RNG tato sprava je adresovana Tebe...mam zdravotne problemy a uz si neviem pomoct...chronicky zapal ladviny, zapaly mocovch ciest, mykozy... napis mi prosim na moju emailovu adresu: kyslanova@yahoo.com lebo neviem Tvoj mail a velmi by som sa chcela s Tebou skontaktovat...paci sa mi a obdivujem ako tu ludom radis a velmi by si poradil aj mne...dakujem.
RNG pomoz mi prosim
Musím uznať,že mal fundované odpovede a veľa znalostí. Viac bol zameraný na konvenčnú medicínu a propagoval hotové výrobky farma - priemyslu.Všetko to znelo tak ako by bol vedec výskumník, ktorý všetko vie. Možno sa niekedy prihlási a už bude nezaujatý.
Aby sa stále neopakoval, tam som sa trocha zmýlila v príspevku. Pozerala som tie názory RNG eu, tam sú otázky a odpovede, stačí si vyhľadať. No a ak by sa mal nechať urážať niektorými múdrymi ľuďmi, čo si dokážu vygoogliť tie najsprávnejšie odpovede na každý zdravotný problém, zahrať sa na lekárov a tým mu oponovať, tak sa ani nečudujem že sa rozhodol už neodpovedať.
Neverím tomu že už nežije, ale si myslím že to čo chcel napísať už napísal, asi by sa stále neopakoval. RNG je pôvodom Slovák, žijúci v USA. Nepropagoval tu žiadne americké doplnky výživy, nedá sa to tak nazvať. Mal aj jednu skromnú stránku s istým výberom na konkrétne choroby, ktoré pred tými 8 alebo10 rokmi u nás ešte neboli. Tie doplnky predával veľmi lacno, takže nezarobil na tom, skôr bol v strate, tak s tým prestal. Ale viem iste že ich nepredával kvôli zisku, ale kvôli kvalite. Pretože vždy zdôrazňoval že pri kúpe nejakého doplnku výživy treba dávať pozor na obsah vitálnych látok, inak sa minú účinku a sú to zbytočne vyhodené peniaze. Ďalej v USA boli skôr povolené určité doplnky, kým u nás a v Únii sme zaostávali. napr. taká Stévia sa na Slovensku donedávna mohla predávať iba na kozmetické účely až nedávno ju povolili užívať ako sladidlo. Vždy je lepšia Stévia ako Aspartam.
Odkaz odstraneni takze este raz - bez tych medzier
http:// rng . nazory . eu / rubriky / uvod / rng
Sko vidim rng zije vid link dnesny komentár
-odkaz odstránený-
Sko vidim rng zije vid link dnesny komentár
-odkaz odstránený-
Zabudol som je inžinier elektrotechniky
Pán RNG ako som čítal v starých článkoch a žije v Amerike a presadzoval ich výrobky a produkty, žiaľ taká je skutočnosť.
Pán vystupujúci pod prezývkou RNG už možno nie je medzi živými. V každom prípade, vďaka aktívnemu zapájaniu sa "RNG" do diskusných tém počas niekoľkých rokoch máme v čase potiaži rôzneho druhu možnosť nahliadnúť do jeho cenných rád, vďaka ktorým môžu tieto potiaže pominúť.
Samozrejme, stránok odkazujúcich na tohto pána je ďaleko viac.
Dakujem Vam za info..nevedela som ze uz sem nechodi...mne sa pacilo ako radil a neprislo mi to vsetko co napisal blbost... ja sa tocim v zacatovanom kruhu.. vyskusala som uz aj pana boha vsetko.. lekari no comment od januara skusam na vlastnu past...akupunktura, cistenie cakier...lekaren som uz vykupila... stalo ma to nieze stovky ale tisicky eur...cez capiky, wobenzym, cinske pripravky, koloidne striebto...boze je toho na mraky...si mozem otvorit vlastnu lekaren...momentalne som na detoxe..colo vada plus...uz 3. den nejem...uvidim ci sa to pohne... 3 roky mam problemy..zacalo to anginami...3 po sebe...8 roznych antibiotik...dakuje. doktorom mali ma uplne v pazi a dali mi prve atb ktore ich napadlo. Nikdy nemavam anginy len vtedy...nikto ma neupozornil ze mi to moze sadnut na mocove cesty..sadlo..opakovane zapaly..a bum tazky zapal lavej ladviny, sepsa...skoncila som na jiske...prezila som ale odvtedy som na tom nie dobre...ladvina pobolieva...zapalu sa vracaju pomaly nonstop a este myzkozy vdaka skvelym atb...bud ma svrbi bud ma boli alebp vsetko naraz....neviem si uz dat rady:( mam len 35 rokov a neviem sa z toho vymotat...okrem toho pracujem v zahranici a uz 4 mesiace som doma na sk a nemozem kvoli tymto problemom odist...poradte...prosim budem vdacna za kazdu radu. Dakujem.