Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chronicky zapal ladviny, opakovane zapaly mocovych ciest, mykozy...help.

Príspevok v téme: Chronicky zapal ladviny, opakovane zapaly mocovych ciest, mykozy...help.
Oblacik

...tocim sa v zacarovanom kruhu.. vyskusala som uz aj pana boha vsetko.. lekari no comment od januara skusam na vlastnu past...akupunktura, cistenie cakier...lekaren som uz vykupila... stalo ma to nieze stovky ale tisicky eur...cez capiky, wobenzym, cinske pripravky, koloidne striebto...boze je toho na mraky...si mozem otvorit vlastnu lekaren...momentalne som na detoxe..colo vada plus...uz 3. den nejem...uvidim ci sa to pohne... 3 roky mam problemy..zacalo to anginami...3 po sebe...8 roznych antibiotik...dakuje. doktorom mali ma uplne v pazi a dali mi prve atb ktore ich napadlo. Nikdy nemavam anginy len vtedy...nikto ma neupozornil ze mi to moze sadnut na mocove cesty..sadlo..opakovane zapaly..a bum tazky zapal lavej ladviny, sepsa...skoncila som na jiske...prezila som ale odvtedy som na tom nie dobre...ladvina pobolieva...zapalu sa vracaju pomaly nonstop a este myzkozy vdaka skvelym atb...bud ma svrbi bud ma boli alebp vsetko naraz....neviem si uz dat rady:( mam len 35 rokov a neviem sa z toho vymotat...okrem toho pracujem v zahranici a uz 4 mesiace som doma na sk a nemozem kvoli tymto problemom odist...poradte...prosim budem vdacna za kazdu radu. Dakujem.

kawa1984

veronika ja odpadnem..presne aj mne to iste zabralo..cystibell plus a iIaluril Soft Gels, este som uzivala cystone.vsetko asi tak 3 mesiace..do vaginy ked som mala niekedy svrbenie som si vlozila feminella vagin c. Stoji do 6 eur..pred tym som si kupovala kadejake drahe veci lebo ze vraj su najlepsie..ano na chvilu..a toto stojio omnoho menej a zabera to fantasticky..a ako pise oblacik tiez som vyskusala million veci cez cinske, wobenzyn a neviem co..ako citila som ze wobenzyn mi na vela veci pomohol a aj za 2x som citila ze mi ide akoby na zapal ale ten wobenzyn to udrzal..ale toto nie je cesta len udrziavat..je nutne to zhlbka vyliecit..rozpravala som sa s jednym podla mna velmi schopnym odbornikom a ten mi velmi odporucal liecbu s tym cistibellom a cystone..taktiez povedal ze ilaluril vyzivuje z hlbka mechur ked je naruseny... no ale odkedy som tuto kombinaciu zacala uzivat akoby zazrakom pomaly problem mizli..uz som cely rok bez zaaaaapalu..pocujete?? cely rok a pre clovek co to ma skoro kazdy mesiac je to hotovy zazrak..poradil mi ze mam kurut opakovat 2-3 do roka podla nutnosti..zdrava zivotosprava, pitny rezim a spravne hygienicke navyky su uplnou samozrejmostou..

Veronika12345

Ahojte, chcela by som poradiť ako už nemať zápaly močových ciest! Nestačí len utlmiť ale vyliečiť! Asi 4 roky som mala častý zápal močových ciest, dospelo to do chronického štádia. Skončilo to vždy antibiotikami, mala som ich skoro každý mesiac. Nasledovala rezistencia na niektoré druhy, bol to týždeň-dva probiotiká, a až potom vyskočili nejaké účinné antibiotiká... Cítila som sa po dlhšej dobe veľmi unavená..strašne vyčerpaná... Zmenila som lekára, nový mi zrobil všetky možné vyšetrenia- zistenie imunita! Keď je oslabená imunita, zápaly sa budú vždy vracať. Aké jednoduché !? Liečba 4 mesačná kúra : Exeltis Cistibell plus 20 cps (jedna rano, jedna večer) potom pauza Každý deň vitamín C ! a IALURIL mäkké kapsuly !!! (toto je GRO!) Naozaj odporúčam, žiadna reklama ! Cena liečby mna vyšla cca 120 € na 4 mesiace. čo je je 30 € na mesiac ale zrátajte si cenu iných liekov. Mne to zabralo, bola som preliečená antibiotikami a začala som túto kúru. Ak to budete prísne dodržiavať budete určite bez zápalov močových ciest. Chcem to odporúčiť každému, už žiadne bolestivé WC viem, že taraz týmito zápalmi trpí veľa ľudí! Veronika

IvanaLE

Wobenzym ti nepomohol? Mne proi zapaloch mocovych ciest a vaginálnej mykoze pomohol. uzivala som ho presne ako som mala, podla predpidu a zabral mi. Teraz už problemy nemavam

navzdytvojalaska

ahoj,
mam zialbohu,to iste co ty, zakladatelka,aj som tu mala temu o tom. mozes kuknut.
mam chronicky zapal moc. ciest a mechura..staci,ze trosku ma ofukne(neprehanam,dnes som trosku zmokla a mam take bolesti mechura,ze asi idem na pohotovost).neviem uz co si mam dat na to. nepomaha mi nic, zacalo mi to ako tebe- anginy, chripky, neviem co vsetko,pred 5 rokmi, mam malo rokov,som mladsia,ako ty...a potom som dostala zapaly moc. echura a ciest, prechadza to uz aj na oblicky, lekári si nevedia dat rady so mnou, nic nepomaha, riesila som to aj akupunkturou, nic, vsetko som skusila, vykupila som lekárne, minula strasnu kopu penazi..to nejdem ani pocitat,som mohla mat cestu okolo sveta za to,ako dovolenku....je mi velmi zle, napriklad aj teraz tym trpim, mne uz ani ATB vobec nepomáhaju,takze tiez som zufala, ciste zufalstvo.

ak chces ozvi sa mi na mail...myslim,ze by sme mali o com popisat ..budem tarda,ak niekto s podobnym problémom zaziva to,co ja.lebo ja pomyslam na ukoncenie tohto trapenia,

pozitivne

Treba to brať pozitívne. Ja mám obličky v prdeli od narodenia. Plus diagnóza, o ktorej sa ľuďom ani nesníva... pretože ani netušia, že niečo také existuje.
A pri obličkách pozor.

Pavol Majtan

Ja som tiež toho názoru, že naše telo je displej a každá choroba má aj svoj psychologický pôvod. Obličky a močový mechúr nám zobrazujú partnerské vzťahy, takže najskôr by som sa pozrel, či si vo vzťahu šťastná, či ťa vzťah s partnerom neničí, lebo to je primárna príčina. Potom by som ti poradil prírodné výživové doplnky, pretože okrem psychicky v poriadku, je potrebné, obrátiť sa na prírodu a na jej silu a prirodzenú múdrosť. Neviem, mne v takýchto prípadoch zaberá Cystone. Po jedle (2x denne) zajem tabletu, zapijem vodou a vždy to spraví perfektnú službu. Uľaví sa mi od bolesti v močových cestách a lekár povedal, že mi to zlepšilo aj funkcie obličiek. Takže skús skombinovať tieto dve veci a už to musí zabrať!

Moireal

Verim tomu,ze tazke choroby maju svoje korene v niecom hlbsom. To treba zistit predtym,nez sa s tym clovek zmieri. A cas pre seba si clovek musi na seba najst vzdy. Co je zdravy,ci je chory.