Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zoznámenie

Príspevok v téme: zoznámenie
ninetracks

Kde sa dá zoznámiť? Nemám žiadnych známych, žiadnych kamarátov, nikoho kto by mi niekoho dohodil... som úplne, ale fakt že úplne sám.

Chcel by som sa zoznámiť s nejakou babou, ale neviem ako, keď všade chodia buď po skupinkách, alebo už majú partnerov... ako sa má človek zoznámiť?

Chodí dnes ešte niekto do klubov, do reštaurácií sám? Iné miesta ani neviem, kde by sa dalo bez toho aby som nebol za debila... len tak osloviť vo vlaku alebo niekde na zastávke a povedať "Ahoj, ty si sympatická, ja sa volám XXXXX, ako sa voláš ty" - to už je aj na hrane zákona, ešte by som bol riešený za sexuálne obtažovanie...

Čo mám robiť? Som zamotaný v kruhu a neviem sa z toho dostať. Neviem ako si nájsť kamarátov, ako sa zoznamovať s ľuďmi, nemám žiadne koníčky, žiadne záujmy, kde by mohlo prijsť ku kontaktu, väčšinou sedím doma u PC a nad knihami, lebo nemám moc čas chodiť von....

Mám facebook, mám tam asi 50 priateľov, ale to sú všetko len pracovné, školské kontakty, nikdy si s nikým nepíšem, nikto mi nepíše... len pracovne... a už ma to štve, som bezradný :(

možno mám nízke sebavedomie, neviem... :/

solitudine

aj ja sa tak citim, akoby som tu ani nebola :D poslednu dobu vlastne len premyslam aky to tu ma vsetko vyznam... a ci moj zivot je uz odsudeny k vecnej samote.. vlastne uz ani neviem ci chcem niekoho spoznat, zacinam mat pocit ze sa sama odtahujem od ludi. A ze aj ta samota ma nieco do seba... no raz za cas by som sa rada k niekomu pritulila a citila sa milovana. na druhej strane ak by ma niekto kto sa mi skutocne paci niekam pozval asi by som cuvla, zo strachu, ze niesom dost dobra... a ano asi som presne pomenovala svoj problem :D no pracujem na sebe, kazdym dnom a rovnakym bojovnikom prajem vela sil

hellaj

Ahoj, autor. Myslim, ze by si nemal ,hladat,. Celkom pokojne si povedz, ze si sam a tesi ta, ze sa mozes venovat sam sebe. A zacni sa venovat sam sebe, ziadne baby nehladaj. Ak si turista, turisticku skupinu najdes, ak rad lezies na sklaly, tak lez. Ak ta bavi studovat jazyky, chod do kurzu madarciny, nemciny, cinstiny....., bicykluj, skac do vysky cez zrd, rob jogu, thajci, hocico ta kedysi bavilo alebo ta pritahuje.
Nehladaj prvoplanovane zenu, hladaj kolektiv, ludi s ktorymi si rozumies, mate si co povedat. Nech to trva bars aj 2-3-4 roky, najdes pre seba spriaznenu dusu-zenu.

lenovo31

Ja som na tom podobne ako ti lenze ja mam 31 rokov ale rozdiel je vtom ze 9 rokov som pracoval a po 9 rokoch uz som 2 rokmi bez prace a casu mam plno a vela casu sa venujem najst niejaku babu a poviem ze to je katastrofa bez priatelov a znamosti sa citim ako keby som nebol tu..a fakt neviem co dalej ani netusim ako zivot pojde dalej so mou..

oktobrova

tu sa to cele zvrhlo tym smerom, ze ked nema peniaze, nemoze ist na rande, nemoze mat babu. ako nechapem, ja som skromna, mam uplne ine predstavy a hladam u chlapa uplne ine hodnoty. ty by si ma asi moc nezaujal ale vobec nie preto,ze nemas peniaze. :(

a_dr1a

23sv. Mas pravdu.
Ale on si tiez musi uvedomit, ze ak hlada iba peknu (to je to iste, ako ked baba napise ze si hlada bohateho, lebo muzi vyberaju /ak na to maju/ ocami vizualne a baby zas cez zabezpecenie istoty), lenze on si musi uvedomit - ze pekne, ake hlada on, si vyberaju az preberaju z mnozstva muzskych zaujemcov.
Takze takej musi aj nieco ponuknut a dat. Sorry. On chce na 1.mieste peknu, nema takej ani co ponuknut, a chce si s nou iba uzit, mat sex a dovi-dopo.
No ktora sa o takehoto bude trhat??

23sv

adria nehnevaj sa ale dnesne baby maju co ponuknut okrem toho ze su pekne ? vezmime si take priemerne studentky castokrat by bez svojich rodicov ktory im vsetko platia boli hovno s prepacenim . Ani nepracuju nemaju ani len brigadu a chcu muza co ma uplne vsetko aby to oni mali zadarmo bez prace...to sa ti zda spravodlive to ze niesu vobec sebakriticke a skromne?