Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Túžim po nej

Príspevok v téme: Túžim po nej
lubo1120

Ahojte, takže pred 4 rokmi som spoznal fajn babu... Boli sme najlepší priatelia, chodili sme von a tak. Má zvláštnu povahu ale je pekná a rozumieme si. Už dávno som do nej zamilovaný,snažím sa jej to nenapadne povedať ale ona nič. Chceme sa navzájom ale nie som si istý. Problém je aj v tom ze mi rozpráva kto všetko sa jej páči ale mna to strašne boli, len ona o tom nevie. Občas sa pred partiou sa tak zo "srandy" obtierame. Ja to zo srandy necítim. Mame podobne problémy, záujmy občas hádky ale to je asi bežné... Chcem jej to nenapadne povedať lebo niesom si istý či to ona chce. Ďakujem za každú radu

men01

preco chodite von s partiou ?? co mate, 15 ci 20? preco ju nepozves niekam, kde budete len vy 2ja ?
zdravy chlap nenecha 4 roky zenu ktoru miluje ,len tak,
urcite si zamilovany? mne to nejak nesedi. aj to, ze snazis sa jej ,,to,, ,,,nenapadne povedat,,, preco nenapadne ??
preco sa chlap nechovas ako chlap, ale ako buzna ?

Buki

Nic! Proste to musis vybalit naraz na rovinu a dat jej poriadnu pusu a uvidis co bude. Musis ist na to razne a na radi ako ze mozes prist o kamaratku ked to nevijde tak sa vykasli, to sa sice stat moze ale neches byt len kamarat.

a_dr1a

2 strany mu tu radite a on nic) Ak je takyto aj pri nej, tak mon Dieu....
Hlavne ze je pekna aj ked s blbou ci akou povahou)) muzom staci fakt malo

Buki

Si presvihol svoju sancu, nejavil si zaujem a teraz ta berie ako kamarata-brata. Nejake naznaky nemaju zmysel. Musis to prostne vybalit na rovinu a ist na to jasne a presvecivne, alebo nechaj tak.

men01

nenapadne jej to davaš na javo...daj jej to najavo tak ako to zeny ocakavaju-pritvrd! daj jej to najavo viac viditelnejsie. pohladmi, dotykmi, slovami...chyt ju za zadok alebo jej po nom pleskni a povedz jej ako sa ti paci, pritahuje a pokracuj ako ju chces mat pre seba...pritiahni si ju k sebe, tak aby ta citila a pevne ju drz v tej chvili uvidis, ci bude z toho vyjavena ze co robis, alebo sa podda a je to na dobrej ceste ak to nevyjde alebo ta zastavi, ze ste kamarati a upozorni ta ze jej tvoje chovanie vadi, budes vediet na com si
urob to a potom napis ako si dopadol

ivobrick

Tak si to zhrnme.

Si pre nu len kamarat, pretoze sa spravas ako kamarat.
Je to tvoja chyba, lebo si sa snazil to hrat na istotu.

To uz teraz velmi tazko zmenis.
Nechci nieco viac ak sa bojis, ze stratis kamaratku - to ti tu ostatni aj radia. Chces predsa kamaratku.. (je to nahlavu s tvojho pohladu, ze?).

Mal si ist po nej hned, a ked ta odmietne, tak ta odmietne - nebudes ani prvy ani posledny. Viem aj to ze s velkou pravdepodobnostou nic nespravis - alebo ak aj hej, budes s toho dojebany minimalne dalsieho pol roka.

Mesačný princ

Sliva123 - on si tiež možno povedal ,,snad nebudem,, s niekým s kým to nemá význam :D

Ak obaja použili v myšlienkach toto slovné spojenie tak sa nečudujem, že ani jeden sa nevykoktal :D

Sliva123

Mesacny princ, nebola som iniciativna,lebo tak snad nebudem balit chlapa. Chlap ma byt iniciativny,ma dobijat srdce.to sa zenam paci.

ANGEL-DEMON

"Chceme sa navzájom ale nie som si istý. Problém je aj v tom ze mi rozpráva kto všetko sa jej páči "

odkial vieš že sa chcete navzajom??
druha vec, ja tiež poviem kamošovi kto sa mi páči, ale preto ze je to kamoš! niektore zeny nemaju kamošky na dovernosti ale chlapov-kamosov...

aby si sa nepopálil a neprišiel o kamosku, koli nejakej blbosti, poblazneniu... ja osobne sa naprid´klad kamaratim s chalpmi ktori ma absolutne nepritahuju, nepacia sa mi, su dobri len ako kamoši, pri predstave ze by som mala s nimi niečo riešiť mi je zle... asi tak...