zoznámenie

Príspevok v téme: zoznámenie
ninetracks

Kde sa dá zoznámiť? Nemám žiadnych známych, žiadnych kamarátov, nikoho kto by mi niekoho dohodil... som úplne, ale fakt že úplne sám.

Chcel by som sa zoznámiť s nejakou babou, ale neviem ako, keď všade chodia buď po skupinkách, alebo už majú partnerov... ako sa má človek zoznámiť?

Chodí dnes ešte niekto do klubov, do reštaurácií sám? Iné miesta ani neviem, kde by sa dalo bez toho aby som nebol za debila... len tak osloviť vo vlaku alebo niekde na zastávke a povedať "Ahoj, ty si sympatická, ja sa volám XXXXX, ako sa voláš ty" - to už je aj na hrane zákona, ešte by som bol riešený za sexuálne obtažovanie...

Čo mám robiť? Som zamotaný v kruhu a neviem sa z toho dostať. Neviem ako si nájsť kamarátov, ako sa zoznamovať s ľuďmi, nemám žiadne koníčky, žiadne záujmy, kde by mohlo prijsť ku kontaktu, väčšinou sedím doma u PC a nad knihami, lebo nemám moc čas chodiť von....

Mám facebook, mám tam asi 50 priateľov, ale to sú všetko len pracovné, školské kontakty, nikdy si s nikým nepíšem, nikto mi nepíše... len pracovne... a už ma to štve, som bezradný :(

možno mám nízke sebavedomie, neviem... :/

denisaf

autor temy to si mozes aj s titulom bez znamosti na Slovensku... vies studenti maju velmi casto ruzove okuliare ale zapamataj si ze na Sk zamestnaju vzdy toho kto pyta mensi plat...alebo bude suhlasit s tym ze vezme robotu na dohodu a polovicny uvazok.. skus si hladat robotu a uvidis ako to je ze titul ta nespasi. ....ak by si isiel hned po strednej do roboty koruna by ti z hlavy nepadla... urcite aj tvoji rodicia by viac ocenili keby zarabas namiesto studia...

amilon

Aj sex na jednú noc so ženou priemerného vzhľadu stojí priemerne 100€. Oplatí sa ti to ? Na "chodenie"(aj občasné) môžeš. Bez peňazí si pre ženy jednoducho neviditeľný. A ak si ťa aj všimnú, pre chudobu ťa nanajvyš vysmejú...

denisaf

ked vidíš aké máte doma pomery prečo si išiel študovať? Mal si si nájsť prácu v zahraničí kde by si dobre zarobil a nie strácať čas na vysokej škole... Najlahšie je sa sťažovať a robiť úplny opak toho čo by si mal... sa zobudte už deti... pomaly už každý tretia téma je tu stažujúci sa študent čo nemá peniaze a je z chudobnej rodiny načo ste teda liezli na výšku?

ninetracks

Tak ale ja nemôžem za to, že som z chudobných pomerov a že mám chorých rodičov, ktorí sa snažia ako vládzu, ale aj tak nám vyjde akurát tak na prežitie....

Nemôžem za tento skurvený systém kde chudobných ľudí zdierajú a doslova ničia životy... Je to veľké nešťastie, a je to pravda, že treba sa vedieť narodiť...

aspoň vyskúšať sex by som si chcel... na to si snáď peniaze našetrím alebo nie ????
Som nezabezpečený, som chudobný a potiahne sa to so mnou celý život... ale na občasné chodenie s babami nepotrebujem mať neviem aké majetky nie??

oktobrova

musis popracovat na svojom sebavedomi, potom to pojde samo

posobis hrozne neisto, to je problem, rob s tym nieco
nestazuj sa, hraj s kartami ktore mas
takze nezameriavaj sa na baby, pracuj na sebe, pojde to samo

amilon

Viackrát si uviedol, že si z chudobnejších pomerov, čo všetko vysvetľuje. To je totiž pravý dôvod, prečo si nikdy nemal (veľa) kamarátov a najmä DIEVČA. Pokiaľ sa nedopracuješ aspoň na pozíciu s mesačnou mzdou 1000€ v čistom, na nejaký vzťah môžeš zabudnúť. Ženy sú zväčša veľmi jednoduché tvory: stačí sa pred nimi predviesť v luxusnom aute a sú tvoje. Samozrejme, ak auto nebude tvoje a zistia, že si vo finančnej tiesni(čo určite zistia, nakoľko majú na peniaze zrejme vyvinutý šiestý či siedmy zmysel), neostane po nich ani stopy.