Ahojte, takže pred 4 rokmi som spoznal fajn babu... Boli sme najlepší priatelia, chodili sme von a tak. Má zvláštnu povahu ale je pekná a rozumieme si. Už dávno som do nej zamilovaný,snažím sa jej to nenapadne povedať ale ona nič. Chceme sa navzájom ale nie som si istý. Problém je aj v tom ze mi rozpráva kto všetko sa jej páči ale mna to strašne boli, len ona o tom nevie. Občas sa pred partiou sa tak zo "srandy" obtierame. Ja to zo srandy necítim. Mame podobne problémy, záujmy občas hádky ale to je asi bežné... Chcem jej to nenapadne povedať lebo niesom si istý či to ona chce. Ďakujem za každú radu
Túžim po nej
Poznate sa styri roky, pocas ktorych nemala ziadneho priatela, ziaden vztah (aspon to v texte nespominas) a ty este pochybujes a cakas ci ma o teba zaujem? No uprimne, sance su tam viac nez slusne, tak nebud drevo a rozhyb sa pokym ju to skutocne neomrzi a nepride niekto kto si ju ziska svojou aktivitou (narozdiel od teba). To, ze ti vravi kto sa jej paci a pod. ber s rezervou, kludne to môze byt z jej strany ista forma provokacie ci snahy nakopnut ta. Zazil som uz podobne pripady a ak ste si skutocne takto blizky a za ten cas nemala ona nikoho, je cas, aby si bol tym niekym ty. Vela stastia ;)
hlavne niečo rob kým ti ju nevybafne iný lebo ja chuj som sa okúňal tak pri jednej a iný mi ju vybafol. Doteraz to ľutujem že som sa viac neznažil
ak to tak ona neciti a vravi ti o druhych ako sa jej pacia, tak si daj pozor, nech nestratis kamaratku, ked to na nu nahodou vybafnes
mna by tiez zaujimalo co je to otierame sa o seba ?
to poznam u ryb kedze som rybar ze je obdobie trenia :-D ale u ludi obtieranie je co? :-D
myslim ze to ze si napisal nenapadne jej to chcem dat najavo je blbost lebo ked nenapadne tak nato asi tazko ona pride co jej chces povedat. Treba to dat najavo napadne aby to zistila ze mas zaujem a paci sa ti. Napadne chlapce napadne to znamena tak aby vedela ze ju beries za nieco ine ako ostane v okoli.Tu som ti skopiroval rady z jednej stranky o baleni zien. Citaj:
– Ak máš pocit, že by si jej mal povedať, čo k nej cítiš, tak veľmi rýchlo tento pocit zažeň
– Nikdy žene nehovor, čo k nej cítiš PRED TÝM, ako ju očividne priťahuješ, má o teba záujem, vyhľadáva tvoju spoločnosť a už ste sa bozkávali (opakovane)
– Miesto toho, aby si jej hovoril, o čo ti s ňou ide, SPRÁVAJ sa tak napíš jej, zavolaj ju von, stretávajte sa, podpichuj ju, nič od toho neočakávaj, dotýkaj sa jej, bozkávajte sa… Ženy sú nepriame a reagujú na nepriame podnety.
– Na to, aby si sa s ňou dostal do vzťahu, tak sa o tom nemusíte ani baviť. Keď budeš pokračovať v bode vyššie, ani sa nenazdáš a poviete si „Asi sme vo vzťahu už“. Nechaj to prirodzene vyplynúť.
zalezi akym sposobom jej to davas najavo, mozno necitatelnym pre nu. Skus okatejsie naznaky. Opis ako jej davas najavo svoju naklonnost. Asi niekde robis chybu. A co znamena obtieram sa o nu??? :-)
Ja som bola kedysi davno v podobnej situacii,avsak v tej zenskej polohe. A poviem ti,ze som v podstate cakala,kym sa ten chlap rozhybe,kedy uz konecne ma objime ci pohladi. Ale on nic,aj ked som vedela,ze je do mna zamilovany. Nakoniec medzi nami nic nebolo,lebo som si nasla uz terajsieho manzela. Takze z mojej skusenosti ti radim na nic necakat. Ked mas pocit,ze tie sympatie su vzajomne,tak ju prosto objim. Chodte na nejaku party,koncert,uvolnite sa vinkom a pri tanci ju pekne,romanticky objim alebo ju chyt zacruku a uvidis,ako na to bude reagovat.