tvoju naivitu. On by take nieco totiz nikdy neurobil. Nemec odide na tyzden zo svojho bytu a na ten cas ho prenajme.
inak nielen v tejto situacii ale vseobecne ak niekto preda byt tak to sa robi bud pri kupe noveho (alebo pri rozbehnuti ineho investicneho zameru aj ked pre beznych ludi je to imho blbost). Popripade su to este pripady ked nemam co do ust. Inak ak clovek preda byt a da si peniaze na ucet tak to ich rovno moze splachnut do zachoda.
Fakt mi to pride ako reakcia ze sadnem do auta dajme tomu do peugeotu sposobim nehodu a potom napisem nikdy nesadajte do peugeotu ale len do skodovky.
mne sa taktiez stalo nieco velmi podobne a odvtedy som velmi poucena v jednej veci co poradim asi kazdej zene-nech sa nikdy nedaju zaslepit lebo aj ten chlap co vyzera ako najlepsi na svete sa moze zmenit na nepoznanie... ako tu pise denisa nikdy v zivote nehybat so svojim bytom nedat sa do nicoho tlacit aby vas partner o byt nedostal.... autorka ty si spravila obrovsku chybu ze si predala svoj byt... to si nikdy nemala robit...
Slovacka to ze si nevies vybrat normalneho chlapa neznamena ze vsetci cudzinci alebo ze vecsina je taka
inak vo vztahu obrovsky pozor na svoj byt....a ked svadba tak pekne nech ma kazdy na seba napisane co mu patri...lebo viacero blbych zien doplatilo a ostali osrane....takze za kazdu cenu si chranit svoju nehnutelnost.... ja keby ostanem s ex tiez by ma o vsetko sklbal....