Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MDŽ - Nepozorný priateľ

Príspevok v téme: MDŽ - Nepozorný priateľ
Monika5

Aká by bola vaša reakcia keby ste nedostali od priateľa v tento deň ani jeden kvietok? Ani len správu.
Ja som to vlastne ani nečakala keďže priateľ veľmi nie je na také to dávanie darčekov a pozornosti ale keď dnes je toho plný internet a mne to prišlo trochu ľúto.
Viem že ma ľúbi ale také maličkosti mi trochu chýbajú.

sasdq

Je to o chcení, kto má hlboko do kapsy, tak nekúpi kyticu za 12-17 eura, ale ráno zbehne do Lidla, Kauflandu, kúpi kytičku za 5-6-7 eura, alebo v meste snežienky za 1 euro. K tomu káva, čokoláda a máme veľký efekt za málo peňazí. A ver, že dnes ráno o 7:00 boli tie obchody plné a to nebola žiadna akcia. A presne to isté robí/robil pre svoju mamu. Takže si to o ňom mohla ľahko a rýchlo zistiť na prvom rande.
Tvoj taký nie je. Môžeš mu to večer pripomenúť, ako by ťa to veľmi potešilo, môžeš mu to vyčítať, ale tadiaľ dlhodobá cesta nevedie. Vieš čo, kúp si ju sama, odmeň sa, kúp si niečo pre seba a povedz, že si to dostala od niekoho, či už z práce, otca, ... samotná hanba ho prefacká a nabudúce to bude on, kto nebude chcieť byť zahanbení.

Poradca1

Napíš mu esemesku nasledujúcu:
Miláčik, zabudol si na mňa. Dnes mám veľký deň. A pretože si na mňa zabudol, zabudni preto aj Ty na mňa! Bude to pre nás oboch najsmutnejší deň v živote ale za to môžeš len a len TY!

neviem111111

moja reakcia by nebola ziadna. nebyt gratulacneho mailu, ktory isiel na celu firmu, by som na tuto frasku aj uplne zabudla.