Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MDŽ - Nepozorný priateľ

Príspevok v téme: MDŽ - Nepozorný priateľ
Monika5

Aká by bola vaša reakcia keby ste nedostali od priateľa v tento deň ani jeden kvietok? Ani len správu.
Ja som to vlastne ani nečakala keďže priateľ veľmi nie je na také to dávanie darčekov a pozornosti ale keď dnes je toho plný internet a mne to prišlo trochu ľúto.
Viem že ma ľúbi ale také maličkosti mi trochu chýbajú.

Jatt

Medzinárodný deň žien, pôvodne sviatok stanovený OSN k výročiu štrajku 40 000 newyorkských krajčírok v roku 1908. Tie boli nespokojné s dĺžkou pracovného času, s výškou mzdy ai. Je prinajmenšom pozoruhodné, ako sa uvedený sviatok s tak zaujímavou históriou - tak, ako plynuli roky - postupne vkrádal do ľudských príbytkov, až sa z neho stal jeden z najvýznamnejších sviatkov vôbec.

V súčasnosti je už MDŽ, žiaľ, len jeden z komerčných sviatkov a zámienka mnohých osôb ženského pohlavia s vysokými nárokmi, ktorú využívajú na dosiahnutie svojich cieľov.

zubkovavila

Ahoj.
Moja, netráp sa. Môj chlap ani nevedel, že nejaké MDŽ je. (tým sa mi ospravedlnil a ešte podotkol, že hádam sa nebudem hnevať). Tak som si kúpila darček sama - vošla do obchodu,kúpila topánky a rifle a hneď som si zalepila oči aspoň na chvíľku a spravila si radosť aspoň sama. Takže nezúfaj, nie si jediná. Uži si ešte tento dník a kašli na to :)

ANGEL-DEMON

mala si na to celý den, tak si mala vojsť do obchodu a kúpiť si kvet aký by sa ti páčil, alebo čokoládu alebo neviem...problem? vyriešený..

Hracc

Ja osobne som sa ozval kamoskam a poprial im pekny den. Keby mam v sucasnosti priatelku tak dostane urcite malu kyticku a daku cokoladu, resp. co by ona osobne mala rada.

Inak by som to ani nejako extra neriesil, ale radsej MDZ ako Valentin...

Messje

Keby som nenasla tuto temu ani neviem ze je nejake MDZ.
Asi dolezitejsie veci vo vztahu nevidia tie co maju problem na komunisticky sviatok

Noelinka

To si fakt robíte taký veľký teàter kvôli tomu? Mdž, meniny, Valentín atď žiadny kvietok ani sms ah jaj úbohé ste niektoré. Problém je vo vás máte príliš veľké očakávania