zoznámenie

Príspevok v téme: zoznámenie
ninetracks

Kde sa dá zoznámiť? Nemám žiadnych známych, žiadnych kamarátov, nikoho kto by mi niekoho dohodil... som úplne, ale fakt že úplne sám.

Chcel by som sa zoznámiť s nejakou babou, ale neviem ako, keď všade chodia buď po skupinkách, alebo už majú partnerov... ako sa má človek zoznámiť?

Chodí dnes ešte niekto do klubov, do reštaurácií sám? Iné miesta ani neviem, kde by sa dalo bez toho aby som nebol za debila... len tak osloviť vo vlaku alebo niekde na zastávke a povedať "Ahoj, ty si sympatická, ja sa volám XXXXX, ako sa voláš ty" - to už je aj na hrane zákona, ešte by som bol riešený za sexuálne obtažovanie...

Čo mám robiť? Som zamotaný v kruhu a neviem sa z toho dostať. Neviem ako si nájsť kamarátov, ako sa zoznamovať s ľuďmi, nemám žiadne koníčky, žiadne záujmy, kde by mohlo prijsť ku kontaktu, väčšinou sedím doma u PC a nad knihami, lebo nemám moc čas chodiť von....

Mám facebook, mám tam asi 50 priateľov, ale to sú všetko len pracovné, školské kontakty, nikdy si s nikým nepíšem, nikto mi nepíše... len pracovne... a už ma to štve, som bezradný :(

možno mám nízke sebavedomie, neviem... :/

hostakj

Kašli na to sprosté pohlavie. Si predsa chlap a chlapi si narozdiel od ženských vedia zabezpečiť život sami. Keď nebude, nebude, snáď tu kvôli tým trúbam nebudeš vyplakávať. V takom Iráne su ženaké rady, že im dá muž jedno teplé jedlo denne a nie aby ešte pyskovali. Nuž, aj naší predkovia mužského pohlavia boli sprostí, keď pustili ženy k moci. Teraz to vďaka ich hlúposti vypadá tak, že silnejšie pohlavie neustále "vyplakáva" nad pohlavím slabším.

ninetracks

A máte pravdu.

Nemá zmysel aby nejaká baba chodila s chudákom čo nemá ani na ponožky. Budem musieť ešte 5-6 rokov počkať, než si zarobím nejaké peniaze a začnem kariéru... možno potom budem žiadaný, keď budem relatívne stály príjem...

Bude to ťažké ale... už teraz mám nervy z toho, dúfam že sa nezbláznim... je to takto rozumnejšie, dnes sa všetko odvíja len od peňazí a ja ako muž bez peňazí som teraz proste absolútne nevhodný na randenie... veď čo by si pomyslela moja milá keby som jej na vianoce nedal žiadny darček, lebo na to nemám...

škoda že nepochádzam z bohatších pomerov tak ako vy :P No nič, už som si na nete prebehol pár článkov o tom ako zvládnuť byť single, tak snáď mi to na tých rokov pomôže.. Ďakujem vám za názory.

ninetracks

A nehovorte mi, že vám na vzhľade nezáleží... zase sa tu nesnažte obracať všetko proti mne....

Človek môže byť sympatický dobrý, ale ak tam nie aspoň trošku fyzickej príťažlivosti tak to proste nemá zmysel...

ninetracks

Tak aby sme si rozumeli - k tomu "pekná":

Tým nemám na mysli len tie najlepšie,najkrajšie modelky ako si myslíte že to myslím. Nie, pekná je pre mňa taká, ktorá ma dokáže zaujať, a nemusí byť kráľovná krásy.

Tým pekná myslím, že nie je pri tele, proste priemerná žena, žiadny extrém. Ja tiež nie som žiadny škaredý, ale to je len vec pohľadu....

A nehľadám len dlhodobý vzťah, nechcem sa hneď ženiť, takže je jasné že nemám tak vysoké nároky... nemusí byť dokonalá, môže byť úplne strelená, mne je to jedno, hlavne aby bola schopná byť so mnou a rešpektovať ma ako chlapa.. viac nechcem.. moc si vyberať nechcem...

a_dr1a

ninetracks, akoze nic v zlom, ale v tvojej situacii si chces este aj preberat??
Davat si ako prvu a podstatnu poziadavku aby bola pekna?? A co chces a mozes tej peknej akoze ponuknut???
Akoze nemam slov.
S prepacenim - nic v tejto dobe (teraz a aj este par rokov to tak bude) nemas, nemas takej aku chces co ponuknut, NIC nemas iba holu R.., a este si budes vyberat??
Sebavedomie ti ozaj nechyba :D
Pozri. Na tvojom mieste ti nikto neradi najst si ohavu. Isto nie. Ale poziadavka len aby bola pekna?? No nediv sa ze si este panic a ziadne baby sa o teba netrhaju :D Sympaticka dobra by ti takto nestacila??))
Vies. Triezvo si zvaz - naco mas.
Mozes tuzit po ferrari. Ale ked mas ledva na bicykel, tak vzdy skac iba do vysky na aku mas.

ninetracks

Viem, treba si dávať pozor, je to svinstvo a je mi to ľúto čo sa ti stalo.

Budem si dávať pozor, nešťastie druhých je poučením pre mňa. Nie som naivný hlupák, ktorý by sa nechal využiť... viem že baby dokážu podať vynikajúce herecké výkony a presvedčiť muža že ho milujú a on im potom dá všetko..

Je to fakt hnus, ale citom človek neporučí.. napriek tomu že nemám skúsenosti už toto všetko viem, a trochu ma to aj odradzuje, ale tá túžba je proste silnejšia a aj tak chcem babu

Matoo2

tak to som rad ze sa nato takto pozeras...len na tu krasu a prefikanost si fakt davaj pozor ja som nato velmi doplatil...

ninetracks

Mato: Na nejaké vyberanie na to môžem zabudnúť... Chcem to nechať na náhodu a nepreberať baby, lebo aj tak už väčšina je rozobraná, zadaná a je ich málo...
moja jediná podmienka je aby bola pekná a nie moc prefíkaná, väčšinou ľudí dokážem prekuknuť, takže toho by som sa nebál...
Určite sa nechcem ale teraz viazať, ani svojej potenciálnej partnerke všetko odovzdať. Týchto rizík som si plne vedomý, viem že ženám sa nedá úplne veriť, ani si to nepredstavujem ako rozprávku,

napriek tomu že nemám skúsenosti, myslím si, že som schopný udržať si triezvy pohľad a moc sa neviazať.

Matoo2

v zivote su ovela horsie veci nez nemat frajerku... radsej si aj par rokov pockaj na tu kvalitnu nez by si siahol zo zufalstva po nejakej co by ti pokazila zivot tak ako sa to stalo mne... keby mozem vratit cas bolo by dnes vsetko ine.... takze hlavne si dobre vyberaj.....