...tocim sa v zacarovanom kruhu.. vyskusala som uz aj pana boha vsetko.. lekari no comment od januara skusam na vlastnu past...akupunktura, cistenie cakier...lekaren som uz vykupila... stalo ma to nieze stovky ale tisicky eur...cez capiky, wobenzym, cinske pripravky, koloidne striebto...boze je toho na mraky...si mozem otvorit vlastnu lekaren...momentalne som na detoxe..colo vada plus...uz 3. den nejem...uvidim ci sa to pohne... 3 roky mam problemy..zacalo to anginami...3 po sebe...8 roznych antibiotik...dakuje. doktorom mali ma uplne v pazi a dali mi prve atb ktore ich napadlo. Nikdy nemavam anginy len vtedy...nikto ma neupozornil ze mi to moze sadnut na mocove cesty..sadlo..opakovane zapaly..a bum tazky zapal lavej ladviny, sepsa...skoncila som na jiske...prezila som ale odvtedy som na tom nie dobre...ladvina pobolieva...zapalu sa vracaju pomaly nonstop a este myzkozy vdaka skvelym atb...bud ma svrbi bud ma boli alebp vsetko naraz....neviem si uz dat rady:( mam len 35 rokov a neviem sa z toho vymotat...okrem toho pracujem v zahranici a uz 4 mesiace som doma na sk a nemozem kvoli tymto problemom odist...poradte...prosim budem vdacna za kazdu radu. Dakujem.
Chronicky zapal ladviny, opakovane zapaly mocovych ciest, mykozy...help.
Dakujem Moireal...vies v zufalstve som si par dni dozadu znovu objednal aj ten wobenzym..800 tbl... brala som aj kapucinkovu tinkturu..mozno nie dostatocne dlho...propolisovu tinkturu...D manosu..vsetky mozne urovaly... pila som caj z korena pupavy, zlatobylu a dalsich bylin..2 mesiace..mozno si ti kuru zopakujem...ja neviem...u mna to nie je ani zlost...ale skor bezmocnost...a samozrejme som v casovom strese lebo uz som davno mala.byt vonku mimo sk... lekarne su na slovensku v porovnani s.europou na velmi dobrej urovni podla mojho nazoru..byt chora vonku je este.100 krat horsie...presla som si tym...ale ani tu sa nie nie z.toho vymotat
Nejak som to prehliadol :( Tým pádom som voľnopredajné veci vyčerpané. Osobne by som skúsil zmeniť lekara. Ešte jedna vec k wobenzýmu jeho účinok dosť závisí na tom ako sa užíva. Ak to užívala po jedle namiesto aspoň 30 min pred jedlom mala to len ako drahé tráviace enzými.
Jano, ak si si nevsimol, tak wobenzym uz brala a zjavne jej nepomohol. Obcas si treba aj precitat, nez reagujem. :-)
Na koky vsetkeho druhu, a teda hlavne streptokoky je dobra kapucinka, na ine parazitarne ochorenia praslicka. Vitamin c ako aj pralicka pomahaju obnovit poskodene tkaniva a tym zvysit imunitu proti tymto veciam.
Pises, ze si skusala akupunkturu a tcm a nepomohlo ti to. Oni maju praveze dobre vysledky s tymito chorobami. Pomoze, ked prestanes tlacit na pilu, ked sa upokojis, aj ked je to tazke. Lenze cim si rozculenejsia, tym ti ten stres zhorsuje priebeh choroby a celkovo znizuje imunitu. Brala by som aj adaptogeny a mozno posilnila nadoblicky bylinkami proti stresu. Na nete je vela doplnkov na to.
V tele je vsetko prepojene, tak sa skus zamysliet, ake si mala kedysi choroby, ake stresy. To vsetko sa prejavuje na tele.
To bolo myslene obrazne...ze som uz vyskusala vsetko teda aspon co bolo v mojich moznostiach a nic...ale urcite sa z toho da dostat..to netvrdim...a aj tomu verim.. a uvedomujem ze su aj ovela horsie diagnozy....mozno ma s tym niekto z Vas skusenosti a poradi..neviem.. skusam.
Vyskúšaj toto doplnky-stravy.heureka.sk na tomto fóre čítam samé pozitívne reakcie...ešte je to dobré aj na sex :)
A ak sa smiem spýtať čo to znamená že si skúsila už aj Pána Boha? Ako to myslíš?