...tocim sa v zacarovanom kruhu.. vyskusala som uz aj pana boha vsetko.. lekari no comment od januara skusam na vlastnu past...akupunktura, cistenie cakier...lekaren som uz vykupila... stalo ma to nieze stovky ale tisicky eur...cez capiky, wobenzym, cinske pripravky, koloidne striebto...boze je toho na mraky...si mozem otvorit vlastnu lekaren...momentalne som na detoxe..colo vada plus...uz 3. den nejem...uvidim ci sa to pohne... 3 roky mam problemy..zacalo to anginami...3 po sebe...8 roznych antibiotik...dakuje. doktorom mali ma uplne v pazi a dali mi prve atb ktore ich napadlo. Nikdy nemavam anginy len vtedy...nikto ma neupozornil ze mi to moze sadnut na mocove cesty..sadlo..opakovane zapaly..a bum tazky zapal lavej ladviny, sepsa...skoncila som na jiske...prezila som ale odvtedy som na tom nie dobre...ladvina pobolieva...zapalu sa vracaju pomaly nonstop a este myzkozy vdaka skvelym atb...bud ma svrbi bud ma boli alebp vsetko naraz....neviem si uz dat rady:( mam len 35 rokov a neviem sa z toho vymotat...okrem toho pracujem v zahranici a uz 4 mesiace som doma na sk a nemozem kvoli tymto problemom odist...poradte...prosim budem vdacna za kazdu radu. Dakujem.
Chronicky zapal ladviny, opakovane zapaly mocovych ciest, mykozy...help.
Biela Kobra
Pekne napísaný príbeh, ako človek vie prežiť aj s problémami.Škoda, že lekári neliečia aj prírodnými prostriedkami, boli by sme zdravší.Treba vyskúšať aj Božiu liečivu vodu, možno pomôže.
akupunktúrou sú dobre liečiteľné aj mykozy aj obličky,ak by účinok bol malý,treba myslieť aj na iné choroby a teda liečiť ich spolu!!!!
Ahoj, všimla som si tvoju otázku už v prosbe na RNG, ale odpovedám len sem:
V tvojom veku sa na mňa tiež naváľalo. Najprv mononukleóza, ktorú mi zistili po vyše dvoch rokoch chodenia po lekároch s problémami. Krátko po preliečení ma znova hospitalizovali kvôli toxoplazmóze, znova som brala dávky liekov. Onedlho po tom som začala mať problémy s chrbticou, rovnováhou, motorikou. Napriek tomu, že som chodila stále po lekároch, testy na boreliózu mi urobili, až keď som už nemohla chodiť a neudržala pohár v ruke. Bola som 4 mesiace PN a antibiotiká som brala 2 roky. Potom som sa dlho nevedela pozbierať, 7 mesiacov bez prestania som mala herpes a zápal priedušiek. Pomohol mi priateľ, ktorý mi zohnal vtedy moderný Herbalife. Dostala som sa z toho, postupne som znova bola fit a plná energie - športovala som, a návrat k športu pomohol. O niekoľko rokov sa ale začali objavovať iné problémy. Trvalo to tri roky rôznych vyšetrení, liečby, dokonca tri operácie, ktoré nepomohli, kým sa celkom náhodou nezistilo, že mám chronický zápal úponov a cysty v mieche (verím, že je to následkom tej neskoro podchytenej boreliózy). Mám neustále bolesti a zakázané už skoro všetko - pričom som bola naučená celý život športovať. Stále sa napchávam protizápalovými liekmi a anagetikami, pričom chodím do práce a chcem viesť aktívny život - som ešte relatívne mladá, ale bolesti a boj s tým veľmi oslabujú. Odrazilo sa to na srdcovej arytmii, ktorá sa začala zhoršovať zo stresu, a na žlčníku, ktorý začal pod vplyvom liekov haprovať. Skúsila som všetko možné. Vtedy som začala chodiť sem na fórum, lebo som hľadala, čo ešte som nevyskúšala... Najlepšie mi však pomohol terapeut, ktorý mi robí akupunktúru. Nielen samotnou akupunktúrou. Povedal mi: "Keď vám to alebo ono robí zle, nerobte to. Nedá sa to liečiť, nuž zmierte sa s tým. Choroba je vašou súčasťou, tak sa s ňou naučte žiť."
Myslela som si, že zmieriť sa so stavom znamená vzdať sa, a tom som nechcela. Ale keď mi už nezaberali žiadne lieky od bolesti a k tomu hrozila ablácia, povedala som si, že toho mám dosť, a vypýtala som sa do kúpeľov. Ortopéd mi síce povedal, že kúpele v mojom stave nepomôžu, ale vypísal mi žiadosť. Šla som naschvál úplne do "čertovej riti", kde nie je ani kino, ani diskotéky, ostatní pacienti s mojou diagnózou tak 70 - 80 r. Zobrala som si knižky a notebook a do neho všetky seriály, ktoré som doma nestihla alebo nevládala vypozerať. Fyzická námaha pri procedúrach, liečivá voda a hlavne odstup od toho všetkého zhonu, moje 75-ročné kúpeľné kamarátky a čas sama pre seba. Po troch týždňoch sa mi upravila arytmia na znesiteľnú mieru. Zistila som v kľude, čo mi robí na dobre a čo mi už ubližuje. Naučila som sa cvičiť so sestričkou a upravila si jej zostavu tak, aby vyhovovala mojim možnostiam. Toto všetko som si priniesla naspäť domov a zatiaľ to funguje. Je mi oveľa lepšie, neberiem toľko liekov, žlčník sa relatívne upokojil, srdce tiež. Mám síce zlé dni, ale tých lepších je už oveľa viac, a som za ne vďačná.
Takže som na vlastnej koži dospela k poznaniu, že pri takýchto vleklých ochoreniach, keď klasická aj alternatívna medicína zlyháva, je naozaj gro na človeku. A že zmieriť sa neznamená vzdať sa, len namiesto obzerania sa dookola treba nazrieť dovnútra. Urobiť si pre seba čas - a to skôr, než si ho budeme musieť urobiť na lôžku v nemocnici...
Držím ti palce.
Ja sa ta pytam preto, lebo sama mam toho vela a v podstate drviva vacsina mojich problemov pochadza z dysautonomie. Porucha autonomneho nervoveho systemu. A ta ma vselijake sialene priebehy.
A tam sa vacsinou clovek dostane z dlhodobeho chronickeho stresu. V podstate je clovek stale v pohotovosti. Telo sa sustredi len na utek ci utok. A organy nepracuju ako maju, iba sa pomaly zaplnuju toxinmi a tie sposobuju vsetky tie choroby a nerovnovahy v tele.
Ked ti ani Albertova nepomohla...Ja som u nej bola tiez, ale tiez kedze zijem v zahranici, nemohla som si tu liecbu dovolit lebo tiez mam milion problemov. A v case ked som uz davnejsie mala byt v zahranici, mi tiez zistili fajnovost na mag. rezonancii. Ani nevies, ako ta dokazem pochopit. Lebo ten kto nezazije, nepochopi. Kazdemu sa lahko radi, mudruje, ale ked nema uplne rozvratene zdravie, tak moze aj na mesiac ist, ale ked ma clovek problemy, neda sa.
Ten zapper by mohol byt fajn, akurat, ze mne Albertova spominala, ze to nefunguje a je to somarina. Inak na tom dobre zarabaju, lebo sa to da velmi lacno podomacky vyrobit. Ale prave preto by sa to mohlo skusit, ale skor by som to dala niekomu vyrobit, ako riskovala prachy.
A to mas len tieto problemy, nieje tam este nieco viac? A ako a kedy sa ti prejavuju?
Chodila som aj k pabi Albertovej...rok a pol... a na imunoogii som bola tiez...dali mi nieco na imunitu...asi na polroka a NIC..cize predpokladas nespravne...
Toto by si mohla vyskúšať - zapper!
Predpokladám, že na imunológii si vyšetrená nebola?!
To, čo si užívala vrátane Wobenzymu ( kt. Ti mohol pomôcť, ale aj uškodiť), bola len strata času a prachov.
Aby si sa z toho dostala, je potrebné vybrať si niektorú z tu uvádzaných alternatív, absolvovať vyšetrenie a následnú liečbu :
1. alergiológ/imunológ,
2. alternatívna ordinácia,
3. pani Albertová (psychologička).
Pri chronických ochoreniach musíš rátať s dlhšou dobou liečby.
Nemam problem tu nechat moj email: kyslanova@yahoo.com
Ak by ste chceli naozaj pomôcť s ľadvinami aj močovými cestami, tak by ste dali ku svojej téme aj mail. potom sa dá aj vyliečiť.