Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco chlapi v dlhodobych vztahoch vyhladavaju ine zeny na pobavenie?

Príspevok v téme: Preco chlapi v dlhodobych vztahoch vyhladavaju ine zeny na pobavenie?
Hexina

Ahojte, mozno ma na konci prispevku nazvete, ze som kurva, aj sa tak citim. Mam dlhodoby vztah. V lete som zacala pracovat v novej praci a jeden kolega bol velmi mily, volal ma na obedy, na kavicky, vedela som, ze ma priatelku tak som to brala najprv kamaratsky... inicioval to vzdy on... zacal mi hovorit aka som pekna, super, zacali sme chodit na party spolu ako partia z prace, kde sme spolu stale tancovali, rozumeli sme si ako super kamosi, ale bolo na nas vidno, ze je medzi nami fyzicka pritazlivost.Travili sme spolu vela casu, kedze nasa firma usporaduva vela teambuildingov. Raz sme vedla seba zaspali a pobozkali sme sa....preslo par mesiacov a vyspali sme sa spolu na sluzobnej ceste... nevedela som mu aboslutne odolat a dost si to vycitam, ze som takto podlahla inemu chlapovi. Prvy chlap v zivote, ktoremu som nedokazala povedat NIE, bolo to cele silnejsie ako ja. Nevera bola pre mna vo vztahu nepredstavitelna. Viem, ze z jeho strany to bol romanik, sam povedal, ze svoju priatelku ma rad...no vo mne zanechal prazdnotu, pretoze mi zamotal hlavu. Nechapem stale preco to cele robil, preco sa nespraval ako obycajny kamarat ale vzdy mal nejake ine pokusy? Naco to ti chlapi robia, pritom maju doma svoje priatelky?

diziana

prezivam presne to iste.ak chces,mozne popisat o pocitoch...kazdopadne ver mi,ze bude dalej pokracovat a stanes sa jeho milenkou.mozno ostane pri svojej priatelke,ale neverim ze ku tebe ani trosku citenia tam nieje.oni su hrdinovia,je pravda ze to beru viac ako zabavku a my sa vzdy namotame a trapime sa...,ale fakt neverim ze okrem pritazlivosti tam z jeho strany nic nevznikne.urco musi aj on nieco citit ked to urobil.minimalne ta ma urcite rad a z pamate ta len tak nevymaze :-)

helaJ

Jasne. Muzi. Testosteron. Mna skor mrazi, ked si predstavim, ze zena v dlhorocnom vztahu s muzom, ktoremu veri sa moze kedykolvek nakazit ktovie akym hnusom. Preto tu citame o chlamydiach, bradaviciach prenosnych pohlavnou cestou a bars jakym hnusom. Chapem, ze muzi to maju v sexualite inak, ako zeny... lenze toto je sproste hazardovanie so zdravym ich najblizsej osoby. Ak chlap roky podvadza a zena o tom nevie, nezrana ju to psychocky, ale moze 'nakupit' bacila, ktory jej moze neskor podkopat imunitny system , sposobit vazne zdravotne problemy a mozno aj skorsie umrtie. A toto ma na tom serie.

Hexina

Dlhe vlasy, pobavilo ma to :D a ano keby mi vtedy povedal, ze chcem ta iba pretiahnut a zajtra sa budeme tvarit, ze sa nepozname, fakt by sa to nestalo :D ale je to naozaj tak, chlapi fakt zmyslaju totalne pudovo v tomto... chcu len dievca pretiahnut najlepsie zozadu nejako uplne ako zvieratka a potom sa vratia domov k priatelke, daju jej pusu a tvaria sa akoby sa vobec nic nestalo....ja ale aj tak nechapem ako to mozu takto brat, uplne bez emocii. Neviem ako to vedia takto oddelit

Hexina

Lary, Dlhevlasy, dakujem velmi pekne za prispevky. Mate pravdu presne ako pisete... Ja som skor len taka rozladena z toho, ze nie jemu to mam vycitat naco to robil a zacinal ale sebe, preco som taka sprosta a nechala som sa takto zmanipulovat az natolko aby som stratila zabrany. Chemia je silna, no kazdy zadany clovek by sa mal vediet spravat normalne a rozmyslat racionalne. Ja som racionalne vobec nerozmyslala, pretoze ma nieco k nemu neskutocne tahalo...a ano chlapi to asi fakt beru tak, ze pretiahnu dalsiu do zbierky. Este ked sa im niektora paci, spravia to aj ked maju doma skvelu, zodpovednu a milujucu zenu. On sam mi povedal, ze to neberie ako nieco zle, pretoze on ma priatelku rad, nezmenilo to jeho postoj k nej vobec, preto nema ziadne vycitky. So mnou to bolo vzrusujuce, nieco ine po tych rokoch vo vztahu s nou. On by to nemal problem spravit asi ani nabuduce. Ja prilezitost vyhladavat nebudem, pretoze uz potom by som sa nemohla na seba ani pozriet do zrkadla. Len mi je to stale luto, ze sa mi to fakt stalo :(

Dlhevlasy

Ako napísal Lary, mužom to tak "myslí". Ženy sú v tomto predsa len troška iné, pre ne sex nie je na prvom mieste a sú viac citovo založené. Túžia po tom, aby ich muž miloval, muža to netankuje, on je viac fyzický. Si predstav situáciu, že by ti muž povedal: počuj, chcem ťa iba pretiahnuť, ale zajtra sa už budeme tváriť že sa nepoznáme. Dosť by ťa to zranilo a možno by k pretiahnutiu ani nedošlo, lebo by si mala pocit, že by si sa tým ponížila. Ale ak by si to isté povedala ty chlapovi, zahlásil by: súhlasím, tak poďme na to. A veľmi by mu vyhovovalo, že zajtra ho už nebudeš obťažovať. Toto samozrejme neplatí pre všetkých mužov a všetky ženy. Nymfomanky to majú inak zariadené a citliví muži tiež.

Lary

A odpoved znie lebo muži su geneticky na to stavaný aby plodili a zaplnili zem .Bežne muži stále myslia len na to ktorú a ako by pretiahli atd to je prìroda to je testosterón.

Lary

Ten kto povie že jemu sa to nemôže stať tak nevie čo je život alebo si neprizná sexuálnu disfunkciu.Ano su ludia z nìzkym sexualnym apetìtom tý ktorým stačí sex raz do mesiaca a tiež sa im to nemôže stať keďže minulý týždeň mali sex a tak sù vysexovaný.Ak to pociťuješ ako prešľap nieje to s tebou až tak zlé,lebo sa nájdu aj takí z ktorými by to ani nepohlo.Na druhej strane im je duševne zase lepšie ale z morálneho hladiska sù nižšie ako ty.Tak či onak aby ťa nenapadlo ani v tej naj situácii sa doma priznať.Tráp sa zo svedomìm sama a nezaťažuj ešte aj svojho partnera!Skôr by som si lámal hlavu nad tým že nabudúce k tomu budete mať bližšie lebo mu nevieš odolať.Nedaj bože aby si vyhľadávala prìležitosti .Lebo aj nevera nie je ako nevera.Čiže je rozdiel keď sa ti pošmykli kolena a ked začne niekto opakovane vyhladavat.....Prìležitosti.

neviem111111

preco? no preto iste, preco si to urobila ty moja pekna.. lebo "je to silnejsie ako oni sami, nevedia tomu odolat"...