Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco chlapi v dlhodobych vztahoch vyhladavaju ine zeny na pobavenie?

Príspevok v téme: Preco chlapi v dlhodobych vztahoch vyhladavaju ine zeny na pobavenie?
Hexina

Ahojte, mozno ma na konci prispevku nazvete, ze som kurva, aj sa tak citim. Mam dlhodoby vztah. V lete som zacala pracovat v novej praci a jeden kolega bol velmi mily, volal ma na obedy, na kavicky, vedela som, ze ma priatelku tak som to brala najprv kamaratsky... inicioval to vzdy on... zacal mi hovorit aka som pekna, super, zacali sme chodit na party spolu ako partia z prace, kde sme spolu stale tancovali, rozumeli sme si ako super kamosi, ale bolo na nas vidno, ze je medzi nami fyzicka pritazlivost.Travili sme spolu vela casu, kedze nasa firma usporaduva vela teambuildingov. Raz sme vedla seba zaspali a pobozkali sme sa....preslo par mesiacov a vyspali sme sa spolu na sluzobnej ceste... nevedela som mu aboslutne odolat a dost si to vycitam, ze som takto podlahla inemu chlapovi. Prvy chlap v zivote, ktoremu som nedokazala povedat NIE, bolo to cele silnejsie ako ja. Nevera bola pre mna vo vztahu nepredstavitelna. Viem, ze z jeho strany to bol romanik, sam povedal, ze svoju priatelku ma rad...no vo mne zanechal prazdnotu, pretoze mi zamotal hlavu. Nechapem stale preco to cele robil, preco sa nespraval ako obycajny kamarat ale vzdy mal nejake ine pokusy? Naco to ti chlapi robia, pritom maju doma svoje priatelky?

Hexina

A inak mne by sa ale asi nestalo, zeby som sa s niekym uplne cudzim takto vyspala, ze jednorazovka na chate....lebo to by som mala teda velke zabrany pri cudzom chlapovi. ale pri nom som tie zabrany stale viac a viac stracala bez toho aby som ti to uvedomila...

Hexina

0vecka, tak samozrejme, ze sa mi aj pacil a bolo to mile pre mna ze ma vsade vola. Tiez samozrejme, ze mi nehovoril v kuse lichotky, to povedal len parkrat, inokedy bol normalny a kamaratsky... Taktiez som bola rada, ze ma takto vzal v praci do svojej partie a jeho kolegovia-ma tiez zacali mat radi. My sme velka firma tak sa tam nepozname vsetci. Proste spoznala som vdaka nemu viac super ludi a stala som sa aj sucastou jeho partie v praci. No bola som naivna, lebo ja som si fakt myslela dost dlhu dobu, ze je to cele nevinne a ze vzdy zostaneme v tejto rovine, ze si zo srandy povieme kompliment a to je vsetko a velmi dlho to aj tak bolo... len sa to postupom casu lamalo, stalo sa stale nieco trosku viac....no zlahcovala som celu situaciu a ignorovala som to..tiez kedze som mala vztah som si nechcela priznat ani sama pred sebou, ze fakt o nieco ide... no tak co uz am poviem no...ako 90% je to moja chyba co sa mi stalo aj tak...

Jakub_XY

Chlapi si nevyhladavaju ine zeny na pobavenie. Ti co to robia su neni medzi pravymi chlapmi totiz povazovany za chlapov.

milotaa

Hexina tiez nie som naivna take veci sa stavaju zrejme dost casto, ale treba si to prebrat v hlave dopredu, a ked taka situacia nastane, tak sa podla toho zariadim ako napr. ze nikoho nezavrazdim ako tu naznacil 0vecka :)...nic ine ti uz ani neostava ako si udrzat dobre vztahy, bolo by horsie keby si sa tvarila nestastne alebo urazene, ja s tym nemam problem, mam rada vztahy vyriesene, bez hnevu a neprijemnych pocitov, tiez si myslim ze kamaratstvo z toho nebude, ale vychadzat spolu dobre urcite mozte a casom sa to este utrasie...teraz sa uz nebicuj, si sa poucila nabuduce budes mudrejsia

0vecka

Hexina sice niesom moc moralista ale uplne pochopim ked si slecna vpije alebo je proste taka situacia a vyspi sa s niekym. Co ale nechapem ze sa dlhu dobu necha pozyvat hovorit aka je pekna a co ja viem co. Akoze sorry ale bud si padnuta na hlavu alebo sa ti to pacilo a chcela si ho. To je podobne ako planovana vrazda vs vrazda v afekte.

Hexina

Lary, tak viem, ze vela ludom sa nieco take stane, ale nemam pocit, ze mi to musi ovplyvnit vztah ktory mam....ja mam pekny zivot, hoci samozrejme nie je dokonaly ale to nie je ziaden vztah...mali sme krizu po tych rokoch preto sa to stalo. No nechcem prist o zivot ktory mam...