Aká by bola vaša reakcia keby ste nedostali od priateľa v tento deň ani jeden kvietok? Ani len správu.
Ja som to vlastne ani nečakala keďže priateľ veľmi nie je na také to dávanie darčekov a pozornosti ale keď dnes je toho plný internet a mne to prišlo trochu ľúto.
Viem že ma ľúbi ale také maličkosti mi trochu chýbajú.
MDŽ - Nepozorný priateľ
Ja som tento sviatok kompletne odignoroval, lebo podobne sviatky povazujem za chore. Ludia maju zit naplno kazdy den, a nie sa obmedzit na nejake sviatky. Preto zakladatelke temy odkazujem, ze je to uplne normalne, a ja som to odignoroval, aj ked , na nejakom mieste som nasiel jednu zmienku o tom, na to ze som na internete celkom casto, uplne som to prepasol, teda nikde som si nic take nevsimol, ze tento sviatok je.
Podla mna tvoj priatel zareagoval naprosto spravne, ze Ti dava najavo, ze je to zbytocny den, ze zit sa ma naplno kazdy den a o tom je laska, nie o nejakych dnoch a sviatkoch. Kazdy normalny muz, co zije ako ma, a nehra v zivote pretvarku, by mal zareagovat rovnako. Chora spolocnost toto aj s vasimi sviatkami a fnukanim, ked niekto nezije podla toho.
Sú muži, ktorý vo svojích starostiach o rodinu, manžeku jednoducho zabúdajú na tieto sviatky. Pokiaľ nejdu za druhou a stoji o Teba, bývajú s nich verní a starostlivý manželia. a Ktorý na každé sviatky donesú pozornosť, tí sú málokedy úprimný. Výnimka potvrdzuje pravidlo. Nie vždy máme chuť a čas sa o niečo navyše starať.
Na budúci rok sa riaď týmto príslovím: *Chytrému napovedz, hlúpeho postrč.* A máš po probléme. :o)
MDŽ je pekný sviatok, kedysi ho mali radi aj muži mali aspoň ďalší dôvod sa opiť :-)... ja sa nesťažujem čo sa tohto tyka...ja som chcela len pomahat, lebo mne to pomaha...Ja som tu nezakladali témy, že potrebujem pomoc s tým ako osláviť tento sviatok...pomahat ale asi nie je komu -lebo každý si to oslávi ako chce
imho 80% tem je tu takych ze zenske si vyrobia problem aj kde vobec nieje
Kazdy vztah ma svoje pravidla. To, co je v tvojom vztahu normalne, nemusi byt v inom a naopak.
Niektorych muzov donuti, len sviatok kupit kvet, lebo kupuju ini, musim aj ja. Niektorych ani to.
Uzivaj a nevypisuj prkotiny.
Toto bola otazka pre autorku.
Podla mna uz, ked kupoval jednej, mal aj druhej. Alebo ani jednej. A nepride mi vhodne, aby na MDZ kupoval mame a este k tomu cervenu ruzu. To sa dava partnerkam a nie mamickam. Krovie, ci chrape so svojou mamickou, ked jej dava cerveni ruzu na MDZ. Je predsa Den matiek.
Ja dostavam kvet pravidelne cely rok.Len tak.Pravidlo je,ze nechcem kvet na Valentina,MDZ a neuznavam meniny.
Ja si vztah uzivam a neriesim prkotiny.
Nie, to bolo pre autorku. Tvoj hlupy nazor ma nezaujima a myslim, ze drvivu vacsinu zien, proti ktorym tu neustale ides. Si chlap? Muzatka?
Alebo si si uz zvykla, ze tvoj chlap ti nikdy kvet nekupi a ospravedlnujes si to nezmyselnostou sviatkov.
To je otazka na mna?Nic.Pretoze ja tento sviatok neuznavam.A on by to vedel,ze mna moze bez problemu ubist.
Ak ale pises o sebe,a ten "debil" je tvoj priatel,tak je zaujimave,ze si s debilom nadalej.