Kde sa dá zoznámiť? Nemám žiadnych známych, žiadnych kamarátov, nikoho kto by mi niekoho dohodil... som úplne, ale fakt že úplne sám.
Chcel by som sa zoznámiť s nejakou babou, ale neviem ako, keď všade chodia buď po skupinkách, alebo už majú partnerov... ako sa má človek zoznámiť?
Chodí dnes ešte niekto do klubov, do reštaurácií sám? Iné miesta ani neviem, kde by sa dalo bez toho aby som nebol za debila... len tak osloviť vo vlaku alebo niekde na zastávke a povedať "Ahoj, ty si sympatická, ja sa volám XXXXX, ako sa voláš ty" - to už je aj na hrane zákona, ešte by som bol riešený za sexuálne obtažovanie...
Čo mám robiť? Som zamotaný v kruhu a neviem sa z toho dostať. Neviem ako si nájsť kamarátov, ako sa zoznamovať s ľuďmi, nemám žiadne koníčky, žiadne záujmy, kde by mohlo prijsť ku kontaktu, väčšinou sedím doma u PC a nad knihami, lebo nemám moc čas chodiť von....
Mám facebook, mám tam asi 50 priateľov, ale to sú všetko len pracovné, školské kontakty, nikdy si s nikým nepíšem, nikto mi nepíše... len pracovne... a už ma to štve, som bezradný :(
možno mám nízke sebavedomie, neviem... :/