Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

RNG pomoz mi prosim

Príspevok v téme: RNG pomoz mi prosim
Oblacik

RNG tato sprava je adresovana Tebe...mam zdravotne problemy a uz si neviem pomoct...chronicky zapal ladviny, zapaly mocovch ciest, mykozy... napis mi prosim na moju emailovu adresu: kyslanova@yahoo.com lebo neviem Tvoj mail a velmi by som sa chcela s Tebou skontaktovat...paci sa mi a obdivujem ako tu ludom radis a velmi by si poradil aj mne...dakujem.

XL48

Možno by ti aspoň poradiť vedela aj doktorka Albertová. Ja som sa u nej liečila pred asi 8 rokmi. Mala som toho vtedy viac ako ty. Aj ked som zdravá a nič ma netrápi tak som sa k nej objednala teraz na také celkové vyšetrenie. Čo počúvam zo všetkých strán tak už asi nebude pracovať tak chcem ešte pred jej odchodom do dôchodku poradiť sa ako dalej ked by sa niečo vyskytlo. Nepoznám tu na Slovensku nikoho takého skúseného a hlavne obetavého ako je ona. Chodila som už kade tade predtým ako som sa o nej dozvedela. Chronické veci sa ťažko liečia a hlavne veľmi zdlhavo. Na to treba vela trpezlivosti. Nerátaj že niekdo ti poradí preparát a ten ti hned zaberie. To som si volakedy myslela aj ja a všetko možné som vyskúšala aj hormonálnu liečbu a bolo dobre len chvílu. Ked sa chceš vyliečiť musíš zmenit úplne všetko a to zahŕna aj stravu a celkový životný štýl. Bez toho to nadlho nevydrží.

Oblacik

Sonie dakujem za hocijaku radu... aj za oreganova kapsuly :) no brala som ich...a nic..ale este zacnem brat aj GSE ako radil RNG to je pravda to som nikdy dlh9dobo nebrala....
Medikamentus..asi si si nevsimol ale som pisala ze som akurat na detixe..chvalabohu uz ho mam za sebou..4 dni som nejedla..vydrzala som...ano citim sa lepsie..ale je ro take na hrane..uvedomujem si ze este som nic nevyhrala... drzte mi palce prosim....
Moireal...citala si knizku Liecivy kod? Precitaj si...
Johanson...ozvem sa Ti na mail mam zaujem o Tvoju vodu...ak nemoze uskodit...preco by nemohla pomoct:)

johanson

Vitamin C21 je to prírodný nestály vitamin C.Nemá stabilné zloženie v rastlinách je je naviazaný na vodu podobnú BLV vode, ale akonáhle príde do styku zo vzduchom rozloží sa. Farmaceutické spoločnosti o tom vedia, ale doteraz sa ím nepodarilo vyrobiť C21.Lebo musí byť naviazaný na BLV vodu a tá vydrží len 7 dní. potom sa zmení aj v ľade.Objavil ho jeden maďarský biochemik, dostal aj nobelovú cenu. Nazval vlastnosť tohoto vitaminú ako faktor C21.Ani patentovať si to nemohol lebo je nestály.Pre naše telo je veľmi užitočný a pomáha hlavne pri rakovine.Z roku1944 mál som malú brožurovú knižku, odtiaľ to viem.

Johanson

Voda použitá na úpravu nesmie byť z poľnohospodárskych oblasti,ani zpriemyselných. V alpách je len niekoľko prameňov podľa Schaubergera lesníka, kde je taká voda, ktorá priamo lieči. sú to malé pramienky, ku ktorým sa chodia miestné zvieratá liečiť, alebo napiť sa pred smrťou aby bolesti neboli tak veľké.Podobne funguje aj BLV voda.Voda z hôr sa musí technický upraviť, tak aby mala požadované vlastností, tak aby obsahovala svoje jednomolekulové vibrácie, ktoré vydržia vo vode len 7 dní, potom sa zmení na normálnu zdravú vodu, vo vakuu vo sklenenej fľaši vydrží aj niekoľko rokov.Na výrobu pár litrov je treba 7 kw elektickej energie,čepadlá.špeciálne technické zriadenia.Vyskúšali sme aj Turzovskú vodu, po úprave zmenila svoju chuť.Ostala čisto minerálna.Ani destlovaná voda sa nedá použiť, lebo podporuje všetky patogény a v našom tele je ako oxidant.

Sonie

Ešte ťa prosím Johanson a čo je to za vitamín C21, nepočula som o ňom. Je to vitamín C, ale v nejakej inej forme? Prepáč že ti tykám, ale tu na fóre sa tykalo aj RNG a ten je myslím že starší.

Sonie

Je to zaujímavé o tej vode, ale tá sa predsa musí dajako vyrábať, asi nevyviera ako minerálna voda. Podľa mňa by to mohlo byť práve tým zmrazením, dávam si občas zmraziť vodu do mrazničky, následne rozpustiť a piť to zrejme nestačí, aj keď je lepšia ako voda z vodovodu.. Myslím že tam je opakovaný proces zmrazovania, aby sa z vody odstránilo všetko čo do nej nepatrí. Ľadová voda mení štruktúru, je ľahšie absorbovaná bunkami, je zdravšia. Možno sa mýlim, neviem.

Johanson

God´golden water preklad do slovenčiny je Božia zlatá voda v angličtine ju nepoznajú. Máme ju len na Slovensku.

Johanson

GGW - God´s Golden water
BLV - Božia liečiva voda
Článok z internetu, už on mal problémy a mu nás taktiež !
Liečivé účinky vody
Akákoľvek zmienka o vode v rámci medicíny okamžite rozdelí vedeckú i laickú verejnosť na dva tábory, ktoré medzi sebou doslova bojujú o to, kto má pravdu.
Dr. F. Batmanghelidj je autorom knihy Water for Health, For Healing, For Life (Voda pre zdravie, liečbu, život). Je tiež zakladateľom National Association for Honesty in Medicine (Národná asociácia pre čestnosť v medicíne). Bol jedným z posledných študentov Sira Alexandra Fleminga, objaviteľa penicilínu. Tento dnes už zosnulý lekár v rozhovoroch bez zábran poukazoval na pomery v svetovom zdravotníctve: „Lekári všeobecne málokedy podporujú liečivé účinky H2O, aj keď sú dávno medicínsky overené. Nebojím sa povedať, že farmaceutický priemysel a organizované lekárstvo všeobecne, naozaj nechce podporovať nič, čo by bolo priemernému pacientovi poskytované zadarmo, alebo takmer zadarmo. Slnečné svetlo je zadarmo, voda je takmer zadarmo – a tak mám na to svoj názor, že ide hlavne o peniaze. Farmaceutické korporácie si myslia, že keby si ľudia mohli liečiť svoje choroby a dosiahnuť dobrého zdravotného stavu sami s týmito bezplatnými látkami, znížilo by to ich zisky a dôležitosť.“

Moireal

Ahoj Johanson, mohol by si prosim pekne upresnit co znamena blv a ggw voda? Dala som to do googla, ze to po anglicky prestudujem, ale nic to v podstate nenaslo.
Vopred dakujem za odpoved. Pomozes tym viacerym ludom. :-)