Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco chlapi v dlhodobych vztahoch vyhladavaju ine zeny na pobavenie?

Príspevok v téme: Preco chlapi v dlhodobych vztahoch vyhladavaju ine zeny na pobavenie?
Hexina

Ahojte, mozno ma na konci prispevku nazvete, ze som kurva, aj sa tak citim. Mam dlhodoby vztah. V lete som zacala pracovat v novej praci a jeden kolega bol velmi mily, volal ma na obedy, na kavicky, vedela som, ze ma priatelku tak som to brala najprv kamaratsky... inicioval to vzdy on... zacal mi hovorit aka som pekna, super, zacali sme chodit na party spolu ako partia z prace, kde sme spolu stale tancovali, rozumeli sme si ako super kamosi, ale bolo na nas vidno, ze je medzi nami fyzicka pritazlivost.Travili sme spolu vela casu, kedze nasa firma usporaduva vela teambuildingov. Raz sme vedla seba zaspali a pobozkali sme sa....preslo par mesiacov a vyspali sme sa spolu na sluzobnej ceste... nevedela som mu aboslutne odolat a dost si to vycitam, ze som takto podlahla inemu chlapovi. Prvy chlap v zivote, ktoremu som nedokazala povedat NIE, bolo to cele silnejsie ako ja. Nevera bola pre mna vo vztahu nepredstavitelna. Viem, ze z jeho strany to bol romanik, sam povedal, ze svoju priatelku ma rad...no vo mne zanechal prazdnotu, pretoze mi zamotal hlavu. Nechapem stale preco to cele robil, preco sa nespraval ako obycajny kamarat ale vzdy mal nejake ine pokusy? Naco to ti chlapi robia, pritom maju doma svoje priatelky?

Hexina

sushi141, no prve mesiace bol vzdy iniciatorom on, on mi pisal, volal ma na kavu, vravel mi komplimenty, bolo vidno, ze sa mu pacim....on ma prvy pobozkal a takto ma namotaval....az dostal co chcel....moja vina bola ta, ze som sa namotala a nechala som sa postupom casu zviest. No keby nezacal on, tak by sa to nestalo. Ja by som si prva k nemu nikdy nic nedovolila. No lichotilo mi to cele... preto som to nestopla. Pacil sa mi velmi a pacila sa mi aj jeho zabavna povaha, jeho pomoc hocikedy som nieco potrebovala nevaha m pomoct, poradil mi v tazkych situaciach, ked som bola smutna tak ma rozveselil...je toho vela trvalo to prilis dlho cele. Neslo len o jeden sex, ale vela tomu celemu predchadzalo.

Lary

To ze si slapla vedla je bežná vec robi to vacsina ľudí.pozor nehovorìm ze je to normalne ale ze je to bezne.To ze uz to nikdy nebude také ako predtým je zase normálna vec nie bezna ale normâlna.ANI V praci ani doma .Poviem ti co sa ti moze stat a je len na tebe ci s tým nieco urobìš alebo nie .Vela ludì bežných má vzťah .Napriek tomu si zacne nieco z inym clovekom.Na záver toho celèho starý vzťah sa pokazì a nový sa skončì tiež.Možno to nebude hneď ale stane sa to .!Potom nebudeš mať ani jedno ani druhé.

ZdenoNovak

Pozrite - tolko chlapov, kolko žien. Ved tý chlap to z niekým robia tak čo si budeme nahovárat kto je lepší alebo horší. Obidvaja sú na tom rovnako.

sushi141

A prečo ženy v dlhodobých vzťahoch utekajú za inými chlapmi? :P

Vy v tomto nie ste o nič lepšie... tiež ste také a ešte aj horšie - za svoje nevery viníte svojich priateľov :D

Hexina

Diziana, mozme si o tom popisat, napis mi kludne aku skusenost mas ty na: hexina.lea@gmail.com

ale suhlasim s Milotou, ja toto nechcem robit, urcite nechcem byt niekoho milenkou omg, to je hrozne uz len ked si to predstavim a ponizujuce. Takuto zenu si fakt chlap ani vazit nemoze, ktora roztiahne nohy vzdy ked ho vidi....a hlavne ziaden chlap neuveri nikdy, ze takuto slabost ma ta zena len pri nom. My spolu pracujeme, nechcem aby ma povazoval uz za totalnu stetlku, ktoru moze mat vzdy ked si piskne. Je to divne, no aj po tom vsetkom co sa stalo by som s nim rada vychadzala normalne. Je mi jasne, ze kamosi najlepsi uz nebudeme, ale rada by som bola keby sme sa vedeli normalne porozpravat ked sa stretneme niekde. Pevne verim, ze po case ma to prestane k nemu tahat. Na druhej strane ja mam fakt svojho priatela rada, chcem s nim byt....nechcem mu nicit zivot tym, ze ho budem podvadzat. Ak by to bolo dlhodobe prislo by sa mi nato....a aj suhlasim s tym co napisala bj111 muzi su fakt lovci a mne sa aj na chvilu pacilo byt po takej dobe ulovenou....neviem co sa mi natom pacilo, ale muselo sa mi to pacit, kedze som takto stratila zabrany. Alkohol spravil tiez svoje. Moralne zabrany som len v tej chvili uplne ignorovala, lebo ma viac stiahla fyzicka pritazlivot...

Fantasyi

Mikael zaujimave, o gene stetky som este nepocula. Vacsina zien chce byt tou najlepsou a najvacsou stetkou pre svojho partnera, ale to dokazu iba, ak su jedinou. Myslim v posteli.

bj111

Je to hriech, treba sa ist vyspovedat z toho a ocistit. Inak to znici ten vztah. Je to samozrejme tak , ako to nema byt. Muz to nema robit. Ani ked to pudovo citi tak. Ano, muz je oplodnovac, je to dane prirodou, ze on dokaze mat sex len tak, prijst si na svoje... zena to ma inak, to je jasne.
V ziadnom pripade to neschvalovat, nieje to normalne... je to to, co skodi. Coho sa chceme zbavit, nevera sa musi vytratit. Je to jednorazove zlyhanie ,ale tym, ze to schvaluje, neveril by som mu uz.
Ty to mas spravne, ze sa citis zle a povazujes to za jednorazove zlyhanie... nabuduce uz budes opatrnejsia. On ale nie... cize on podlahne tomu pudu znovu... Jeho zenu lutujem. Za ziadnu cenu nechodit s takym chlapom, co to schvaluje ako nieco normalne.

Muz to ma inak, on je lovec. On toto povazuje za lov, za hru zvadzania... je jasne, ze ho to bavi, ze ta dostal... ze na tebe pracoval dlhsie a dostal ta... dalsi zaskrt na stite, dalsia hlava ako trofej. Zeny su submisivne povacsinou, chcu byt ulovene... ich zase navadza na to aby podlahli. Je to cele hra. Ale spravne to citis ty, ze sa citis zle... on to ma zle. neni to spravne a nesmie sa to, vztahu to skodi. aj ak mas deti, ako by boli hrde na svojho "otca"? Ja teda nie. Dieta nechce, aby to jeho otec urobil co i len raz, chce aby miloval len svoju matku a ostal cisty. Ze je to vlastne ten hrdina, spravny muz, ktory odolal... ktory je silny, a nepodlahne pudu.

milotaa

dievcata, treba trochu rozmyslat dopredu...bude mi vyhovovat skryvat sa, vymyslat si klamstva? taky dvojity zivot nie je jednoduchy...dalsia vec - preco som s priatelom, ked ho uz teraz podvadzam? chcela by som, aby to on robil mne? chcem si ten vztah udrzat alebo mi je jedno ked na to pride? co ked sa zalubim a budem sa len trapit? ten druhy by si ma vazil, veril by mi...co ked to budem robit aj jemu? a hlavne - budem niekomu robit matrac?