RNG tato sprava je adresovana Tebe...mam zdravotne problemy a uz si neviem pomoct...chronicky zapal ladviny, zapaly mocovch ciest, mykozy... napis mi prosim na moju emailovu adresu: kyslanova@yahoo.com lebo neviem Tvoj mail a velmi by som sa chcela s Tebou skontaktovat...paci sa mi a obdivujem ako tu ludom radis a velmi by si poradil aj mne...dakujem.
RNG pomoz mi prosim
Johanson, mám dosť :-DDD
Chronický zápal, to by so začal pravidelne piť BLV liečivu vodu, potom treba úpraviť životosprávu a doplniť vitamíny ak máš viac ako 18 rokov tak užívať smrekový elixír.
BLV voda odstraňuje zápaly v našom tele a pomáha obnovovať DNA, získava sa väčšia imunita a umrtvuje patogeny.
Smrekový elixír pomáha rozpúšťať všetky hlieny v našom tele a má z panenskej prírody všetky stopové prvky, esenciálne látky, vitaminy a vzácny vitamín C21,
ďalej by som doplnil B12, náchádza savo vjíčku, lososy ,slede,kozie mlieko a pečienka, častejšie jesť, vajíčko na mäkko 6 min variť každý deň dva.Najlepšie z dediny alebo z voľného chovu.
Na ľadviny by som použil zvukovú rezonančnú terapiu, a postihnutú oblasť by bom nasväcoval modulovaným životodárným bunkovým svetlom.
Dajú sa použiť aj ďalšie terapie, frekvenčnomagnetické, plazmové a elektronové frekvencie.
Toto všetko je závisle od BLV liečivej vody. Bez tejto vody toto všetko nebude meť požadovaný účinok, Do špinavej vody ak dáte liek stratí účinok, ale ak dáte do čistej vody liek, tak bude mať veľký účinok.
oblacik, (je to tvoja téma, prepáč že som skôr nereagovala) neviem čo by som ti poradila na tvoje chronické ochorenie... Iste sa toho nezbavíš hneď, vyskúšaj čo ti tu poradili. Ja by som ti možno doporučila oregánový olej v kapsuliach, má údajne prírodné ATB vlastnosti, protiplesňové a iné, prečítaj si o ňom. Ja si ho kupujem vždy na jeseň a užívam 3 mesiace zase kvôli prieduškam.
Neviem, veľa som o tom nenašla napísané. Viem len že sa používa aj štrukturovaná voda, tú som si robievala sama. Do plastovej fľaše som dala vodu a do mrazničky zamrznúť.
Vážena sonie. Toľko som na tejto stránke popísal o GGW aBLV liečivej vode, ž by tu bola aj menšia knižka. Ak bude tvoja adresa všetko napíšem.
Je to veľmi jednoduché po úprave GGW má všetky vlastnosti najzdravšej vody pre človeka, a ako píšu o liečení vodu fuguje taktiež rovnako.
Okrem týchto vlastností po zložitej úprave získa nasledujúce vlastnosti:
Umrtvuje všetky patogény to je jedno aké sú, tie ktoré potrebujú kyslík aj tie ktoré nepotrebujú kyslík. Aj samotné bunky mimo nášho tela zabije. tak ako slnko je zdravé ale keď ho je priveľa tak nás zničí.
Pre živočíšne bunky s vlastným krvným obehom, GGW voda je životodárna, najlepšie čo môže byť.Boh to zariadil tak aby to bolo dokonalé.
Veľmi ľahko preniká našimi membránami buniek aj parazitov a plesní. Naše bunky sa radujú keď ju dostanú., Môžu sa očistiť ,nedonesie im nijaké informácie,len vlastnú rezonančnu frekvenciu od stvorenia. nastáva kvalitná detoxikácia bunky.Pri delení GGW voda svojou vlastnosťou napomáha správne kopírovanie a obnovu funkcie bunky.Jeden vedec srdcový sval udržal niekoľko dní pri živote tým, že vymieňal čistú vodu bunke, a tvrdí, že keby sme dokázali sa rýchlo čistit, a správne detoxikovať tak by sme sa mohli dožiť v zdraví aj dva štyri krát dlhšie. To je dokazateľný vedecký dôkaz.
Naše telo je veľmi komplikované a zložité. je ťažko sa dostať k naším bunkam, tam ide len krv, ktorá nesie vodu kyslík a živiny, a množstvo iného. Preto GGW voda má problém sa dostať na miesto kde by sme vo väčšom množstve chceli.
Jeden lekár vo svete začal liečiť rakovinové nádory destilovanou vodou, takže ju vpichol do nádoru a zaplavil nádor vodou, a nádor odumrel, lenže sa mu to vždy nedarilo a tak sa to nepoužíva, Lekári to vedia, aj vedia ako ten nádor zlikvidovať ,lenže nemôžu to používať , lebo s tým jedom, chémiou ,čo použili by zabili človeka.
GGW voda neškodí telu ani vo väčšom množstve a je prospešná omladzujúca pre celé telo.
Je tu ešte jeden problém nádory, patogény, vedci zistili, že sú potiahnuté ochranným hlienom a preto náš imunitný systém nevidí tieto škodlivé patogény Preto aj lieky ťažko zaberajú.
GGW voda vie rozpustiľ tento hlien ale trvá to dlhšie. Treba stále piť.Tam kde sa GGW voda dostane tam sa telo ozdravuje.
GGW voda má množstvo iných pre človek prospešných vlastností. Pomocu GGW vody sa dajú dopravovať rôzne lieky na miesto určenia s menším množstvom, bez vedľajších účinkov.
Vr 2015 sme riešili vážny problém, kde ani GGW voda nezaberala
A pomohla jedna rastlina na odhlienenie parazitov, ktoré boli schované medzi sliznicou a hlienom, kde ani krv ani lieky ani GGW voda nemajú prístup. Rastlina pomohla a imunitný systém zlikvidoval nebezpečného parazita.
Dalo by sa ešte veľa písať, ale na vysvetlenia asi stačí. Johanson
Johanson, prosím ťa a čo je to za vodu, nepočula som o nej, ( ani som si nič na nete o nej nenašla) ale zrejme tiež ide o alternatívny spôsob liečby. A príspevok ti tuná predsa nemohol zmazať RNG. Napíš niečo prosím o tej vode. O reakcii RNG naozaj neviem, tiež som tu dlho nebola. Na Slovensku sa pripúšťa akurát zdravá životospráva a tradičná medicína liekmi. Ale možno je to aj inak, veď keby boli ľudia zdraví, koho by výrobcovia liekov a lekári liečili. Písali že onedlho sa dá vyliečiť zubný kaz. Možno dá, ale tomu neverím že to niekto povolí, veď by prišlo o prácu a zisky veľa ľudí. Biznis je vo všetkom.
V telke bol býv.minister Zajac, ktorý keď zaviedol poplatky v zdravotníctve, tvrdil že čisté zuby sa nekazia, ale v diskusii bolo vidieť a počuť že má zrejme nové zúbky,haha, zrejme mi to admin.vymaže.
Oblacik,
myslim, ze urobis najlepsie, ked to skusis s hladovkou, samozrejme rozumne.
Ja sa moc nevyznam, ale pred 3 rokmi som skusil ryzovu dietu /tu spinavu ryzu/
a pokracoval som este hladovkou. Len par dni.
Nemal som ziaden zdravotny problem, len som bol unaveny.
Musim povedat, ze po tejto kure /nastuduj, ak chces/ som bol ako znovuzrodeny.
Dokonca mi to aj uzasne myslelo.
A veru sa na to zase dam. Tebe vela stasticka.
Vážená sonie,
Zažil som jeho kritiku na Slovensky objav GGW-BLV liečivej vody. Par krát mi príspevky zmazal alebo sa o to pričinil , mám aj dôkaz aj sa nepriaznivo vyjadril -napísal, Ani sa len nespýtal nič o GGW vode. Ako správny vzdelanec a Slovák mal sa o to zaujímať.Tak ako pani Pastoreková za SAV potvrdila že GGW voda zabíje všetky patogény aj rakovinu, ale ani vzorku si nepýtala aby sme jej poslali na odkúšanie. Dodnes skúšajú a nanič neprišli, Tak aj vo svete. A RNG je taký istý. Nie, žeby sa radoval, že sa objavil univerzálný liek na všetky choroby, Ba sa zachoval ako všetci zavistlivý Slováci Nepomôžeme susedovi ani Slovakovi. Tak som sa na niekoľko rokov odmlčal. Už som na dôchodku a ľudia Slovensky nechcú byť zdravší.Už len tak čo viem poradím, pomôžem.
Ale ,ale Johanson, ako si na to prišiel, že RNG bol zameraný na konvenčnú medicínu? A aké výrobky farma-priemyslu propagoval? Nechce sa mi dozadu hľadať, ale pokiaľ som ho poznala tak sa vždy venoval len alternatívnej medicíne. Fundované odpovede a znalosti mal z toho že jeho koníčkom bolo študovať, čítať rôzne nové vedecké poznatky, výskumy, vplyv doplnkov výživy na zdravie. Ale iste čítal aj o vedľajších účinkoch farmakologickej liečby. Snažil sa vedieť ako telo funguje, ako prijíma a spracúva jednotlivé živiny. Veď toto zaujíma mnoho ľudí v súčasnom svete. Zaujatý možno bol voči farmakologickým firmám, ktoré chrlia veľké množstvo syntetických liečiv, ale koľko je chronicky chorých pacientov a prečo? No radšej už prestanem písať.......ako sa hovorí, každý si je strojcom svojho zdravia, svojho života. Názory na starostlivosť o svoje zdravie sú rôzne, jedni veria viac klasickej, konvenčnej medicíne, ktorá je dôležitá o tom niet pochýb, ale iní chcú vedieť trocha viac, chcú vedieť či to papanie piluliek napr. proti bolesti hlavy sa nedá liečiť aj inak.
RNG, ak obcas sem nahliadnete, chcem sa Vam podakovat za Vase prispevky, ktore mi velmi pomohli pri mojich zdravotnych problemoch. Prajem vsetko dobre a vela zdravia.