Ahojte, mozno ma na konci prispevku nazvete, ze som kurva, aj sa tak citim. Mam dlhodoby vztah. V lete som zacala pracovat v novej praci a jeden kolega bol velmi mily, volal ma na obedy, na kavicky, vedela som, ze ma priatelku tak som to brala najprv kamaratsky... inicioval to vzdy on... zacal mi hovorit aka som pekna, super, zacali sme chodit na party spolu ako partia z prace, kde sme spolu stale tancovali, rozumeli sme si ako super kamosi, ale bolo na nas vidno, ze je medzi nami fyzicka pritazlivost.Travili sme spolu vela casu, kedze nasa firma usporaduva vela teambuildingov. Raz sme vedla seba zaspali a pobozkali sme sa....preslo par mesiacov a vyspali sme sa spolu na sluzobnej ceste... nevedela som mu aboslutne odolat a dost si to vycitam, ze som takto podlahla inemu chlapovi. Prvy chlap v zivote, ktoremu som nedokazala povedat NIE, bolo to cele silnejsie ako ja. Nevera bola pre mna vo vztahu nepredstavitelna. Viem, ze z jeho strany to bol romanik, sam povedal, ze svoju priatelku ma rad...no vo mne zanechal prazdnotu, pretoze mi zamotal hlavu. Nechapem stale preco to cele robil, preco sa nespraval ako obycajny kamarat ale vzdy mal nejake ine pokusy? Naco to ti chlapi robia, pritom maju doma svoje priatelky?
Preco chlapi v dlhodobych vztahoch vyhladavaju ine zeny na pobavenie?
Aj mne to moja urobila.. na chate, tesne pred svadbou. Ale tiez sa poucila, a uz roky mame pokoj...
Kurv.a nie si, Len trochu hlupucka , ale aj pre takych svieti slnko
presne ako pise princ
nieco mi nesedi
co riesis jeho, ked ty mas problem
si sa poucila. nist sa nedeje buduce budes mudrejsia a ides dalej