Takže: Mám 22 rokov, študujem, pracujem. resp. brigádujem, takže moc času na rozdávanie nemám a keďže som z chudobnej rodiny, cez voľný čas sa musím maximálne venovať práci aby som si zarobil čo najviac...
Vyskytujem sa v BA+ okolie (bližšie špecifikovať nebudem)
Kamarátov v pravom zmysle slova som nikdy nemal. Na základnej škole som bol šikanovaný, bol som všetkým na smiech - bol som najlepší v matematike ale najslabší v telesnej výchove, u učiteľov som bol obľúbený, ale u detí som bol vždy tá najposlednejšia nula, do ktorej si rád každý kopol. Ešte teraz mi behá mráz po chrbte keď si na to spomeniem...
Ale to je už dávno, od tej doby sa veľa zmenilo. Som už v pohode, nenechalo na mne žiadne závažné trvalé následky.
Čo sa strednej školy týka, tam to bolo OK. Nechcem hovoriť super, ale OK, ľudia už tam boli vyspelejší a rozumnejší. Síce aj na strednej škole sa so mnou nikto nebavil ale aspoň mi nikto nerobil zle, mal som pár spolužiakov, s ktorými som sa bavil, ale iba v škole, nikdy sme neboli vonku mimo školu alebo tak, takže to boli len moji "spojenci" v škole, ale nie "kamaráti". Od konca maturity som o tých ľuďoch nič nepočul, neviem či vôbec ešte tí traja existujú.
Na vysokej škole, tam už to je iné, tam tiež nemám žiadnych kamarátov, ani sa tam s nikým nebavím, je tam nuda, nechodím na žiadne oslavy, a opíjačky ani nič podobné. Aj keď asi by som mal...
Ale proste štve ma to. Celý život som odstrkovaný, nikoho nezaujímam, baby mi píšu len keď potrebujú niečo do školy, ale inak ako keby som neexistoval...
Proste 22 rokov mám a som stále panic, nikdy som nemal babu, vzťah, nič.... A ostatné baby v mojom veku už majú väčšinou dlhodobého partnera, už si plánujú budúcnosť, už majú za sebou pár chlapov a ja s týmto všetkým budem začínať až takto neskoro...
Zatiaľ čo ostatní si užívajú a experimentujú okolo 15-17 roku života, ja som na tom takto biedne že až teraz budem začínať...
Na začiatok by mi ani nevadil známosti na jednu noc, kľudne sa vyspím aj 3 babami za 1 týždeň, nech sa trošku vybúrim... v budúcnosti by som aj chcel nejaký vzťah, aj keď viem, že prvá láska na 99% nevyjde, ale čo už, tak to býva... ale štve ma proste to, že ľudia okolo mňa si týmto prešli tak skoro a teraz už sú zrelí na vážne veci a ja iba začínam orientovať.
A že mám čas? Nemám. Takto keď si to budem hovoriť a upokojovať sa tak sa jedno ráno prebudím a zistím, že už mám po 30ke a potom čo?
Ako ste sa vy zoznámili so svojim partnerom? Ako to mám spraviť aby to nevyzeralo silene a aby nebolo hneď jasné o čo mi ide?