Túžim po nej

Príspevok v téme: Túžim po nej
lubo1120

Ahojte, takže pred 4 rokmi som spoznal fajn babu... Boli sme najlepší priatelia, chodili sme von a tak. Má zvláštnu povahu ale je pekná a rozumieme si. Už dávno som do nej zamilovaný,snažím sa jej to nenapadne povedať ale ona nič. Chceme sa navzájom ale nie som si istý. Problém je aj v tom ze mi rozpráva kto všetko sa jej páči ale mna to strašne boli, len ona o tom nevie. Občas sa pred partiou sa tak zo "srandy" obtierame. Ja to zo srandy necítim. Mame podobne problémy, záujmy občas hádky ale to je asi bežné... Chcem jej to nenapadne povedať lebo niesom si istý či to ona chce. Ďakujem za každú radu

ivobrick

Neviem, si prilis strnuly.
Na tvojom mieste by som si vymyslel pribeh, o listkoch z kina.. ked nechce ist fajn.. pojdes s niekym inym(inou kamaratkou).
Ked ta chytila okolo krku mohol si si ju pritiahnut.. a potom pustit, kus ju postrasit a podla toho uvidis..
Kazdopadne uz necuvaj, nemas kam, ked nieco nepochopi tak jej to povec (nie vsetko zase). Staci chcem ta.. len potom nepokracuj podla navodu SamcaMarosa, to by asi aj chlap utiekol od takej zeny :D

Lindaa

Lubo, ty si tu z nas robis dobry den ?!?!
ja neverim...aby si sa nedivil, ked ta zase obime okolo krku, zadiva sa ti do oci a povie mam ta taaaak rada, si moja najlepsia kamaratka...no zbohom

samecMaros

ty kokos, u nej si bol? To vazne uz chodis ku nej? A co si tam robil? Ta ja keby som bol u nej na tvojom mieste tak nejake dotyky skusam na nu. Bozinku, ty chujo..
A nic jej nehovor sak ti tu pisali ze nic nehovor, len rob tak aby sa namotala na teba, pohlady, dotyky, narazky, vyryvaj do nej, pripominaj sa jej nech ta zere celeho. Dostan sa jej tak do hlavy aby mala problem nemysliet na teba stetka jedna :D Sorac za ten vyraz ale ja tak od zlosti nazyvam baby ktore zerem ale este ich nemam :D
Ty kokos taku sancu si mal a nic si nebol schopny urobit? Sa nakopni doriti konecne. Chce to jeden preplesk u teba aby sa v tebe prebudil muz dobyjatel.
Ja na tvojom mieste.. uz mi sedi na kolenach. Chyba ti dravost, zenske to zeru ak je muz samec.

lubo1120

Dnes som bol u nej...Keď išla na WC rozmýšľal som či sa k nej mam priblizit,snažil som sa k nej ísť čo najbližšie smiali sme sa a občas sme na seba hodili pohľad do očí.Zistil som že nemám silu jej to povedať . Keď sa pozerala do mobilu stále som sa na ňu tak "potajomky" pozeral a ona zas namna.Raz má chytila okolo krku a hodila namna pohľad,jasné že aj ja na ňu a keď som sa k nej priblížil tak sa odtiahla akokeby sa niečoho bála ...Zajtra príde ku mne skúsim ju niekde pozvať a niečo podniknúť...V každom prípade ďakujem všetkým za rady :-)

BRm

Urcite jej to nehovor, ze mas o nu zaujem.Ona to vie, len je silna narcistka, tak chche a robi jej dobre, aby si sa jej doprosoval.Taku najdes hocikedy, hocikde.

a_dr1a

Lubo. Uz sa prosim ta rozhyb) Ty si myslis ze ona nevie, ze si do nej zalubeny? Ze ju lubis? Ona to vie predsa uz davno. Za 4r by to uz aj retardovana pochopila. A ze ti hovorievala o tom, kto sa jej paci? Testovala ta. Chcela si ujasnit, ci sa jej tvoje city ku tebe iba nezdaju a podla tvojicg reakcii vedela, ze sa ti paci. Clovek nevedome svojim telom, hlavne pohybmi gestami mimikou vyrazom tvare ai prezradzaju viac nez verbalne.
Inak nie si jediny. Tiez o kolkych viem ze boli zalubeni ai, no proste sa hanbili, otalali ako ty, nevedeli sa odhodlat dokopat, ax yo