Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Túžim po nej

Príspevok v téme: Túžim po nej
lubo1120

Ahojte, takže pred 4 rokmi som spoznal fajn babu... Boli sme najlepší priatelia, chodili sme von a tak. Má zvláštnu povahu ale je pekná a rozumieme si. Už dávno som do nej zamilovaný,snažím sa jej to nenapadne povedať ale ona nič. Chceme sa navzájom ale nie som si istý. Problém je aj v tom ze mi rozpráva kto všetko sa jej páči ale mna to strašne boli, len ona o tom nevie. Občas sa pred partiou sa tak zo "srandy" obtierame. Ja to zo srandy necítim. Mame podobne problémy, záujmy občas hádky ale to je asi bežné... Chcem jej to nenapadne povedať lebo niesom si istý či to ona chce. Ďakujem za každú radu

ivobrick

A teraz co ako? Co jej povies?
Kup jej cokoladu, je valentin.
Modli sa aby ona nic pre teba nemala.
Az potom povec : Teraz naval pusu :D

Ondro28

nepovies jej to lebo nemas gule, kedze si to styri roky takto tahal ze si sa nemal k cinu nenajdes gule v sebe aby si to dal.
a ako pise Ovecka nevrav jej nic ty trdlo, si citas vobec co ti tu ludia pisu? Pozvi ju niekam sadnut na drink, kofolu, horuci caj, kavu ci kolac. Mas tolko moznosti. Pozvi ju ako dobry znamy ved to tahate styri roky takze mas pravo ju niekam pozvat a ona ma pravo to prijat bez otalania. Do kina ci divadla nie to az ked postupite do vyssieho levelu. Na zaciatok staci kaviaren, cukraren ci restika. Potom sa to rozbehne uvidis len nebud posera a vzchop sa. Najdi v sebe muza dobyvatela zenskeho srdca. Ty si samec a ona samica, tak ju vab a tokaj okolo nej nech sa chyti.
Vies ako zistis ze mas u baby sancu? Ja som to zistil a to pohladmi. Ak nema baba problem sa ti pri rozhovore divat do oci proste ze neuhyba pohladom a diva sa ti do oci tak je tam velka sanca ze nieco medzi vami vibruje. Ak uhyba ocami, bud nema zaujem alebo je strasna pruderna hanblivka co by ti ani pusu nedala :-D Ale ta co nema problem a ukaze ti svoje duhovky tak tej sa drz ak sa ti paci. Pohlad do oci niekedy viac napovie ako slova. Potom su to dotyky, ak sa jej akoze nenapadne dotknes a ona neuhne nevadi jej tvoja pritomnost, ale ak sa uhne nebodaj ta vyhresi ze co robis tak ruky prec, neciti voci tebe tie spravne feromony.
Takze rada nakoniec, nic jej nevrav o svojich pocitoch posobil by si ako teplos ale cin sa akciou, teda obliehaj ju, rozpravaj sa s nou, dotykaj sa jej nenapadne a pozvi ju niekam.
Drzim ocas a daj vediet v priebehu mesiaca, dvoch? ako ti to ide. Ci sa zadarilo alebo si nadalej v srackach :-DDDDD
Zlom ves kamarade

0vecka

lubo1120 ja by som jej to nehovoril to nezvykne zabrat.. radsej ju niekam pozvi kde budete samy kludne aj k tebe domov a ides...

jadina

povedz jej to na rovinu a uvidis, lebo takto sa stale trapit, ked nevies, ze ci ta aj ona chce alebo nie..ale nikdy nevies, mozno ti povie, ze cakala na to kedy jej to povies

lubo1120

Ďakujem, všetkým za rady hlavne Silvii123 veľmi ste mi pomohli začína už o mňa mať záujem a mám taky pocit že jej to čo najskôr poviem ;-)

spagetak

hlavne sa neriad radami od angeldemon, je to tzv. stara frustrovana na svet zanevreta dievka.
riad sa tymi co ti radia pritvrdit a ist na vec priamo. Zeny nemaju radi muzov buznakov co nevedia co chcu. Maju radi muzov cinu.
a tiez si nevsimaj rady typu ze uz si svoju sancu premarnil. Sanca je tu stale lebo ona je nezadana. Nic si nepremarnil, len uz asi nastala chvila konecne zacat nieco preto robit aby sa veci pohli dalej.

Fantasyi

To je pekny priklad toho, ako to dopadne, ked sa muz boji prejavit svoje city.
Naozaj ti ju vybafne niekto iny. Je vela muzov, ktori aj maju partnerku, ale stale cakaju na nieco lepsie, tak tej svojej city neprejavia, no a samozrejme ju stratia. Az potom zistia, ze to lepsie uz vlastne mali.
Co take strasne sa ti moze stat? Priatelia aj tak byt nemozete, ked ty citis viac, lebo by ta to zranovalo, teda stratit nemas co, iba ziskat.