RNG tato sprava je adresovana Tebe...mam zdravotne problemy a uz si neviem pomoct...chronicky zapal ladviny, zapaly mocovch ciest, mykozy... napis mi prosim na moju emailovu adresu: kyslanova@yahoo.com lebo neviem Tvoj mail a velmi by som sa chcela s Tebou skontaktovat...paci sa mi a obdivujem ako tu ludom radis a velmi by si poradil aj mne...dakujem.
RNG pomoz mi prosim
Tie Otázky na RNG som tu našla, ale už naozaj neprispieva. Dlho som tu nebola, preto si myslím že RNG má už vek okolo 70-tky a iste môže mať aj zdravotné problémy. Aj keď doplnky výživy nie sú všeliekom na všetky choroby, pozrite sa do našich lekární, aký veľký sortiment doplnkov výživy predávajú, pomaly viacej ako liekov, ktorých bolo nedávno nedostatok.......Je tam takmer všetko od Koloidného striebra po rôzne iné doplnky.... Žiaľ starnutie sa nedá zastaviť, ale spomaliť a zlepšiť si kvalitu života aj doplnkami výživy, to sa dá. Treba začať skôr, keď sa začne spomaľovať metabolizmus, keď klesá tvorba enzýmov, ubúda vápnik a pod. Ale toto všetko iste priaznivci RNG vedia....ale ako to v živote chodí, sú jedni za iní proti, je to každého osobná vec. Každý je sám zodpovedný za svoje zdravie, potrebujem aj lieky, ale aj vedieť, že lekár robí maximum pre moje zdravie a to mi dnes akosi u niektorých chýba.
Pozdravujem ťa RNG , pán Roman a želám pevné zdravie.
A tu, na tomto fóre už neradí? Myslím že tu boli otázky na RNG?
A čo ti na RNG vadilo, keď píšeš že vďaka bohu že sem už nechodí?
RNG na vsetko doporucoval doplnky, co je blbost. Inak ohladne doplnkov vedel vela. Mal ostat na svojom fore. Co je ale blbost, zablokovali aj jeho forum, kde bola cela komunita ludi, ktora si navzajom radili a mali vela poznania a skusenosti ohladne brania doplnkov, ktore doporucoval. Tu komunitu uplne rozbili, co len svedci, ze boli uplne mimo. Fakt jedine v com vedel poradit, je branie doplnkov, ale zdaleka sa tym neda vyliecit tolko, co deklaroval.
Nič ti nie je okrem toho že máš slabú imunitu. Nechaj si ju posilniť s výživovými doplnkami a ihned bude lepšie. Rng už sem Vďaka bohu nechodí niekedy radil mimo
RNG sem uz dlhsi cas nechodi. Ked popises blizsie svoje problemy,mozno ti poradia aj druhi tu.