Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Partner je sklamany ze mame dceru

Príspevok v téme: Partner je sklamany ze mame dceru
kristina27

ahojte ludia.. zazila tu uz nejaka zena podobnu situaciu? po trapeni s otehotnenim sa nam konecne minuly rok zadarilo ostala som tehotna a teraz mam krasnu 2 mesacnu princeznicku. Problem je ale pristup mojho partnera. Strasne chcel syna a ked sa narodila mala ostal totalne v soku ze nema syna ale dceru... On aj jeho rodina mali na navsteve blbe reci ktore sa ma fakt dotkli typu aha tak vy mate dceru ved ked je to prve dieta tak nevadi..citim ako by sme sa od narodenia malej vzdalovali..... neviem ako to dat doporiadku .... ja sa jej strasne tesim snivala som vzdy o dcerke.... len partner to nejak nevie vstrebat... co mam robit?

0vecka

Marosko-n este raz.. ak by to tak bolo tak by sa celoplosne rodilo viac dievcat ak by sa to stalo vyrazne napr o 10% viac teda by bol pomer 40/60 tak by sa vyrazne zmenila struktura nasej spolocnosti. Nic take sa ale nedeje. Typujem ze si niekde cital nejake konspiracie. ZOber si napr returning soldier effect napr tuto:

academic.oup.com

tam stupnu pravdepodobnosti mozno o % a uz je z toho halo.

lLily

"Takeho len kopnut do riti a zamavat."

to kopnut do riti by som zvyraznila, bo ked ho nenakope manzelka, tak to bude rozhodne dcera, zrejme az vyrastie, ak sa tej dospelosti dozije, co jej teda velmi neprajem, bo takeho rodica si nezasluzi snad nikto a takemu dietatu by bolo ovela lepsie, ak by umrelo uz v prvom tyzdni tehotenstva.

Danka33

Môj brat má syna aj dcéru a majú to jednoznačne rozdelené: syn je mamin maznáčik a dcéra otcova. Dcére brat prepáči všetko, stačí keď sa mu obtočí okolo krku a je namäkko. Na syna vrčí a vadí mu aj to, čo by nemuselo. Syn je rival, dcéra je doživotná láska. Čo si všímam je to tak v mnohých rodinách. Myslím, že je to prirodzené, súvisí to s preferenciou pohlaví.
Tvoj partner si zatiaľ nevie predstaviť čo by robil s dievčaťom. Okrem toho sú muži, ktorí sa s takým malým dieťaťom ešte nevedia zabaviť. Keď dcérka troška povyratie bude to iné. Hlavne to veľmi neriešte. Zapoj ho do starostlivosti, tým sa prebudí jeho zodpovednosť. Keď ho budeš od dcéry izolovať, nenaviaže sa tak na ňu.

Liliane

A tebe to nacisto sisa na hlavu? Ty si zacal ryt do mna a uplne od temy ides. Daj sa liecit spolu s tym chlapom co vycita zene ake pohlavie mu porodila. Ved to je hanba, do neba volajuci hriech nevazit si zdrave dieta! Ked chcel chlapca mal si dat spravit decko v skumavke niekde v USA a nie prirodzenou cestou, a ty sa ho este budes zastavat kks. Mam dost, normalne mi je na vracanie. Co by moja sestra dala za jedno zdrave decko a tu nejaky chuj ide vyplakavat ze nema pindoura. Chory svet, debata s takymi ako ty je pod moju uroven ja tu koncim.

Marosko-n

Dnes všetci máme prekyslený organizmus a tie umelé hmoty robia zo spermii lenive pohyby,Logika v tom je. Ja si presne nepamätám kde to presne bolo ale lekári to vedia, tak sa treba ich opýtať. A pred 30-40 rokmi počítače u nás neboli ani internet. Švagra som mal lekára, on to vedel.

0vecka

Liliane po prve ty pises ze v ze nenormalne ze to v tejto dobe niekto riesi.. vsetky defekty do kopy predstavuju asi percento deti. alergii je ale viac . Typujem ze v minulosti boli tieto cisla ovela horsie a teda skor v minulosti by malo menej zalezat na pohlavi. Nechapem ze nevies pochopit ze niekto preferuje jedno pohlavie a zela si mat potomka zenskeho alebo muzskeho. Podla mna uplne normalna vec. Toto robili fasisti-kopat niekoho za nazor a osobne preferencie.

Liliane

Ovecka no a?? Co to ma spolocne s temou, ze sa otec netesi z toho, ze sa mu narodi zdrave dieta?? Vies vobec, kolko deti sa dnes rodi postihnutych, razstep a potravinove alergie su len vrchol ladovca a kolko zien ma problemy vobec pocat dieta! Sa uvedom co si napisal, uplne od veci koment a od temy hlavne

0vecka

Liliane mat chlapca alebo dievca je brutalny rozdile ty to pises ako keby to bolo uplne jedno. S kazdym su ine problemy atd.

Maroshko tak mi daj link na taku studiu. Pokial viem tak pohlavie sa da spolahlivo rozhonut len ivf aj odstredivka je velmi pofiderna a v podstate je to podvod. Ta teoria o rychlych atd napr ze tie rychle odumru skor a teda treba ist na to par dni pred ovulaciou je tiez hlupost.

Liliane

WTF? To v dnesnej dobe aj niekto riesi? Pokial nie je kral a netlaci na neho rodina s muzskym potomkom, tak absolutne nechapem. Takeho len kopnut do riti a zamavat. Kto si nevie vazit zdrave dieta, toho by som si nevazila ja!

LENIGIRL

tak brat ked zistil že čaká dcérku sa potešil, hoci tiež chcel chlapca, s ktorým bude hrať futbal, teraz hovorí, že by chcel aj druhú babu, že taká ocinova princezná :-)
čiže uvidíš, muži sa zvyknú viac na tie dievčatká namotať, to chce čas