Aká by bola vaša reakcia keby ste nedostali od priateľa v tento deň ani jeden kvietok? Ani len správu.
Ja som to vlastne ani nečakala keďže priateľ veľmi nie je na také to dávanie darčekov a pozornosti ale keď dnes je toho plný internet a mne to prišlo trochu ľúto.
Viem že ma ľúbi ale také maličkosti mi trochu chýbajú.
MDŽ - Nepozorný priateľ
No a co by si potom povedala na to, ak by tvoj frajer pred tebou kupoval kvet svojej mamicke a tebe nekupil? Aj taki debili su.
Ahoj Mesacny princ
A kedy je to ten den zralokov?
Ti by si pochutnali na takom frustrovanom masku.A kolko chlapov by malo pokoj od neustalych nezmyslenych nepodstatnych komentov a pripomienok. Chichichi
Ja to zopakujem este raz
Vo vztahu,ktory funguje a nema problemy,nema zena dôvod riesit nejake MDZ,pretoze si je vedoma,ze toto je proti fungujucemu vztahu uplne nepodstatna vec.
Ale ked chce,tak si problem najde.Co tam po tom,ze sme spolu stastni,milujeme sa,nemame problemy,rozumieme si,ale,,,nekupil mi darcek,lebo som zena.Podme to riesit.
Ach jaj.Trosku smutné.
...U nas...Vecer pridem z prace,Ruza vo vazicke na stole ale ani slovo k tomu...podakovali by ste?ja som nie,neviem totiz to,ze patri mne,co ak je kupena jeho mame?napr....
plplpp , ako som už spomínala, aj muži taký sviatok majú ;-) 19. november
- to že nemá vybudovanú takmer žiadnu tradíciu a moc sa neoslavuje, to je už druhá vec. Ale diskriminácia to nebude ;-)
MDZ je prezitok, kedze obe pohlavia su si rovne a muzi ziadny taky sviatok nemavaju tak je zbytocne oslavovat mdz lebo su tym diskriminovany vsetci muzy.
a čo tak Medzinárodný deň mužov? má sice mladú tradíciu, ani nie 20 rokov.....
dievčatá a vy si na svojich mužov, priateľov vtedy spomeniete? :-p
ono inak nejaký kvietok, správa, či sladkosť poteší podľa mňa nielen v takého dni, ale niekedy hlavne len tak z ničoho nič v bežný deň.
Žena nemá potom v onen deň žiadne očakávania a o to väčšie je to prekvapenie. A to platí aj opačne :-)
Monika a jej podobné ženy - riešite totálne blbosti.