Partner je sklamany ze mame dceru

Príspevok v téme: Partner je sklamany ze mame dceru
kristina27

ahojte ludia.. zazila tu uz nejaka zena podobnu situaciu? po trapeni s otehotnenim sa nam konecne minuly rok zadarilo ostala som tehotna a teraz mam krasnu 2 mesacnu princeznicku. Problem je ale pristup mojho partnera. Strasne chcel syna a ked sa narodila mala ostal totalne v soku ze nema syna ale dceru... On aj jeho rodina mali na navsteve blbe reci ktore sa ma fakt dotkli typu aha tak vy mate dceru ved ked je to prve dieta tak nevadi..citim ako by sme sa od narodenia malej vzdalovali..... neviem ako to dat doporiadku .... ja sa jej strasne tesim snivala som vzdy o dcerke.... len partner to nejak nevie vstrebat... co mam robit?

Benjaminn

Ja som si velmi prial dceru v prvom, aj druhom pripade. Prvy bol chlapec, prvotny sok ale pominul velmi rychlo a zvykol som si , takze druhykrat mi to uz bolo jedno, aj ked v kutiku duse som sme stali snivali o dievcatku, no aj druhykrat sa zadaril chlapec, takze vcitit sa do tohto problemu viem. No kazde dieta je dar, vlastna osobnost, je rovnako vase ci uz je dievca alebo chlapec a nejake hlupe predstavy o zapletani vrkocov ci hrani sa s autickami by nemali vyhrat nad radostou zo zdraveho dietata, ludia ktori toto nechapu ani po narodeni a namiesto radosti zufaju, su podla mna chori, prepacte za uprimnost!

Marosko-n

Prosím nenariekajte, či je to chlapec alebo dievča, berte to ako dar Boží a modlite sa za to aby to bolo zdravé!
Príklady zo skutočností :
Jedna rodina mala najprv 6 chlapcov a 7-dme dievča. Otec si myslel aký je z neho chlap aj v krčme to vždy riadne oslavil. Dnes všetci chlapci sa mu na podnikanie vykašľali a s kompletným vybavením farmára aj s pôdou, a odišli od rodičov, Dcéra vyštudovala výšku a je v Portugasku.
Otec, mama sa vadia, žerú , na čo sú im deti, keď majú 50 a nik nechce pomôcť!
A podobných prípadov je veľa , Preto ďakujte Bohu, že sa Vám niečo zdravé narodi .Väčšinou sa rodia postihnuté deti ak si nasilu želajú,alebo ich nechcú .

stastnablcha

no somar.. ael zhruba viem o com hovoris. u nas je 4 dieta dcera a moj muz bol cele tehotenstvo uplne vedla. aj potom.. nevedel co s nou ma robit a ako sa bude hrat. teraz mu je az smiesne ked vidim ako jej zapleta vrkociky a prezlieka babiky.. vsetko prejde :)

Magda954

Kristina27, píšeš, ako veľmi si si priala dievča, tak jasné že si spokojná, ale predstav si, že by sa narodil chlapec. Nebola by si rovnako sklamaná ako teraz tvoj partner?

Messje

Nickname
Volaj ma ako chces,trebarst aj primitiv
Ja som niekde pisala ze dievca je menejcenne?Ani ja nie som chalan.Proste som chcela syna.A mozes mi priat kolko chces,dalsie dieta mat nebudem ;-)

nickname556

Messje
Ty si riadna blbaňa, akože nechapem, preco by sa ti nemohlo narodit dievča??? Lebo ty "dievku nechceš" ?? A to má byť čo? Takto uvažuje len primitív. Dievca je nejaké menejcenné alebo ako ?? A len chlapci/synovia sú cenní ?? Ty si ani žiadne decko mať nezaslúžiš, a želám ti, aby to dalšie /ak bude/ určite bolo dievča.

kiddo

Messje, mozno ti pomozem. Ja som sa narodila mame, ktora bola na tom uplne tak isto - nic ine si nepripustala, dokonca ani len teoreticky nemala pripravene meno pre dievca, kocik bol krasny novy modry. A zrazu som sa narodila ja. Meno som dostala nahodne prve, co niekdo v nemocnici daval niekomu inemu. Ludia si podla kocika mysleli cely cas, ze som chalan. Ale nikdy som nepocitila nedostatok lasky kvoli tomu, ze som sa narodila ja.

Messje

No vidim ze sa to tu pekne zvrhlo...
Tak pridam polienko :-)
Ja som si syna vymodlila.Od momentu ked som zistila ze som tehotna,som opakovala,ze to bude chlap,lebo ja dievku nechcem.Ked sa ma doktor pytal,ci chcem vediet pohlavie,povedala som,ze nie,ze netreba,lebo ja mozem mat len chalana.Pri otazke,a co ked to bude dievčatko?Som odpovedala...to proste nepripada do uvahy...ziadne ,,,a co ked.Nechcela som dievku za nic na svete.A mam chalana.Dodnes vela ktat uvazujem,co by to so mnou urobilo,keby to bola predsa dievka.Nic,prijala by som ju,ale som si ista,ze cely zivot by som zavidela synov ostatnym.Nic na tom nie je ked je chlap sklamany.Prejde to,ten vztah si vybuduje neskor.Neverim ze je to az take zle ako sa pise v teme.

0vecka

Liliane akoze vobec to nebolo od veci. od veci je radit niekoho nakopat do riti za nieco za co ani nemoze. Ak ale hodlas ma urazat tak sa s tebou o Tom nebudem bavit.

inak toto je fakt tema typu chlap chcel chlapca narodilo sa dievca a on z toho nesmie byt sklamany? a ak je tak sa s nim ma zena rozist? toot mi pripomina tie temy s pornom