Johanson: možná že to působí jako divadlo, i já jsem se tomu jistou dobu usmíval, teď už ne, protože dříve jsem byl pokrytec. Oni se milují stejně, ale to ty víš, tobě se jen nelíbí, že se to nazývá "svatba", protože toto jde přímo proti tradici. To líbání mi nevadí, sám to budu praktikovat, až dojde k mému seznámení s někým mých snů, to už jsem rozhodnutý, já se nebudu už nikomu přizpůsobovat v tomto světě. Ano, přiznám se ti, jsem už od dětství v hloubi duše rebel, a už jako malé dítě jsem řekl, že nikdy žádnou svatbu mít nebudu, tedy že žádnou dívku nechci. Tenkrát by jsi to mohl brát jako slova malého a naivního dítěte, ale děti jsou chytré, a už podvědomí mi něco říkalo, co jsme už později začal i cítit. Nic s tím už neuděláš, a já ani nechci. Ve světě už žije příliš mnoho lidí, buď rád, že to trochu snižuji.
Do mě nikdo nic nezasel, nikdo mě tomu neučil, vzniklo to samo, a už v dětství. Moje mám má ze mě oči pro pláč kvůli jiným věcem, ne proto, že jsem ji řekl, že jsem homosexuál. Na tom ji už nezáleží, vždyť zatím s nikým nežiji, ale jednou budu, a doufám že už brzy, a vše proto udělám. Já ji chci dokázat jiné věci, a hlavně přej mi to, já jsem dost velký misantrop, takže pokud najdu mužskou lásku, tak najdu i lásku k druhým lidem, chápeš to? Ti je můj problém. Ne to co píšeš ty.
Já už potrestaný jsem, a to od dětství, takže vím co je to trest. A ty mi píšeš, že ještě budu jednou potrestaný?
Napíšu ti to otevřeně a upřímně, budu milovat krásného a hodného muže tak, jak muž miluje ženu, nebo jako když žena miluje muže. Ta slova asi pro tebe musí být hrozná, ale mě se prostě muži líbí (ne všichni), muž dokáže být agresivní a zlé zvíře, jak k ženě, tak i k jinému muži, ale dokáže být i plný citu. Opravdová láska pro tebe asi velmi bizarní je pro mě láska mezi dvěma muži, a klidně i mezi dvěma ženami, já samozřejmě píšu sobecky o sobě.
Klidně se za mě modli, stejně to nezměníš. Podívej se na skutečné hříchy těch, kteří označují sami sebe za hluboce věřící, a vyvolávají světové konflikty, popouzejí lidi proti sobě navzájem. Musíš mě pochopit, přijmout to.